Salajencele sarbatoresc!!![79]
Raspunsuri - Pagina 15
Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Am sosit acasa!
Cami felicitari multe multe...
. Si succes mai departe.
Si aici toata lumea din spital are haine speciale. Nu sunt de acasa, sunt de la spital. Avem vestiare cu cod, intra numai cine are dulap acolo, ma dezbrac in vestiar si am dulapul meu. Acolo imi las hainele si mi le iau pe cele de spital. Pot sa-mi aleg ce vreau eu: pantalon alb sau albastru, bluza cu maneca scurta alba sau albastra, halat scurt alb sau albastru, rochie lunga alba, halat lung alb...deocamdata imi plac pantalonii albi, bluza alba si halat scurt albastru. Asta e tinuta mea. Cat de des vreau, pot schimba hainele. Merg numai la camera de haine cuarate unde sunt hainele aranjate pe culori, sortimente si marimi si iau ce vreau. Cele purtate le las intr-o camera speciala. Mi-a luat o vreme pana m-am obisnuit ce haine si cum sa le iau, dar acum stiu. Noi avem voie cu inele si unghii, ca nu avem treaba cu pacientii, dar asistentele/medicii nici aici nu au voie cu inele si unghii lungi. Si in laborator lucram numai cu manusi de unica folosinta, de cate ori avem nevoie luam manusi noi.
Oti, am facut un blat patrat, blatul pe care l-am facut saptamana trecuta la tortul acela dreptunghiular. Am taiat inimioare de 2 marimi cu formele de turta dulce, le-am pus deasupra un strat de crema facuta dintr-o ciocolata si 2 linguri de unt, apoi am intins foaia de martipan si am taiat la fel cu aceleasi forme inimioare pe care le-am pus desupra. Ornamentele sunt cumparate gata. Cele care sunt cate una par mari, dar e o inimioara pozata de aproape. Au iesit 11 inimioare, 4 le-am dus cadou la prietenii nostri, restul le-am mancat noi. Inimioara care e fara martzipan e a Silviei, ei nu-i place si i le-am facut fara.
Eu am vazut aseara tortul tau
, ma duc acum sa caut sectiunea, sper sa o gasesc...ca nu am salvat linkul. Io nu prea am timp de site-ul acela...
giulia ma bucur ca te simti mai bine. E grea recuperarea dupa o operatie, dar o sa iti revii incet incet.
adriana, ce ati mancat bun?
olim, mai hai pe la noi...ce mai face Alex?
Bia cum mai esti? Mai bagi tzighi?
Eu cu ccc curatenia sunt exact pe principiul Giuliei.
Plec dimineata la 8, vin seara la 18 acasa...cand sa mai fac curat? O mancare, spalat vase uneori, mai citit pe net, mai scris lectii...Iar sambata si duminica daca nu suntem toti acasa sa facem curat, eu nu ma apuc singura sa aspir toata casa. De multe ori sambata e zi de piscina...vara e zi de iesit la plimbari, chiar si in celelalte anotimpuri. Doar daca e Ovi de garda stam acasa, dar m-am lecuit sa fac curat deodata in toata casa... Cat am fost in vacanta, asta vara, am facut curat tot eu singura. Bine, aspirat o data pe saptamana...dat cu mopul, strans dupa toata lumea, sters praf...nu mai eram buna de nimic toata ziua. Si apoi sa mai fac mancare...
. Acum am lasat-o mai moale. Fac cat pot, strictul necesar. Io nu ma stresez de vizitatori...ca nu prea avem...dar atat cat sa nu stam in mizerie si praf, atat fac. Si in ultima vreme facem toti impreuna.
La noi e lege ca nu mancam decat in bucatarie. Asa ca in camera e cat de cat curat...daca nu imprastie Silvia margelutze, jucarii, haine, etc. Dar daca ii spun, le strange. Asta e o alta lege la noi...daca ai imprastiat, strangi. Daca le strang eu, le arunc si nu le mai ai.
Si se conformeaza. Diana e mai ordonata deja, acum muncim la Silvia.
Intr-o vreme, daca aveam si de facut mancare, eu eram la bucatarie si Ovi cu fetele strangeau/aspirau/stergeau praful. Eu nu-s mama eroina, nu-s maniaca ccc cu curatenia, aici chiar am lacune. Dar am noroc de un sot pe care chiar daca il deranjeaza, nu zice nimic. El e pe principiul "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face".
Cum cicaleala il deranjeaza cel mai mult pe lumea asta, nu cicaleste nici el.
Noa ma duc la nani, e tarziu la noi...
.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
sara buna!!!!
mihaela, am salivat la inimioarele tale
.
io-s asa de gripata cum nu am fost in viata mea
.
si mihaela, DA mai fumez
.nu au gust ,da fac fum
.bine azi am fumst doar 4 tigari.nici cand imi faceam pioneratu in ale fumatului nu bagam asa putine
.colegu cica:draga daca poti fuma, inseamna ca nu esti beteaga
.profita ca nu prea poci vorbi si acu-si face nr
.
silvana_salajan spune:
Bia, iti doresc sanatate! Ai grija de tine si lasa tigarile macar pana trece raceala ![]()

Bimilit spune:
giulia, bine le zici tu acolo cu curatenia
.da muica io-s o dificila
si-o stresata.de cand il am pe matei am lasat-o mai moale, ca nu mai faceam fata
.io si dupa tanti ce-mi face curatenie , ma duc si aranjez sau sterg.dificila rau,ce mai
.da vorba aia daca omu nu are de lucru isi cauta.
silvana_salajan spune:
Miha, uite sa nu mai cauti :http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/10840/![]()
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Bia, iti doresc sanatate! Ai grija de tine si lasa tigarile macar pana trece raceala ![]() |
merci,merci
.pai io le las,da nu ma lasa ele pe mine
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Miha, uite sa nu mai cauti : http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/10840/ |

bey, da voua chiar nu vi mila de un om beteag
normal ar trebui sa va prezentati la usa mea cu asa ceva