Salajencele sarbatoresc!!![79]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti, cunoastem ciocolatelele americane.is pe drum deja.ori ajunge taman de paste.

mai, cu riscu de-a mi-o lua in mufa,mi se pare o sarbatoare fuarte comerciala.ma io-l iubesc pe valentinu meu si daca nu-mi aduce flori sau cioco, da mno, musai sa-mi faca cadou[am lasat cacofonia intentionat]un cafeloi si tigari, da tigari multe

mai si tu cum te ai cu tortalitu, io nu te condamn.da io nu ma vaz prestand prajituri si alea alea .

mno,important e sa ne simtim iubite zilnic si sa avem valentin in fiecare zi.
mno, acu dati,ca-s pregatita.

Peseu: mie mi ciuda ca noi romanasii acceptam fuarte usor importu de sarbatori, iar sarbatorile noastre,antice si de demult le-am uitat.exemplu fiind aci DRAGOBETELE.mno, da poate gandesc asa din cauza de boala.ca-s virusata rau si poate mi-o atins virusu si unicul neuron functional.

uite aci ceva fain.sa nu care cuma sa-mi uitati numaru[ala de la pantof sau masina of course]

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia, fara suparare dar de Dragobete am auzit abia dupa Valentin Asta pentru ca pe vremea lui Ceasca nu se serba nika. Asa ca... le tinempe amandoua.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Bia, fara suparare dar de Dragobete am auzit abia dupa Valentin
Asta pentru ca pe vremea lui Ceasca nu se serba nika. Asa ca... le tinempe amandoua.

mno, pai io ce ziceam?
sarbatori comerciale.
ei ma dragobetele se serba in tacere , acasa.e sarbaUtoare veche ,veche.si strabunica mea stia de ea.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Salutica!

Nici noi nu sarbatorim nu stiu cum ziua asta...io n-am nimic impotiva ei, de Dragobete nici eu nu am auzit decat tarziu dupa ce a aparut Valentine's day la noi. De obicei mergeam la un restaurant seara, dar cu copiii totdeauna, pentru ca suntem cu totii indragostiti.
Eu l-am intrebat pe Ovi ce vrea de ziua lui(adica a indragostitului ) si a ras...asa ca nu i-am luat nimic. La fete le-am luat cate un ursuletz si un soricel cu inimioare in brate. Fac prajitura asta (apropo, nu e tort!) si atat. Plus ca trebuie sa umblu in varfurile picioarelor prin bucatarie, Ovi a fost de garda azi noapte si acum doarme....
Diana s-a distrat fain aseara, m-a sunat dimineata ca vrea sa mearga cu familia colegei ei la schi asa ca am lasat-o. Vine mai tarziu acasa. Cum va spuneam mergem la cina la prietenii nostri, asa ca vom avea distractie.

Acum am scos blatul din cuptor, astept sa se raceasca sa pun crema peste el si sa intind martzipanul. Cand va fi gata fac poze, cu inimioare roz .

Pup la voi toate, am fugit sa termin supa si sa curat cartofi.
Pe mai tarziu daca mai apuc, daca nu pe maine!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Interesant articolul Adriana. Si are dreptate.
Da pe mine ma enerveaza la Auras ca e tipicar rau...si e obsedat de curatenie. Si ma enerveaza ca vine acasa si numa ce-l vad ca sterge cu buretele blatul de la mobila de bucatarie, blat foarte curat de altfel, ca-l stersei eu cu 5 minute mai devreme. Ieri mi-am luat manusa pt cuptor din cui sa deschid cuptorul, sa invart un pic in cartofi, si am lasat-o pe marginea aragazului, pt ca in 2 minute urma sa umblu din nou cu ea. Ce credeti? A luat-o si a pus-o in cui. Am scos scortisoara din dulap sa pun in vin fiert, si am lasat plicul afara, in ideea ca poate imi mai trebuie la vin, adica gust vinul si poate mai tre sa pun scortisoara. Rapid a luat plicul in mana: "Cu scortisoara asta ce faci? De ce nu o pui la loc?" Aspir de 2-3 ori pe zi, dar pe cand vine el de la munca poate tocmai ii dadusem de mancare lui stefan, si poate ca a mai cazut un miez de paine pe jos. . Vine si il ridica de pe covor, nu zice nimic dar se vede ca nu ii convine. Stiu, ii bine sa ii placa in curatenie, dar pe mine ma streseaza de nu mai poci. Iar daca vrea sa se bage la bucatarie, atunci sa spele si vase si sa faca si de mancare. Ieri, am cumparat o punga de pulpe, si dupa ce le-am decongelat am vazut ca is 7, una a mancat-o stefan, iar pe platou aseara am pus 6, ma intreaba "De ce n-ai luat 8?" Pai ce, eu am vazut in punga cate pulpe sunt? Ca erau congelate, punga aburita, de unde sa stiu cate sunt?
In casa, pot sa zic ca el nu face mai nimic, eu tin casa, eu platesc toate cheltuielile, si no, nici nu prea are cum, in conditiile in care pleaca dimineata la 7 si vine seara la 7-8-9. Da nici nu ma f--a pe mine la creieri, ca ma strezeaza destul peste zi Stefan, stiti voi rutina zilnica: mancat, olita, schimbat, olita, somn, plans, marait, stiti voi, tot tacamul.Si intre toate astea fa si de mancare, spala si haine, intide-le, calca, aspira, fa curat, iar seara cand nu mai am nervi, apare el cu chestii de astea tipicare. Imi vine sa ii dau in cap cateodata, pe cuvant. No...da pana la urma l-am vazut cum era cand l-am luat, deci...il iubesc asa cum e...

No, ma iertati acum, dar a trebuit sa ma rasuflu un pic, ca deja vorbesc singura.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Diana, vrei sa iti dau lectii? Seara cand vine pune-i copilu in brate. Eu ii mai zic cateodata asa in gluma: before the sun shine is your son. Eu nu sunt maniaca a curateniei, singurul loc in care nu fac rabat e in oale.. In rest, tune si trazneasca. Cui nu ii place nu se uite. Bine, am noroc ca de imi vine careva il primesc in bucatarie, care e un spatiu deschis asa ca un living. Si asa nu se vad paturile nefacute sau jucariile lui Andrei imprastiate peste tot. Am fost la zapada. Am tras o bulgareala cu Andrei... Atunci nu ningea, vad ca amu o inceput iar. Am mai facut o tura de poze sa ii arat la sor-mea, ca la ei is amu 26 de grade. Xe bine ar fi amu acolo. si un valentin placut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Interesant articolul Adriana. Si are dreptate.
Da pe mine ma enerveaza la Auras ca e tipicar rau...si e obsedat de curatenie. Si ma enerveaza ca vine acasa si numa ce-l vad ca sterge cu buretele blatul de la mobila de bucatarie, blat foarte curat de altfel, ca-l stersei eu cu 5 minute mai devreme. Ieri mi-am luat manusa pt cuptor din cui sa deschid cuptorul, sa invart un pic in cartofi, si am lasat-o pe marginea aragazului, pt ca in 2 minute urma sa umblu din nou cu ea. Ce credeti? A luat-o si a pus-o in cui. Am scos scortisoara din dulap sa pun in vin fiert, si am lasat plicul afara, in ideea ca poate imi mai trebuie la vin, adica gust vinul si poate mai tre sa pun scortisoara. Rapid a luat plicul in mana: "Cu scortisoara asta ce faci? De ce nu o pui la loc?" Aspir de 2-3 ori pe zi, dar pe cand vine el de la munca poate tocmai ii dadusem de mancare lui stefan, si poate ca a mai cazut un miez de paine pe jos. . Vine si il ridica de pe covor, nu zice nimic dar se vede ca nu ii convine. Stiu, ii bine sa ii placa in curatenie, dar pe mine ma streseaza de nu mai poci. Iar daca vrea sa se bage la bucatarie, atunci sa spele si vase si sa faca si de mancare. Ieri, am cumparat o punga de pulpe, si dupa ce le-am decongelat am vazut ca is 7, una a mancat-o stefan, iar pe platou aseara am pus 6, ma intreaba "De ce n-ai luat 8?" Pai ce, eu am vazut in punga cate pulpe sunt? Ca erau congelate, punga aburita, de unde sa stiu cate sunt?
In casa, pot sa zic ca el nu face mai nimic, eu tin casa, eu platesc toate cheltuielile, si no, nici nu prea are cum, in conditiile in care pleaca dimineata la 7 si vine seara la 7-8-9. Da nici nu ma f--a pe mine la creieri, ca ma strezeaza destul peste zi Stefan, stiti voi rutina zilnica: mancat, olita, schimbat, olita, somn, plans, marait, stiti voi, tot tacamul.Si intre toate astea fa si de mancare, spala si haine, intide-le, calca, aspira, fa curat, iar seara cand nu mai am nervi, apare el cu chestii de astea tipicare. Imi vine sa ii dau in cap cateodata, pe cuvant. No...da pana la urma l-am vazut cum era cand l-am luat, deci...il iubesc asa cum e...

No, ma iertati acum, dar a trebuit sa ma rasuflu un pic, ca deja vorbesc singura.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

fatoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, mai rabda 2-3 ani si apoi te obisnuiesti sa nu-l mai bagi in seama.
diana, o colega de-a mea a avea o vorba tare faina.zicea:dragelor barbatii nu-s gata, cred ca-s nascuti la 6 luni jumate.asa ca aveti rabdare si nu va nacajii ptr actiunile lor puerile.

mai, io la maniac cu ccc curatenia nu ma bag, sa comentez, da daca vine colegu la taste ma descrie pe mine exact ca pe colegul tau.da la mine e o mare diferenta fac eu tot, da tot.prefer sa aranjez si sa aspir si sa fac tot fara ajutor, ptr ca-s tipicara rau.eu starng casa dupa 3 barbatii, da parol ca-mi place.si nu le reprosez, ptr ca sar ei sa faca si mie nu-mi place cum fac si reiau eu munca lor.mda, handicapul copilului singur la parinti.ma bucur ca nu ma mostenesc feciorii.

auzi si chiar asa de ce nu ai luat 8 pulpe?

Mergi la inceput