Cafea cu aroma de femei *95*
O zi noua, o cafenea noua,
proaspata!
Un gand bund si speranta pentru Aida si Emma!
Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
Raspunsuri
Maadi spune:
Lali ce frumoasa si proaspata este noua cafenea. Cafeaua delicioasa. Se vede ca vine primavara.
Un buchet de ghiocei la fiecare masa si de la mine.
Alic - Sanatate multa. Ceai cu lamaie. Pupici domnisoarei nazdravane.
Toate gandurile bune si rugaciunile se indreapta catre Kissy cea luptatoare. 

Pupici la toate fetele cucuietele.
ramyteo spune:
Buna fetele...
noi am inceput gradinita si ii place de numa nici macar nu plange dupa mine
nici nu ii pasa
eee glumesc si eu da de plans nu plange ![]()
Va 
la toate!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
Maadi spune:
Felicitari Ramy! Deci aveti o domnisoara in toata puterea cuvantului. Ma bucur mult ca-i place si nu a plans (ca al meu fecior a jelit aproape o luna, nici nu ma mai lasa directoarea sa intru, il lua direct de la poarta).
Cu trezitul a fost greu? Pana la ce ora o lasi?

ramyteo spune:
Maadi
la noi nu-i problema cu trezitul pentru ca o duc la 9 si la 12 o aduc acasa ...sta 3 ore . Dar a zis duminica catre mine ca daca papucii ei o sa doarma la gradi ea de ce nu ar dormi? 
Noapte buna la toate si mii de 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
Dodo-pui spune:

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
sau 
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Maadi spune:
Neata fetele,
Haideti la o cafea 
cu sau fara lapte, cu sau fara cofeina, ceai si ce va mai doreste sufletelul.
Ramy - Dulce foc Teo cu dormitul. Deci in curand nu o sa mai doarma acasa la pranz.
Dodo - Ce faceti, ce fac flacaii tai? Tu te simti bine?
Pupici la toata lumea.
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maadi Dodo - Ce faceti, ce fac flacaii tai? Tu te simti bine? |
Donu' e la gradii si-i f fericit iar BB2 doarme,misca si creste
Eu ma simt cat casa poporului desi nu-s f mare,dorm mai mult NU noaptea...dar mai e putin si apoi nu dorm din motiv de BB nu de burta

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
sau 
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ramyteo spune:
Salutare...
Maadi 
multumesc pentru compliment. Pai aici nu o sa doarma la gradinita dar...e multumita se pare ii place...educatoare a zis ca e cuminte si e receptiva se joaca...ii place 
Dodo 
hai ca mai ai putin sti cum se zice...esti pe ultima suta de metrii
la Bogdanel si la bebe2
Teo
Perlute
Suntem mari
ramyteo spune:
Poftiti la o cafeluta...bunaaaaaa aiooooo...sunt singura acum si nu am cu cine sa imi beau cafeaua...si voi...lipsiti...

simtiti aroma???? am pus si fara cofeina pentru gravidute 
Va
pe toate si va doresc o zi buna la toate!!!!!!!!!!!
Teo
Perlute
Suntem mari
alic spune:
neata! ramy, daca m-as putea teleporta pana la tine , tare bine ar fi, ca mi-e pofta de mor de o cafea adevarata...
fetelor, sunt maxim incantata de domnisorca mea...ieri am vazut-o la ecograf, e bolfosica, sa nu fie de deochi....si e o frumusete....v-as pune o poza, dar am uitat parola la album...
oare Stefi pe unde o fi? acusica avem nevoie de indicatii de crestere a copilului...
Aiduta, tu de ce nu mai intri a noi? cum merge sarcina?
ALICe

eu