LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(186)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

LauraI, da-da...mi-au cenzurat cuvintul ...ce chestie...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Va spun ca asta e maaaare minune, a mancat si dupa amiaza para cu cereale. Nu-mi vine sa cred. Cred ca mi-a citit gandurile...ma gandeam sa-i fac vreun tratament homeopat, ceva...abia astept ziua de maine.
E drept ca azi i-a iesit un dinte da parca nu-mi vine a crede ca de la un amarat de dinte sa nu manance aproape 1 luna. Cu Marc n-am patit frate asa ceva.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, mi-a venit comanda de la boohoo...sunt foarte incantata de achizitii.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roli, sa stii ca nici stefan nu maninca decit cu circ (si numai jumate din portia normala) cind ii ies dintii...tocmai am trecut printr-o perioada din asta...ce mai lunga a fost si la noi de trei saptamini...
ce fain ca ai primit lucrurile de la boohoo...chiar voiam o parere de la cineva care a comandat...ma bucur ca iti plac. in cite zile a ajuns? si cum ai platit? cu cardul? sau la posta?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Anca, am platit cu cardul pe net si pachetul a sosit intr-o saptamana la posta.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

inca o zi dezastruoasa. dar parca a fost mai rea decat cele ce abia au trecut. dupa o noapte de nesomn, Daria nu vroia sa doarma decat in brate, si orice incercare de a o pune in patutul ei sau in patul nostru esua, azi a vomat de 2 ori tot ce a mancat. daca prima oara pot spune ca am fost eu de vina, am fortat-o putin sa bea laptele si apoi i-am dat cu spray in gat, a doua oara a vomat in timp ce manca iaurt cu banana, fara sa o fortez.
o fi de vina SINUPRTEUL? am inceput sa-i dau de aseara, efect asupra tusei sau mucilor nu a avut, azi noapte am adormit si eu pe la 3.30-4, nici nu mai stiu.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Mari, probabil ca din cauza mucilor a vomat, dar pe de o parte e bine ca in acest mod i-a si eliminat din gat.Sinupretul are rolul de a fluidiza secretiile, nu opreste tusea si nuci mucii.Multa sanatate!

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Salut fetelor. Ne-am intors si noi dupa o lunga lipsa. Nu am uitat de voi, insa nu prea am avut timp sa mai intram pe forum.
Sa incepem cu inceputul:
La Multi Ani
pentru toti clopoteii care au implinit un anisor. Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si destepti!

Isabella se apropie si ea de un anisor vertiginos, si uitandu-ma la ea parca nu-mi vine sa cred ce an incredibil a fost.
Am fost in Romania toata luna Decembrie si jumatate din Ianuarie. A facut primi pasi nesustinuta acolo, asteptase sa ajunga acasa ca sa-si dea bunicii gata.
A fost foarte incantata de verisoarele ei, si a primit o groaza de jucarii (ne-am intors cu un sac intreg ce sa-i faci toata familia recupera).
Ne-am luat motul cand am fost in Romania desi nu aveam un an. Si noi am luat pixul de pe tava, cartea un pieptene. Banii i-a luat dupa ce i-au sucit tava si i-au bagat in fata ei, dar nu a fost interesata .

Avem doar cinci dintisori si unul care se chinuie de vreo luna sa-i sparga gingia, insa partea buna a fost ca nu o chinuie, nu se plange si nu arata ca si cum ar fi deranjata. In schimb, desi stirba mancam de rupem deja mancare normala, nepisata.
Ne pregatim de zor sa trecem de la infant room la todler la daycare.
Patrulam prin toata casa si nu ratam nici un cotlon, avem chiar si un mare cucui la activ (a reusit sa se infiga cu capul intr-un perete inainte sa o pot prinde ).
Din cate imi pot da seama mi-a mostenit incapatanarea, si pasiunea lui tati pentru calculator. Este imposibil sa stau la calculator fara ca ea sa se infinteze langa mine. Mi-a facut praf tastatura, si a descoperit o mie de metode de a bloca/stinge calculatorul deja. Ii place sa citim povesti, ii plac cartile muzicale si sa danseze. Eu ordonez, ea vine dupa mine si scoate toate lucrurile si le arunca.
De vorbit, foarte multe ti-ca-ti-ca, dar printre ele zice mama, tata, apa, caca, uite, haide si ... aoleu.
Cand eram in Romania se chinuia sa se urce pe canapea, si nu reusea ca era foarte inalta. Mamaia, care era langa ea a inceput sa zica "Aoleu, ce greu e! Aoleu!". Si dupa un minut a inceput si bebe "Aoleu" a fost foarte distractiv.
Dar partea cea mai frumoasa este ca dintr-o data si-a facut un obicei ca dimineata dupa ce o imbrac pentru daycare sa stea la mine in brate cu capsorul lipit de pieptul meu, asa cum statea cand era pui mic .

Imi dau seama ca desi e cu noi doar de un an nu imi pot imagina viata fara ea.

Va dorim o zi/seara buna, ne cerem scuze ca am lipsit atat de mult.
Multi
Avem poze noi la semnatura

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Si pentru descretirea fruntilor, din ciclul copii spun lucruri trasnite:
"Mamica ii spune baietelului ei de trei ani care se murdarise groaznic mancand:
- Uita-te la tine cum arati! Numai uita-te la tine!
La care baietelul se uita un pic la pieptul lui apoi raspunde:
- Stiu, sunt foarte dragut si toata lumea ma iubeste. N-am ce-i face."
Asta este traducerea in romana a unui dialog pe care l-am auzit la day care. Baietelul avea trei ani si nu mi-a venit sa cred cand l-am auzit. Replica data de baiat in engleza era "I know! I am cute, lovable and I can't help it."

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui RO ANA

Mari, probabil ca din cauza mucilor a vomat, dar pe de o parte e bine ca in acest mod i-a si eliminat din gat.Sinupretul are rolul de a fluidiza secretiile, nu opreste tusea si nuci mucii.Multa sanatate!

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)

multumim mult. dar ce nu inteleg este faptul ca nu ii curg mucii deloc, si daca ii scot cu batista bebelusului nu iese mai nimic.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput