Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (268)
Raspunsuri - Pagina 21
babylina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Buna seara! Bablyna, nu cred ca de vina e alaptatul in cazul vostru. Antonia e inca alaptata si mananca foarte bine, de toate si cere si tzizi des. A avut si ea insa o perioada inainte de 1 an cand nu manca foarte mult si atunci am procedat in felul urmator: ii pregateam mancarea, daca nu vroia, ii dadeam peste 2-3ore, si daca nu vroia nici atunci, nu ii dadeam,si treptat a reinceput sa manace foarte bine. Dupa parerea mea, este foarte important sa nu insisti mult cu mancarea. Si incercati sa mancati la masa in familie, la pranz Antonia mamnca impreuna cu noi sau cu mamaie iar seara isi manca mancarea de 7 si mai ciuguleste si de la noi pe la8. Eu iti recomand daca vrei sfatul unui dr pediaru bun si nutritionist pe dr. Palicari, o gasesti la policlinica Eurosanity si la pol Batistei. Noi mergem la dansa de cand avea Antonia 6 luni si intotdeauna i-am urmat recomandarile, am mare incredere in dansa. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 Poze |
Intotdeauna il luam la masa cu noi. De cand era mic. Pana i-am luat scaun cu masauta il luam cu carutul. O sa incerc si sfaturile unui nutritionist.
Multumesc frumos!
slippers76 spune:
Folositi capitolul nou.
Noapte buna.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melaniatud Adi de mult vroiam sa te intreb ce parere ai despre hrana asta la borcanele Hipp? Desi am trecut exclusiv pe mancare gatita eu ii mai dau lui Tudor din cand in cand indeosebi peste si spanac pt ca ii plac f mult. Eu una am o parere f buna si stiu ca in Germania (am niste prieteni acolo cu bebe) se folosesc pe scara larga la bebelusi. Asa si branza topita ii mai dau lui Tudor de la President sau Petit louise ceva de genul/....nu-i prea buna nu? dar mananac si cate 3 cuburi odata Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007) |
Melania, borcanelele sunt ok, atata timp cat nu sunt exclusivitate. Dar, pe de alta parte, decat o dieta saraca in nutriente, mai bine borcanele.
Ce vreau sa zic e ca adevarul e, ca intotdeauna, undeva la mijloc. Borcanelele Hipp mi s-au parut incredibil de sarate fata de iau eu aici, iar Lisa le-a mancat si nu prea. Cumparasem din DE ca sa am si in RO cat am fost pe drumuri. Partea pozitiva e ca oferta in Germania e atat de variata, atat de mare, incat poti sa ai meniul copilului doar din borcanele si sa nu manance aceeasi chestie o saptamana!
INSA, nu cred ca borcanelele promoveaza un stil de viata extrem de sanatos. Da, e ff simplu cu ele, dar ii ia copilului bucuria de a manca aceeasi mancare ca si parintii lui. Mai cred ca e importnat ca pustii sa vada procesul de gatire, sa participe (cu scosul din frigider/punga, cu spalatul legumelor - chiar daca se joaca in apa, cu rosul unui capat de morcov etc). Cred ca procesul asta ii invata ce inseamna camin si sa aprecieze munca depusa si mancarea in sine.
Si gusturile sunt diferite la mancarea gatita fata de iei de la borcane.
Parerea mea e ca sunt o metoda fantastica de a scapa cu fata curata daca mancarea nu e gata la timp, daca esti afara si nu vrei sa ii dai de la restaurant etc sau daca nu ai ce si de unde cumpara. Deci ocazional. Insa nu cred ca ar trebui sa inlocuiasca mancarea gatita.

P.S. Ma bucur ca va merge mai bine cu papatul. Chiar ma gandeam la voi zilele trecute.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii