Cafea cu aroma de femei *95*

Cafea cu aroma de femei *95* | Autor: MsLara

Link direct la acest mesaj

O zi noua, o cafenea noua, proaspata!

Un gand bund si speranta pentru Aida si Emma!

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Lali ce frumoasa si proaspata este noua cafenea. Cafeaua delicioasa. Se vede ca vine primavara.
Un buchet de ghiocei la fiecare masa si de la mine.

Alic - Sanatate multa. Ceai cu lamaie. Pupici domnisoarei nazdravane.

Toate gandurile bune si rugaciunile se indreapta catre Kissy cea luptatoare.

Pupici la toate fetele cucuietele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetele...
noi am inceput gradinita si ii place de numa nici macar nu plange dupa mine nici nu ii pasa eee glumesc si eu da de plans nu plange
Va la toate!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Felicitari Ramy! Deci aveti o domnisoara in toata puterea cuvantului. Ma bucur mult ca-i place si nu a plans (ca al meu fecior a jelit aproape o luna, nici nu ma mai lasa directoarea sa intru, il lua direct de la poarta).
Cu trezitul a fost greu? Pana la ce ora o lasi?

Mergi la inceput

Maadi la noi nu-i problema cu trezitul pentru ca o duc la 9 si la 12 o aduc acasa ...sta 3 ore . Dar a zis duminica catre mine ca daca papucii ei o sa doarma la gradi ea de ce nu ar dormi?
Noapte buna la toate si mii de

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Neata fetele,
Haideti la o cafea cu sau fara lapte, cu sau fara cofeina, ceai si ce va mai doreste sufletelul.

Ramy - Dulce foc Teo cu dormitul. Deci in curand nu o sa mai doarma acasa la pranz.

Dodo - Ce faceti, ce fac flacaii tai? Tu te simti bine?
Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maadi
Dodo - Ce faceti, ce fac flacaii tai? Tu te simti bine?

Donu' e la gradii si-i f fericit iar BB2 doarme,misca si creste
Eu ma simt cat casa poporului desi nu-s f mare,dorm mai mult NU noaptea...dar mai e putin si apoi nu dorm din motiv de BB nu de burta

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Salutare...
Maadi multumesc pentru compliment. Pai aici nu o sa doarma la gradinita dar...e multumita se pare ii place...educatoare a zis ca e cuminte si e receptiva se joaca...ii place
Dodo hai ca mai ai putin sti cum se zice...esti pe ultima suta de metrii la Bogdanel si la bebe2

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Poftiti la o cafeluta...bunaaaaaa aiooooo...sunt singura acum si nu am cu cine sa imi beau cafeaua...si voi...lipsiti... simtiti aroma???? am pus si fara cofeina pentru gravidute
Va pe toate si va doresc o zi buna la toate!!!!!!!!!!!

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

neata! ramy, daca m-as putea teleporta pana la tine , tare bine ar fi, ca mi-e pofta de mor de o cafea adevarata...

fetelor, sunt maxim incantata de domnisorca mea...ieri am vazut-o la ecograf, e bolfosica, sa nu fie de deochi....si e o frumusete....v-as pune o poza, dar am uitat parola la album...
oare Stefi pe unde o fi? acusica avem nevoie de indicatii de crestere a copilului...

Aiduta, tu de ce nu mai intri a noi? cum merge sarcina?

ALICe
eu

Mergi la inceput