Salajencele sarbatoresc!!![79]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

revin .......

Diana, da acu sa nu-ti imaginezi ca mie-mi starluceste casa.a trecut vremea aia.poate dupa ce a mai creste matei a straluci din nou.
imortant e sa fie buda curata si bucataria, sa nu fie praf si mizerie,ca dezordinne am cat china.casa mea arata ok doar cand imi dorm barbatii.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetele va citesc da nu prea am chef de scris, nu ma simt tare bine, rusiia stia
nici noi nu sarbatorim valentinu, deja am capatat neste creme ce mi le doream demult, adica amu o venit comanda, si lui colegu o camas si rezerve gileteca s-o gatat, deci necesitati.
va pe toate si paote mai trec, puiu doarme ma duc sa adun de prin casa

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

merci fetelor de incurajari...
Al meu o mosteneste pe soacra, da no, ea in ultimii 10 ani a fost asistent maternal, si acu e in pensie. Se scula de pe la 5 dimineata, facea curat si de mancare, si la 9 dimineata era gata cu toate. Si toata ziua nu facea nika altceva. Normal ca daca sunt numai ei nu se face nici mizerie si deranj...
Cumnata-mea e si ea la fel, sa vezi cum stau jucariile copilului aliniate, zici ca nici nu are copil acasa. De fapt nu are, ca il tine la soacra-sa. Copilul vine acasa in vizite mai mult. Da no, eu zic de ea ca e exagerata...n0u il lasa sa incerce sa manance singur, sa nu dea cumva pe jos. Cand am fost anul trecut la ei la masa, am intrebat-o de ce nu a adus copilul acasa, sa se joace cu Stefan. Raspunsul ei a fost: "Da ce, puteam sta linistiti la masa de el?'. Si tot ea nu gateste la cuptorul aragazului, de cand l-a luat acu 10 ani o singura data a facut la cuptor, fiindca se murdareste cuptorul. No las-o naibii, ca doar in stergi dupa ce gatesti.
No, nu-i frumos sa-ti barfesti neamurile, mai ales ale sotului, dar amu m-ati prins la mana....
Amu tre sa vina acasa si Auras si diseara cica ni s-au anuntat niste prieteni in vizita, da tot i le-oi zice lui astea...

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Bine v-am gasit!
si Happy Valentine's Day!
Ieri dupa amiaza cind am coborit din bus era sa dau peste o galeata cu trandafiri si un buchet de baloane, erau puse chiar in statie, de vinzare.Asa mi-am amintit ca urmeaza a doua zi Valentine.
Examenul de ieri a fost...floare la ureche.Am raspuns la toate bine, si la intrebarile cu multiple choice answers, si la abrevieri, si la potrivitul definitiilor la termeni.Am facut 100% bine, incredibil dar adevarat.
Mai am un hop imediat, de la 9 adica, si gata cu examenele scrise, pina peste vreo 3-4 saptamini cind e examenul cel mare, pentru license.
Sa scap numa si azi cu bine, ca pe urma om mai vedea
(Colegu m-a strigat din bucatarie ca sint gata crenvustii, sa ma duc sa-mi pun sa maninc; mi-am adus aci 2 bucati, niste piine, mustar si brinza, doamne ce buni is!Crenvusti de la magazinul german, nu din astia ...bastinasi)
Mintenas trebe sa ma apuc sa ma imbrac, azi e prima zi cind tre sa fim imbracati cu "scrubs", adica cu uniforma de spital, sau cum sa ii zic.O bluza albastru deschis, in V, pantaloni bleumarin din acelasi material, tricou alb pe dedesubt(pe care precis o sa il dau jos la un moment dat, ca o sa fie caldura mare inauntru), papuci albi, ecuson cu numele meu, parul prins in coada, nu cercei mai mult de 2, nu inel, unghiile taiate scurt.

Am vazut ca vorbeati despre ..."colegi" si imi vine sa rid: cred ca nu exista femeie care sa zica altfel.Numai celor care nu le pasa de soarta celuilalt nu se pling astfel.
Al meu face si el multe d-astea si de multe ori ma enervez din senin cind vad, dar imi trece si dupa aia ma vad pe mine ce gura mare am.
Isi uita telefoanele cam peste tot, in veci nu stie daca le are pe amindoua la el, si in Romania si-a uitat mobilul in toamna cind a fost(ma tot intreaba pe mine cind mergem undeva impreuna daca i-am luat telefonul cu mine, ca nu il are la el; nu zice sa i-l iau, dar ma intreaba dupa aia, apoi eu nu ii port de grija la telefonul ala ca am si altele de tinut minte cind plec undeva); uita lumina aprinsa la bucatarie cind merge la lucru, sau cind iese din casa, lasa usile de la dulapuri deschise peste tot pe unde a umblat(daca ia piperul, acolo ramine deschis, daca isi ia ciorapi, acolo e usa deschisa, daca umbla cu cutiuta cu sare, acolo o lasa unde a pus-o jos din mina, cind spala vasele le spala doar pe jumatate, capacele ramin mai mult unse, cratitele pe linga minere la fel-tre sa le mai iau eu o data sa le spal;cind nu apuc sa fac eu curatenie, face el, dar uita colturile camerelor, unde ramine praf si trebuie sa curat eu iar.
No, astea is citeva exemple doar.Ca sa nu mai vorbim de mincat, ca si cu asta avem mare "mincarime", are bietul putina problema cu asta de cum l-a invatat maica-sa si maninca si acuma fara cap, ori seara tirziu, ori ceva ce stie ca nu i-i bine dupa, ori dulciuri pina nu mai sint, etc.
Dar tragind linie si facind totalul...cele bune is mult mai multe decit cele rele.Asta e important.

no, v-am tinut de vorba, ma duc ca minten tre sa ies pe usa si is in pijama inca si nu am facut nimic decit am mincat si baut cafeaua aici cu voi.

va pup si mai trec dupa amiaza

HAPPY VALENTINE'S DAY inca o data (desi nici eu nu sarbatoresc asa ceva, si eu zic ca Bia, e ceva comercial si cum nu maninc nici bomboane...si nici trandafirii nu ma incinta...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Repede inainte sa plec va invit la cate o inimioara.

Am fugit! Pe maine.

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Repede inainte sa plec va invit la cate o inimioara.

Am fugit! Pe maine.

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Intr-adevar

Merg sa servesc cina cu al meu husband !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

si de la noi.Am pus poze cu sectiunea tortului stiti voi unde. Miha, ai facut o inima sau mai multe? Arata tare bine toate. Sau e una mare si mai multe mici?Va ca asta micu s-o trezit cu kuru in sus si e marait. Mariaaaaaaaaaaaa cum esti?

Mergi la inceput

Camiii, felicitari pentru rezultate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare, adik somnic usor!
Cred ca dormiti cu totii, io n-am somn ca am bagat dupa-amiaz' la greu.Acu am cotrobait prin tineretele lu' mamii pe net pe Dolanescu cu Maria lui draga si uite ca n-am somn.
Ma lua si colegu la misto, cica "d'acuma esti as in istoria folclorului romamnesc!"
No, ce nu fac io pentru mami!

Azi iesi, prima mea iesire la K dupa o saptamana de clocit. Am cumparat d'ale gurii si un set de instrumente d'ale gurii pentru maica-mea ca se tot vaita la mine ca ale ei s-au cam rablagit.Acu s-o vezi ce mandra e
In rest, n-am facut nimic special de Valentine's Day, am facut ceva lectii, papica si dormit. E suficient nu?

Am vazut ca discutati de curatenie, am trecut si eu prin etapa casa=farmacie, dar m-am lecuit dupa 35 de ani incoa.Asa dintr-o data, am vazut ca nu imi ridica nimeni statuie daca casa e aspirata au ba, ba din contra, de ce sa-mi stric eu o sambata pentru curatenie cand poate fi facuta atunci cand am chef sau si mai bine...de altcineva. Deci..pas la capitolu asta!
Traiesc comod pe principiu' "toate la randu lor" si "cui nu-i place sa nu mai vie!" si imi este foarte ghine asa!
E mai important sa stai cu ai tai decat sa deviiscala mopului!

Fii-mio vad ca detesta iarna, nu-l incanta mai deloc ca azi n-a vrut sa iasa afara la zapada, desi avea ocazia cu taicas-o sa faca partie prin curte.
Cam atat despre noi. Va tzuc si mai viu

Mergi la inceput

Giulia, tu la schimbu 3?Ma bucur mult ca esti bine si ca ai iesit si tu din casa. Noi azi ne-am bulagrit de numa, avem o zapada in curte fetelor! Si ninge intr-una. Maine iar dau la lopata! Mai dau o tura pe aci si viu sa vad cu care ma conversez.

Mergi la inceput