Copilaria in anii 80-90 Va mai aduceti aminte?
Raspunsuri - Pagina 6
maraki spune:
mai era lacatelul pus de parinti la discul de telefon, noi eram smechere si formam nr din clape(bateam fiecare cifra separat )
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
ellej spune:
- coada la benzina, nu puteai lua "de la tranzit"
- bisnitarii cu produse poloneze din solar de la mare (acolo nu intra militia)
-'ciunga' turbo cu surprize de 5 lei si semintele de la tigani, din fata cinema-ului
- cico, brifcor, cele doua leoarbe (aglbena si rosie) din cofetarie, oranjada praf cu gust... irepetabil
- gumela de piatra si guma chinezeasca, moale, cu celofan jumate alb jumate rosu si guma 'tigara'
- ciocolata albita de veche ce era, o spargeai cu cutil pentru crema tare din interior; ciocolata 'bradut"
- 'invizoacele', cracanele, cornetele si tevile prin care erau ele mitraliate, tevi lipite cu lecoplast
- talciocul cu turcisme din Colentina, asta dupa revolutie
- evident, cozile la ratia de ulei si zahar, apa incalzita, resourile si radiatoarele ca sa nu crapam de frig
- tix si dero, pasta de dinti optima (yammy), pell amar (amar!!:))
- alimentara / nufarul / ciclop / florarie / mercerie / auto-moto-velo-sport / peco /
- patine cu rotile, pegas,
si tot asa... o copilarie tipica a acelor ani, nici foarte buna nici foarte rea.
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
andruskandu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki mai era lacatelul pus de parinti la discul de telefon, noi eram smechere si formam nr din clape(bateam fiecare cifra separat ) Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Mai erau si "intalnirile pe fir": formai "0" si incepea sa sune telefonul in gol... iar intre pauze ascultai ce se vorbea, eventual auzeai cate un "alo! e cineva? alo!!!", slab, puteai duce convorbiri lungi asa, eventual stabili intalniri, daca dadeai de baieti. Incepeam cu "cum te cheama? cati ani ai?" etc...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki pe toate le-am trait,sant nascuta in ``69...aia cu telefoanele cuplate e tare tin minte ca prietena mea avea cuplaj si ne tineam respiratia sa ascultam ce vb vecina la telefon Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Si eu, de aia avem aceleasi amintiri. Mai, dar ai mei au tacut si au platit telefonul, n-au pus lacat. De fapt n-au tacut... dar l-au platit!
maraki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andruskandu
Mai erau si "intalnirile pe fir": formai "0" si incepea sa sune telefonul in gol... iar intre pauze ascultai ce se vorbea, eventual auzeai cate un "alo! e cineva? alo!!!", slab, puteai duce convorbiri lungi asa, eventual stabili intalniri, daca dadeai de baieti. Incepeam cu "cum te cheama? cati ani ai?" etc... Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
Asa este Mi-ai amintit
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cllaudia spune:
Mai , dar de melodiile de armata mai isi aduce aminte cineva? Eu aveam vecini o famile cu 5 baieti si mereu cand le venea randul si intrau in armata, cand veneau in permisii ascultau muzica de armata, dar la volum maxim, ca sa se stie ca sunt soldati ai patriei . Daca mai stiti melodia aia cu "...stau in unitate fac taras pe coate, fac sectoare si plantoane pan' la liberare", era preferata mea. Acum ca nu se mai face armata au disparut si melodiile .
mari.danciu spune:
imi amintesc de petrecerile pe care le organizam inca de vineri seara(cand parintii mergeau in week-end la bunici)ce disperau toti vecinii
Cinezee spune:
DAA se chema ceai dansant ....moooma ce misto erau , abia asteptau copii sa plece parinti la tara sa dea si ei un ''ceai'' = petrecere
imi audc aminte ca la noi pe scara ...erau vreo 3 copii care facea asta
pana la nunta mai sunt cam 5 luni
pokerface spune:
Isi mai aduce cineva aminte regulile pentru elastic? Si eu la vremea mea am petrecut nenumarate ore jucind elastic si mi-aduc aminte ca era unul din jocurile mele preferate dar am uitat cum se joaca...as vrea sa o invat pe fetita mea, e asa pacat ca se pierd aceste jocuri minunate