LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(186)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

neatza
e cineva pe aici ? am nevoie de un sfat . doctorita l-a vazut pe matei azi ,si desi mai are putin mucisori a zis sa merg la sa ii fac vaccinul? eu stau in dubiu, ca sa fac?

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Eu sunt mai panicoasa cand e vorba de copil, si nu as merge inca pana nu scapa si de mucisori. Daria are aproape o luna de la antibiotic si o saptamana si ceva de cand a scapat de harait si tot ma gandesc ca inca are imunitatea scazuta. Cred ca o sa merg miercurea viitoare sa ii fac vaccinul.

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

neatza
e cineva pe aici ? am nevoie de un sfat . doctorita l-a vazut pe matei azi ,si desi mai are putin mucisori a zis sa merg la sa ii fac vaccinul? eu stau in dubiu, ca sa fac?

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Irina daca nu are febra deloc, nu tuseste, nu are gat rosu ci doar ceva mucisori atunci vaccinul se face.
Contraindicatia este febra.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

neatza

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Irina daca nu are febra deloc, nu tuseste, nu are gat rosu ci doar ceva mucisori atunci vaccinul se face.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

O tine intr-un 37-7 de o saptamana, mai mult nu a urcat

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

neatza

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

O zi excelenta !
Lala.

Poze

O tine intr-un 37-7 de o saptamana, mai mult nu a urcat

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Deci azi are 37,7 ?
atunci mai bine nu vaccin pana nu are 37, 2 macar 3 zile

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani! Sa cresteti mare, sanatoase si sa fiti fericite alaturi de parinti!
Clopotica Pipe pentru azi si Clopotica Daria pentru ieri!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

sa dau o strigare .....

lauriciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pe unde esti? esti busy tare la birou??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

pt toate fetele care ne-au urat ieri la multi ani!!!

va multumesc tuturor si va iubim mult!

din pacate nu m-am putut bucura la maxim de ziua de ieri din cauza starilor de rau dar mi-am pupat printesa toata ziua.
am tuns-o asearaare o fata tare haioasa.o sa ii fac poze sa o vedeti si voi.
puiu meu are un an!nu imi vine sa cred ca acu un an pe vremea asta asteptam sa ma duc sa o alaptez pe iubita mea cu buzele perfect conturate si ochii albastri
si acum ea alearga prin casa vorbind pe limba ei si dansand cand aude muzica.

inca o data va multumesc tuturor pt ca existati si ati fost alaturi de noi la bine si la greu

p.s.eu aseara mi-am dat seama ca il cunosc pe Marian Cozma.am fost in generala colegi de scoala si sora lui a fost colega de banca cu mine.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby6+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna zuzici!

Mi-a fost dor de voi...
Sunt busy rau la serviciu si la fel si acasa, oare de ce?

Vreau sa felicit clopoticile iubite, frumoase si vorbarete:
DARIA si IULIA - aka PIPE, sa fiti sanatoase si vesele mereu, sa va bucurati parintii!

LA MULTI ANI! MAIA, SA FII SANATOASA SI SA TE FACI MARE!

LA MULTI ANI!GODZILA, SA AI ANI MULTI SI FERICITI ALATURI DE MINUNILE TALE!!!

Eu acum am vazut ca Ema nu vine la party, dar parca imi aminteam ca vroia sa vina, sau ma insala memoria?

Abia astept petrecerea!

Fetele care sunteti ingrijorate ca puiutii nu zic "decat" mama,tata etc...pai e bine la varsta lor...

Noi ce sa mai zicem...am o fata care turuie o gramada pe chineza ei, dar in afara de mam-mam nu zice nimic mai inteligent. Ba mint, odata cand s-a bucurat f mult sa ma vada i-a scapat foarte clar "ILALA!", dar cred ca a fost o sclipire izolata de geniu, ca nu a mai repetat sunetele respective.

Sa mai zic ca muzica o lasa rece??? Ii place daca dansam impreuna, se amuza etc, dar daca ii pun muzica nu o misca, ca sa zic asa. Se opreste o secunda si pe urma continua ce are ea de facut. In caz ca aude, clar nu stie sa asculte :-))) si e o vizuala, nu o auditiva, asta e clar!

Dar asteptam, isi adauga sunete noi aproape in fiecare zi, deci speranta exista :-) Eu la 10 luni stiam sa spun ca ma cheama "Di" si ca am "NU" adica "unu =un an"...Dar sora mea si sotul meu au vorbit tarziu, deci nu ma mosteneste gaza...

Revin cand sunt mai libera, va puuuup!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!Eu sunt rupta de oboseala.Noaptea trecuta nu am dormit decat vreo 3 ore.Acum incerc sa dorm dar somnul nu vrea sa vina.Voi nu aveti impresia ca dupa ce mancati un bol de cereale cu lapte va este sete toata ziua?Eu nu stiu ce tip de cereale sa mai cumpar.O fi de la faptul ca sunt insarcinata sau se pune prea multa sare in ele?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna!Eu sunt rupta de oboseala.Noaptea trecuta nu am dormit decat vreo 3 ore.Acum incerc sa dorm dar somnul nu vrea sa vina.Voi nu aveti impresia ca dupa ce mancati un bol de cereale cu lapte va este sete toata ziua?Eu nu stiu ce tip de cereale sa mai cumpar.O fi de la faptul ca sunt insarcinata sau se pune prea multa sare in ele?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

danutz, si mie mi se face sete dupa lapte cereale .. si am incercat mai multe tipuri. mi se pare mai bunicele nestle fitness ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput