LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(186)
Raspunsuri - Pagina 15
Lala_D spune:
Ramo i-ai dat foarte bine ![]()
Si un pic de paine cu ou nu-i bai.
Eu vreau sa-i fac omleta in teflon lui Andrei, fara ulei poate cu un pic de cascaval si rosie. Dar astept sa treaca zilele de ROR sa nu ma incurc in bubite ![]()
Laura I nu mai duce fata in brate nici macar pe distante scurte. Nu stii ce nebuni sunt pe strada ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
NataliaS spune:
'Neata!

Iulia - Pipetel si Maya - sa fiti sanatoase, sa cresteti, mari, frumoase, sa aveti o viata frumoasa plina de noroc si toate bune!
E a doua oara cand scriu mesajul asta...Stef a avut bunavointa sa imi restarteze calcul cand scrisesem tot![]()
Am vazut fotografii frumoase cu adevarate domnisoare - Irisuca cu ochi de peruzea, Andreea - Matzu mic, isabella - de madanic, Vanessa de Sweetgya - toate sunt frumoase foc si un voinic tunsulici scump de-ti vine sa il papi - "Suflet drag" de CatiM![]()
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Aseara ne-a facut o faza, de ne-a lasat masca pe amandoi...a gasit niste margele de-ale mele, le-a pus la gat si a trecut pe langa noi val-vartej inspre oglinda din hol sa se vada... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poze turta Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |

Sa vezi cand o sa se 'gateasca' cu pantofi cu toc si o sa se fardeze!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
Kalosalina 

vezi tu ce stie de mica sase aranjeze si sa se si verifice in oglinda.
ici multi.
Beinazuta asa-i cu copilasii nostri, ne lasa in urma.Nici nu ne dam seama ce repede se duce timpul.Tot timpul zicem ca abia asteptam sa mearga, sa vorbeasca, sa mearga la gradinita etc si nu ne dam seama ca trece timpul cu o viteza ametitoare si ne trezim cu ei mari si stam si visam la zilele cand erau doar niste tzanci.
Stie multe sa fac deja si puiuta ta.Las ca va merge ea si in picioare.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
aurel_cris spune:

IULIA MARIA ,MAIA 

Sa cresteti mari printese mici si sa aveti viata numai o bucurie alaturi de parinti vostri dragi.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
ginnette spune:
Ramo, dar n-a facut si febra?
baiatul; sper sa fie doar un 'curent', nu ceva grav
Cat despre papa, si mama a zis ca duminica, ii da ou 'prajit' fara ulei; mie una, nu-mi place ideea cu prajeala .. inca.
LauraI
, chestia cu scuturatul capului (pe rock) ta'su a invatat-o (isi pune pink floyd si led zeppelin si ea, cand aude muzica, se duce glontz) numai ca ei nu-i iese miscarea 'fata-spate'; ea face in lateral.
Eu ii spun latino, dar n-am asa succes; sta si asculta, dar n-are nici-o reactie la miscare.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Shose spune:
Fetelor va multumim
si
de la noi, si tortuletul mai tarziu.
Cati, Lala, Danoniq, Anca, Elle, Alina, Beinazutz, Ginette, Ceska, Ramo, Cristina, Laurici, Nati si toate fetele, asa imi doream acum un an sa ma intorc fericita aici in mijlocul vostru, cu bb clopotzel sanatos!
Mai sunt 4,5 minute si vine momentul cand s'a nascut.
Ma ia plansul!
Va iubacesc pe toate si ma bucur ca am cautat cu google despre copii si v'am gasit!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
kalosalina spune:
Asa e fetelor...inca nu realizam ce repede cresc si ce multe stiu deja sa faca.
Cum zice si Roxi, sa vedem noi cand vor incepe sa se unga cu rujurile noastre pa fatza
(ma refer la fete
) si sa incalte pantofii nostrii ![]()
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NataliaS 'Neata! ![]() ![]() Iulia - Pipetel si Maya - sa fiti sanatoase, sa cresteti, mari, frumoase, sa aveti o viata frumoasa plina de noroc si toate bune!E a doua oara cand scriu mesajul asta...Stef a avut bunavointa sa imi restarteze calcul cand scrisesem tot Am vazut fotografii frumoase cu adevarate domnisoare - Irisuca cu ochi de peruzea, Andreea - Matzu mic, isabella - de madanic, Vanessa de Sweetgya - toate sunt frumoase foc si un voinic tunsulici scump de-ti vine sa il papi - "Suflet drag" de CatiM Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Cum a fost azi noapte? Si, a avut succes meniul de ieri, la printzese ? (eu una, am
pe-aici, cand citeam ce gatesti)Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
Ereena spune:
neatza
e cineva pe aici ? am nevoie de un sfat . doctorita l-a vazut pe matei azi ,si desi mai are putin mucisori a zis sa merg la sa ii fac vaccinul? eu stau in dubiu, ca sa fac?
MATEI
POZE
PITICUL URIAS