LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(186)
Raspunsuri - Pagina 12
matgravidut spune:
Salut...
Nu am apucat sa citesc din urma... ca la mine la serviciu este o nebunie generala...
V-am spus ca mi-am schimbat serviciul?
Oricum... vroiam sa va anunt ca pozele sunt up and running.
Si vroiam sa va mai spun ca mi-a adus mama din Romania revista baby... si am vazut mobilier pentru copii si m-am ofticat super tare ca aici nu se gaseste nimic atat de frumos si colorat... mama lor de canadieni batuti in cap.
Cati, ai yahoo messenger..? Daca da IM-ul meu este monica_creanga. Sau mai sunt pe gmail m.creanga ... ne-am mai putea discuta... ca stiu eu cum e cu forumul... eu una cand ajung sa intru... toata lumea e la nani din cauza diferentei de fus orar...
Cine mai vrea sa foloseasca datele de mai sus... sunteti more than welcome.
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi
sweetgys spune:
Buna fetelor, multumim mult pt complimentari....Am vazut si eu pozici frumoase,frumoase cu clopoteii marisori si-mi vine sa-i pupacesc pe toti. Imi sunt tare dragi,i-am vazut crescand, evoluand de cand erau punctulete in burticile noastre si acum au 1 AN!!! Va dati deama?? Doamne cum trece timpul!!!
Hai ca sunt melancolica la ora asta...
Mai aveti pozici noi in webshot.
Pupicei
cati_magureanu spune:
Va pup!
N-am citit decat ultimele cateva pagini...
Matzule te pun imediat ce scriu mesajul in agenda de mess (triit invitatie)...Ce bine ca a venit mamul tau! ma bucur!
Astept pozele..
Am intrat sa va pun 2 filmulte vis-a-vis de ce tipuri de centuri de siguranta ar fi bine sa aiba carseat-urile copiilor...Eu am plans vizionand filmuletele caci sunt semnale de alarma transmise de parinti indurerati care si-au pierdut copiii in accidente de masina din cauza tipului de prindere a centurii de siguranta si a centurii in sine...
Filmuletele au fost postate de o prietena virtuala de aici din state cu care corespondez la subiectul copilasilor "made" in USA...
http://www.youtube.com/watch?v=azgBhZfcqaQ&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131153&whichpage=9
http://www.youtube.com/watch?v=KPBSEQ4xbTw&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131153&whichpage=9
Sorry...nu vreau sa va sperii sau ceva de genul asta dar cred ca este bine de stiut in viitoarele alegeri pe care le vom face in cumpararea scaunului de masina!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Shose spune:

Acum un an pe vremea asta eram eu, sotzu si un mare morcov in partea dorsala sa ne ajunga la amandoi.
Ne gandeam... iese, nu iese Pipe maine?
Si uite ca a iesit si a devenit o minunatzie peste un an.
Vazut pozici cu frumuseii lui Miri. Asa incantata am fost sa`i vad iar! Imi era un dooorrr. Am auzit vocea lui Miri intr`un filmulet cred si m`am
...de caldura ei.
Ro Ana bine ai venit. Un
mare frumuseilor tai. Sa creasca mari, frumosi si sanatosi. Mai vrem poze, sa va cunoastem mai bine.
Vanessa de Gya s`a facut o frumusete bucalata si cocheta tare.
Sanatate multa Pupikului. Angi, sper sa scapati de problema cat mai repede.
Adelutza si Stefi, mai frumuselelor, sa aveti somn lin si fara dureri de dintisori!
Danuta Danonique sper sa treaca repede putinul timp care a mai ramas.
Am citit de cumnata ta
si a lui Roli... si ca sa facem haz de necaz, eu credeam ca a mea cumnata e cea mai horror, ca e stomatolog si ma chinuie periodic. Dar vad ca exista si mai rau.
Macar eu cu a mea ne mai si intelegem cand nu suntem la ea in cabinet.
N`am incotro...e singura cumnata pe care o am.
Ven si Angi
pt ca reusiti sa nu spuneti `NU ai voie`.
Cu asta ma indoctrineaza mama zilnic aproape, cum ma aude ca ii zic.
In conceptia ei copilul tre` sa aiba cat mai multe posibilitati si cat mai putine restrictii. (am auzit prop asta de 1001 de ori)
Io nu prea reusesc sa ma abtin tot timul. In plus...daca o las sa faca lucrurile `interzise`, ea nu se satura, persita. Nu stiu cum o scot la capat pana la urma.
LauriciI, cand ma striga MAMA ii raspund mereu : DA. In plus cateva zile ne tot strigam eu si sotul unul pe altul si raspundeam DA!! Appoi o strigam pe ea si ii spuneam: `raspunde`i DA lu` mama`. Si a mers.
Ema
pt Milan vorbaret. Ai nostri vor sa fie doar vorbareti, umblareti nici gand??? Io tot astept.
Bine ai venit inapoi Iulia. Am vazut o parte din pozicile Irisukai. E o fetita asa frumoasa!!!!
Ce mare si vioaie s`a facut. Ufff, cum zboara timpul. 
Uitati aici un filmulet cu Pipe
http://www.youtube.com/watch?v=T5wUePx3Djw
si de aicio pozici mai noi, din 2009
http://good-times.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=192
kiss all
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
sweetgys spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madanic Salut fetelor. Ne-am intors si noi dupa o lunga lipsa. Nu am uitat de voi, insa nu prea am avut timp sa mai intram pe forum. Sa incepem cu inceputul: La Multi Ani pentru toti clopoteii care au implinit un anisor. Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si destepti! ![]() ![]() ![]() Isabella se apropie si ea de un anisor vertiginos, si uitandu-ma la ea parca nu-mi vine sa cred ce an incredibil a fost. Am fost in Romania toata luna Decembrie si jumatate din Ianuarie. A facut primi pasi nesustinuta acolo, asteptase sa ajunga acasa ca sa-si dea bunicii gata. A fost foarte incantata de verisoarele ei, si a primit o groaza de jucarii (ne-am intors cu un sac intreg Ne-am luat motul cand am fost in Romania desi nu aveam un an. Si noi am luat pixul de pe tava, cartea un pieptene. Banii i-a luat dupa ce i-au sucit tava si i-au bagat in fata ei, dar nu a fost interesata Avem doar cinci dintisori si unul care se chinuie de vreo luna sa-i sparga gingia, insa partea buna a fost ca nu o chinuie, nu se plange si nu arata ca si cum ar fi deranjata. In schimb, desi stirba Ne pregatim de zor sa trecem de la infant room la todler la daycare. Patrulam prin toata casa si nu ratam nici un cotlon, avem chiar si un mare cucui la activ (a reusit sa se infiga cu capul intr-un perete inainte sa o pot prinde ).Din cate imi pot da seama mi-a mostenit incapatanarea, si pasiunea lui tati pentru calculator. Este imposibil sa stau la calculator fara ca ea sa se infinteze langa mine. Mi-a facut praf tastatura, si a descoperit o mie de metode de a bloca/stinge calculatorul deja. Ii place sa citim povesti, ii plac cartile muzicale si sa danseze. Eu ordonez, ea vine dupa mine si scoate toate lucrurile si le arunca. De vorbit, foarte multe ti-ca-ti-ca, dar printre ele zice mama, tata, apa, caca, uite, haide si ... aoleu Cand eram in Romania se chinuia sa se urce pe canapea, si nu reusea ca era foarte inalta. Mamaia, care era langa ea a inceput sa zica "Aoleu, ce greu e! Aoleu!". Si dupa un minut a inceput si bebe "Aoleu" a fost foarte distractiv. Dar partea cea mai frumoasa este ca dintr-o data si-a facut un obicei ca dimineata dupa ce o imbrac pentru daycare sa stea la mine in brate cu capsorul lipit de pieptul meu, asa cum statea cand era pui mic . Imi dau seama ca desi e cu noi doar de un an nu imi pot imagina viata fara ea. Va dorim o zi/seara buna, ne cerem scuze ca am lipsit atat de mult. Multi ![]() Avem poze noi la semnatura Madalina mami de Isabella Andreeahttp://www.picasaweb.com/bogdanmabo http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758 "Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile" |
Madanic tare scumpica fetita ta. Si in multe din ce ai povestit am regasit o pe a mea. De ex si Vanessa adora sa spuna aoleu, e teroare ce sa zic si mai ales faza cu capusorul pe piept. Doamne ma termina cand vine si sta asa si vrea iubita.
sweetgys spune:
Stiti ce am observat la printesica noastra? Daca ne vede [pe mine si pe tati ca stam in pat si ne tinem in brate si ne alintam repede repede lasa orice joaca si vine si ea si se catara si pune capusorul pe noi si canta aa aa aa....e dulce tare. Si mai nou toata ziua vrea sa ma pupe si vine ea mititica si deschide gura mare si si o lipeste asa de obraz de ma umple numai de saliva, dar e ca o mangaiere dumnezeiasca. Ce pot copii astia doar cu un gest sa ti aline orice suferinta.
sweetgys spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cati_magureanu Va pup! N-am citit decat ultimele cateva pagini... Matzule te pun imediat ce scriu mesajul in agenda de mess (triit invitatie)...Ce bine ca a venit mamul tau! ma bucur! Astept pozele.. Am intrat sa va pun 2 filmulte vis-a-vis de ce tipuri de centuri de siguranta ar fi bine sa aiba carseat-urile copiilor...Eu am plans rau vizionand filmuletele caci sunt semnale de alarma transmise de parinti indurerati care si-au pierdut copiii in accidente de masina din cauza tipului de prindere a centurii de siguranta si a centurii in sine... Filmuletele au fost postate de o prietena virtuala de aici din state cu care corespondez la subiectul copilasilor "made" in USA... Sorry...nu vreau sa va sperii sau ceva de genul asta dar cred ca este bine de stiut in viitoarele alegeri pe care le vom face in cumpararea scaunului de masina! Mami de Matei (13 ianuarie 2008)SUFLET DRAG www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA! Intr-o zi de 13... ---------------------------------------------- www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! ---------------------------------------------- |
Cati , eu nu reusesc sa vad filmulelete. Nu stiu, la mine nu se deschid... La voi?
Eliza spune:
Bine ati revenit Iulia, Gya si Madalina. M-am uitat si pe poze si Iris, Vanessa si Isabella sunt adevarate printesici acum.
La multi ani! pentru Daria care acum are deja un anisor. Sa cresti mare si sa-i bucuri pe parintii tai.
La multi ani! si multa, multa sanatate, fericire si tot ce e mai bun si frumos pentru dominisoara Iulia cea vorbareata. Am vazut filmuletul si iti vine sa o mananci.
Cati nici eu nu am reusit sa vad filmuletele.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
cati_magureanu spune:
Asa..acum ca am hranit copilul si am mai citit din urma...
La voi este 12 februarie deja deci:
PIPETULUI FRUMOS! alias IULIA!
MAIA FRUMOASA!
DARIA MA]RIA[/b si EDUARD CRISTIAN! (cu intarziere..iertare)!
Sa cresteti mari (frumosi sunteti), cuminti, intelepti, sa aveti o viata frumoasa presarata cu multe bucurii si impliniri!
Daaa..Shose..ce minunatie este Pipetul mic! Cat de repede a trecut anul asta..
Madanic, Iulia si Gya, bine ati re-venit! Ma bucur ca fete care n-au mai scris de multicel au revenit cu vesti noi, cu clopotei care s-au facut mari si-s tare frumosi! Sper sa avem, mai des, vesti de la voi!
Ai dreptate Gya! Sunt dumnezeiesti atingerile bebelusilor nostri!..
Si Matei, hop si el, cand este vorba de imbratisari, alintari!![]()
Am pus doar link-urile la filmulete ca, nu stiu de ce, nu vroia sa le ruleze, intr-adevar..
Angi..of..imi pare tare rau ca Pupicul s-a simtit rau. Sper ca i-a trecut starea de voma! Sa ne tii la curent cu ii mai este!
Mary, imi pare rau si pt. Dariuta mica ca a vomitat..Nu stiu ce sa spun..noi am folosit Sinupret (desi exista si aici acelasi produs, dar nu se da copiilor mai mici de 2 ani)..so, nu stiu care ar fi reactiile adverse..Saatate multa!
Nu stiu de ce-mi apare o parte din mesaj bolduit..Am verificat codul si nu pare nimic in neregula..Hmm
Buna Elizule! Ma bucur ca ai mai intrat..Am modificat filmuletele..adica am pus doar link-urile!
Madanic , [b]Eliza, fetele din US, exista si un subiect denumit "Copilasi "made" in USA", tot aici la clubul scutecelor..Nu stiu daca il stiti (se numea inainte Bebelusi made in USA)...Poate vreti sa aruncati un ochi si pe acolo! Va asteptam si acolo!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
cati_magureanu spune:
..si cat de important este sa tii copilul in carseat in pozitia "rear facing" (cu spatele la sofer) atat timp cat permite scaunul..De exemplu, scaunul asta nou pe care i l-am cumparat lui Matei are si pozitie rear facing si front facing..Rear facing tine pana la 40 lb (adica vreo 20 kg)..Asa ca, atat timp cat el va sta confortabil in pozitia asta, pana la 20 kg asa il voi tine!
http://www.youtube.com/watch?v=Y2DVfqFhseo&feature=related
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

Isabella Andreea
Matei (13 ianuarie 2008)