LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(186)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Cati, ce m-am intristat cu filmuletele ...inca nu i-am cumparat scaun Dariei si cand o voi face (sper cat mai curand ca nu prea mai are loc in scoica)o sa caut sa iau unul cu prindere in 5 puncte
LalaD ce bine ca ati scapat de vaccin! Doamne ajuta sa nu aiba nici o reactie de la el.

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, IULIA MARIA!
SA FI FERICITA SI SA LE-ADUCI NUMAI BUCURIE, PARINTILOR!

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, MAIA!
SA FI FERICITA SI SA LE-ADUCI NUMAI BUCURIE, PARINTILOR!

Un pt Andrei c-a fost curajos!

Am vazut poze cu printzesa Monicai - matz si a Madalinei (madanic) - adevarate domnisoare

Bravo, Stefan pentru 'reusita' la olitza!

Off, Mari; ai incercat cu Colargol? La Adela, lumanarile apar imediat cum ii pun.

Si buburuza e incantata de muzica p o p u l a r a; ridica mainile in sus si vrea sa pocaneasca din degete; evident, ca nu-i iese - doar strange degetele ca atunci cand culege scame; doar ca isi tine mainile in sus.
Si ii mai place si rock; cand ii vede p'aia cas-i scutura capetele incepe si ea; dar da din cap in semn de 'nu'

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Iulia Maria!

La multi ani, Maia!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

IULIA si MAYA, La multi ani cu sanatate ca-i mai buna decat toate.Sa aveti si mult noroc si fericire in viata!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata!

Aproape sa nu ma prind ca azi face PIPE un an! Cred ca o vreme tot Pipe o sa-i spunem frumoasei domnisoare Iulia Maria?

In dimineata asta vreau sa il reabilitez putin pe dl sot. De cand ne-am mutat in locuinta noua cu exceptia zilelor cand vine seara tarziu acasa, el il adoarme pe Benji. Eu ii dau lapticul si ramane tati sa il adoarma. Azi l-a auzit el ca povestea in patut si l-a adus la noi in pat sa ne dragalim toti trei. Si-a baut cafeaua cu el in brate tot smotocindu-l. Fiu-sau f pragmatic ii cotrobaia in timpul asta in portofelul ramas pe masa si scotea "plata" pentru ca se lasa smotocit: 50,-eur. Ma topesc cand ii vad .....

Legat de scaunele de masina: am patit-o cu Benji. Venind de la supermarket in parcare il asez in scaun, ii trec bretele dar nu inchid centura scaunului (de ce oare?). Incarcam noi in masina tot ce cumparasem, fug sa duc cosul inapoi si in timpul asta copilul se scursese din scaun, agatat cu bratele in bretele, cu picioarele pe podeaua masinii! A sarit dl sot ca ars, chiar se pregatea sa iasa din parcare si urla copilul. Nu a zis nimic decat ca e prea sprintar sa nu ii mai inchid imediat centura cum urcam in masina! Am tras o spaima, era sa urc peste o masina in drum spre a noastra, cand am vazut ca Tobias coboara de la locul soferului si fuge in jurul masinii la Benji in spate. Mi-a stat inima in loc! Stupid me! De acuma nu mai cedez la nici un santaj sa il iau in brate cand suntem in masina.

La noi a nins putin peste noapte dar se va topi ca e un soare oribitor. Apropos: Benji uneori strange dion ochi tare, si nu numai cand l-ar orbi soarele ce trece inca prin geamuri fara perdele. Uneori in timp ce aproape alearga inchide ochii. De ce oare?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Si buburuza e incantata de muzica p o p u l a r a; ridica mainile in sus si vrea sa pocaneasca din degete; evident, ca nu-i iese - doar strange degetele ca atunci cand culege scame; doar ca isi tine mainile in sus.
Si ii mai place si rock; cand ii vede p'aia cas-i scutura capetele incepe si ea; dar da din cap in semn de 'nu'

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

ce scumpa!

Si Dariei ii place muzica, dar nu prea stie sa miste din corp, doar ridica o mana si incepe si ea sa cante...

Aseara ne-a facut o faza, de ne-a lasat masca pe amandoi...a gasit niste margele de-ale mele, le-a pus la gat si a trecut pe langa noi val-vartej inspre oglinda din hol sa se vada...

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

NICI BEATRICE NU MERGE INCA ,ESTE F FRICOASA. O MAI PUN EU IN PICIOARE SI O CHEM LA MINE DAR CU CHIU CU VAI FACE 2-3 PASI ...DAR CU MAINILE INTINSE SI SE VEDE PE FATA EI CA II ESTE FRICA.
ESTE O CERTAREATA ! DACA CUMVA INDRAZNESTI SA II SPUI CA NU ARE VOIE UNDEVA II TURUIE GURA MAMA MAMA. NU SPUNE DECAT MAMA, TATA, APA, PA, NA IN LOC DE DA-MI.ESTE TARE HAIOASA. NE FACE PA, DACA PLECAM DE ACASA, ARATA BURTICA,(PIPIA), CERCEII,PICIORUL .ISI PUPA MANUTA SI FACE PA. SE UITA URAT DACA II CERI ASTA, SCOATE LIMBA...MI SE PARE CA A EVOLUAT ASA DE MULT... PARCA MAI IERI ERA UN BEBELUS. IN SCHIMB INTELEGE ABSOLUT TOT CE -I SPUI SI TE FACE SA INTELEGI CAM CE VREA.
CANTA, DANSEAZA!
CRED CA AR CAM FI DE SPUS... DAR STITI CUM E CAND E VORBA DE COPII NU MAI TERMINI DE POVESTIT
IAR LEGAT DE VACCIN EU I-AM FACUT SI PENTA SI ROR IN ACELASI TIMP , A FOST OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Aseara ne-a facut o faza, de ne-a lasat masca pe amandoi...a gasit niste margele de-ale mele, le-a pus la gat si a trecut pe langa noi val-vartej inspre oglinda din hol sa se vada...

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Cocheta mica si scumpa

Ceska ce sperietura ati tras .
Si noi avem scaunul tot cu centura in 5 puncte dar cu fata la directia de mers. A stat Andrei in el si cate 4-5 ore fara oprire in drumurile din concediu. Si opririle au fost de doar 10-15 min. La venire am plecat la 7.00 dimineata si am ajuns la 12.00 noaptea timp in care a stat in scaun cu 3 opriri. Mai comenteaza si el la drum asa lung, e normal dar tot acolo sta.Bogdan doar de anul trecut a intrat in faza centura, pana atunci a avut scaun. Singurul copil dintre toti ai cunostintelor noastre care a stat in scaun. Si eram considerati niste exagerati

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata, zuzici

Iulia sa cresti mare, sanatoasa, sa fii fericita si norocoasa, iubita de cine vei vrea si sa iti faci parintii mandri de tine!

LalaD ma bucur ca micutul a fost curajos la vaccin. Poate scapati de reactii.
Roxana cred ca-i o scumpica buburuza cum da din cap pe rock si cum culege scame din aer pe pop-ulara
Apropo de colargol: ii recomandasem cumnatei mele sa ia pt fetita ei (are 7 luni), dar la farmacie i-a spus ca nu se foloseste la copii sub 3 ani Eu nu am mai auzit asa ceva, dar sunt convinsa ca famacistul se dadea "destept" ptc ii recomandase, in schimb, karvolul despre care eu stiu ca e cancerigen si de asta nu se mai gaseste in farmacii (iar dr mea mi-a spus ca nici nu se folosea la copii <2 ani).
Ceska cred ca ai tras o sperieturaaa...Doamne fereste! Eu o pun mai mereu in scaunelul ei, cu centurile puse (in 5 puncte), dar uneori o mai tzin in brate (daca e pe distanta scurta si e gros imbracata nu o mai chinui sa o pun in scaunel, dar gresesc!).
Nu am vazut inregistrarile alea si parca mi-e frica sa ma uit!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Si acu neata!!!

Lala ma bucur ca at facut vaccinul usor, fara plans.CHiar ca ai un manechin acolo.A meu tot la categoria usora 8 kile juma si 74 de cm.
Na, ce sa le facem?Bine ca-s sanatosi.
De fapt acu a meu are un inceput de raceala, ieri i-am dat un tubulet de oscilo, azi noapte l-am auzit cu haraie din gat si se foieste si nu are stare.I-am dat 5 ml de panadol.Azi dimi a inceput sa tuseasca un pic, am bagat un pic de stodal si i-am dat o jumate de lingurita de miere.Oare am facut bine? Febra nu a facut, de mancat mananca.
Am zis ca ii mai dau azi panadol si stodal si mai pe la amiaza un oscilo.Prea mult?

Si ca sa fiu nebuna pana la capat, i-am dat azi un pic de paine cu ouStiti voi, din aceea prajita in ulei.Ce sa fac daca statea acolo in sufletul meu cand mancam.

Am avut de vazut multe pozici cu domnisoare vorbarete si cochete, si filmuletul.

Bravo Stefan pt kk la olita.Al meu face de mult, sau mai bine zis facea.Daca inainte facea de cate ori il puneam, acu de vreo 2 saptamani parca numai in ciuda imi face.Sta si jumatate de ora si nu face nimic si dupa ce il imbrac, in 10-15 min face in scutec.

Roxi hihi ce haioasa trebuie sa fie Adela cand strange din degete .Are gusturi bune, rock auzi tu

Lui Razvi ii place cam orice ii pun chiar si p o p u l a r a.Da aia care v-am zis-o ieri ii place cel mai mult.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput