Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (268)
Raspunsuri - Pagina 20
cecilia L spune:
Am citit repede ce ati muncit in ultimele ore![]()
Luy, ma gandeam ca vi la babyexpo, dar asteprtam totusi confirmarea

Urmy, abia acum am reusit sa intru, vorbim maine ca tb sa culc printul
Roxana, ma bucur ca a fost superba petrecere la gradi, de fapt ma bucur pt Alex ca a fost fericita

Noi am fost la o tura de sopingareala, am incaltat motanelul cu o pereche de adidasi de la kilttec(gratis), a luat tati 2 perechi de pantofi, a treia gratis/oferta la leonardo....si 80% reducere...pacat ca nu prea am avut ce sa aleg pt mine
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
betty78 spune:
Am intrat sa va spun ca am mari emotii. Maine am ultimul set de analize si o sa aflu daca merg mai departe sau nu - adica daca facem punctie si apoi embriotrasnfer. Din pacate am un feeling destul de nasol, iar comparativ cu data trecuta am raspuns mai prost la tratament. Oricum cu Dumnezeu inaite...
Va pup si va doresc noapte buna
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
mandarinutza spune:
Buna seara!
Roxana, ma bucur ca a fost reusita petrecerea!
Bablyna, nu cred ca de vina e alaptatul in cazul vostru. Antonia e inca alaptata si mananca foarte bine, de toate si cere si tzizi des. A avut si ea insa o perioada inainte de 1 an cand nu manca foarte mult si atunci am procedat in felul urmator: ii pregateam mancarea, daca nu vroia, ii dadeam peste 2-3ore, si daca nu vroia nici atunci, nu ii dadeam,si treptat a reinceput sa manace foarte bine. Dupa parerea mea, este foarte important sa nu insisti mult cu mancarea. Si incercati sa mancati la masa in familie, la pranz Antonia mamnca impreuna cu noi sau cu mamaie iar seara isi manca mancarea de 7 si mai ciuguleste si de la noi pe la8. Eu iti recomand daca vrei sfatul unui dr pediaru bun si nutritionist pe dr. Palicari, o gasesti la policlinica Eurosanity si la pol Batistei. Noi mergem la dansa de cand avea Antonia 6 luni si intotdeauna i-am urmat recomandarile, am mare incredere in dansa.
Va spuneam zilele trecute ca Antonia a inceput sa zica "mamaie", acum ii zice si lui buni(mama mea) "babei".
. E adevarta ca buni e mai greu de pronuntat.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Betty, mult succes maine! tinem pumnii
Doamne ajuta!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
slippers76 spune:
Gabitz
,terapie comportamentala nu-i musai ceva rau sau grav. cred ca toti am avea nevoie de niscaiva terapie comportamentala. Incercati sa vedeti mai multi medici, ca se pun diagnosticele astea atat de usor... Pupam Elizuca cea desteapta si frumoasa.
Cecilia, ai facut super afacere cu killtec. Eu i-am luat lui Vlad asta toamna o pereche de ghete tot la oferta din asta (si-a luat socrela incaltari pentru vreodoua sezoane si am profitat si eu). A purtat ghetele alea pana la exasperare si arata ca noi. Pacat ca iese din ele, ca-i sunt deja fixe.
Rox, ma bucur ca a iesit bine petrecere si ca atomica a fost incantata. Am retinut zurli, multumesc, ca a mea mandra deja isi regizeaza ziua de nastere (care e in mai, by the way
)
Babylina, si eu zic fara Zentel. Incearca Helmiflores, e un produs homeopat.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Betty, tinem pumnii pentru maine.
Fac capitol nou.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
mihailescu teodora spune:
www.youtube.com/watch?v=dBWUvH8cTCY" target="_blank">Mihnutzu' in actiune
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
babylina spune:
Babylina, si eu zic fara Zentel. Incearca Helmiflores, e un produs homeopat.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
[/quote]
Helmiflores am luat. Uitasem cum se numeste. Am facut pauza dar de maine incep sa ii dau iar.
mihailescu teodora spune:
Betty
!la cat mai multe outze!!!!!
Doamne ajuta!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii