Cafea cu aroma de femei *95*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Multumim Dodo. Si sandwich-uri musai cu painica de casa.
Pupici si un we super in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetele..
Dodo multumim de cafea.
Noi iarasi o tulim de acasa asa ca va si va doresc o duminica placuta in continuare

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Neata,
Haideti la si la .
Va doresc o saptamana linistita, usoara si frumoasa.
Mi-a venit si puiutul din tabara, super incantat. A primit si diploma de merit si medalie. Azi dimineata cand a vaut ca ninge, mi-a spus ca diseara sa iesim cu skiurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multam de

O zi /saptamana frumoasa va doresc si numai bine

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Maadi felicitari!!!!!!!!!!!! bravo lui
Dodo
O saptamana frumoasa va doresc si eu

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

'neata,fetele!Nu am mai postat de mult timp si nici nu stiu cand o s-o mai fac.Am iar mari probleme cu baiatul si sunt intr-o stare de tot rahatul.Nu vreau sa va stric dispozitia asa c-o sa revin cand n-o sa mai am sufletul ca un bolovan...Toate cele bune tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna fetele,

Poftiti la si la mic dejun ca sa va inviorati putin.
Ce mai faceti?
Eu iar am lipsit cateva zile de la apel dar sper ca nu ma amendati.Am zis ca intru in fiecare zi sa va salut dar...am avut o erioada foarte grea.A fost bolnavioara Maya,a facut infectie urinara,a avut 6 zile febra,a ajuns si la 40 cu 3.Am fost disperata.
Mi-a facut febra noaptea si m-am dus cu ea la Grigore Alexandrescu,ia dat tratament pt rosu in gat si ea nu avea nici urma de asa ceva,si mi-a spus ca sa ma duc cu ea dupa 48 de ore la pediatrul nostru ca poate intre timp ii trece.Si am stat ca o fraiera cu copilul,am chinuit-o.Ii dadeam din 4 in 4 ore nurofen si panadol dar normal ca nu era de ajuns pt ca copilul avea nevoie de tratament calumea. M-am dus cu ea la Medlife si acolo i-au facut analize la sange si la urina pe loc.Au controlat-o si la urechiuse si la gat si nu erau astea.
Intr-adevar am dat o gramada de bani dar ma intreb o familie care nu isi permite sa faca cu bani ce face cu copilul?E o mare bataie de joc.
Acum este bine,inca mai face tratament cu antibiotic.

Wonderful banuiesc ca ai probleme tot cu cel mic nu?Pentru ca stiu ca cel mare ziceai ca este cuminte si nu iti face probleme.Sper sa te linisteti in curand si sa ne povestesti si noua cu ce te-a mai suparat asa de tare.

Va doresc o zi minunata in continuare.

Mergi la inceput

W. zi si noua ce ai pe suflet
Iuliana sanatate multa fetitei!!!!!!!!!! Of ce aiuriti sunt dr astia...
Va pe toate!!!!!!

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Buna fetele,
Iuliana - Multa sanatate micutei. Intr-adevar, mare bataie de joc. Bine ca ati fost la Medlife si ati depistat exact ce are.
W - Oarece pentru ce suntem aici, nu ca sa discutam la o ceasca de cafea. Asa ca te asteptam sa ne povestesti ce te supara asa de rau. Punem umarul la bataie si suntem alaturi, chiar daca numai cu gandul bun.

Clatite cu ciocolata pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

neata fete frumoase!
maadi, felicitari pentru flacau!
ramy, ai o adevarata domnisoara! sa-ti traiasca!
burtici (alic si Dodo) sa cresteti mari si sanatoase!
wonderful, daca ai nevoie de o ureche de ascultat, iti stau la dispozitie, oricand

fetelor, azi mai imbatranesc cu un an!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput