Cafea cu aroma de femei *95*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Pai Alice daca vrei poti sa o faci...te bagi intr-o cutie si zici cuiva sa o dea la posta sau la vreo agentie din asta de transporturi ce zici am rezolvat?
la grasunica

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

mei....tu-ti bati joc de mine? cand vrei sa-mi dai cafeaua aia? dupa ce expira? si cu grasunica ce fac?

ALICe
eu

Mergi la inceput

Alice nu imi bat joc de tine...Doamne Feri...pai cu grasunica o aduci si pe ea ca doar am destule lucruri ramase de la Teo care sunt bune si as avea si grija de ea...tu te-ai putea intorce si sa o lasi la mine la matusa in vacanta
si o fara cofeina

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

prin zona dar mai ales la

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Fara cofeina si cu mult lapte pentru Alic si Dodo. Cu cofeina pentru restul lumii.
Maine imi vine puiutul din tabara de ski. Abia astept ca-mi este tare dor de el. Cand am vorbit cu el era foarte incantat, se pare ca i-a placut mult.
La noi la teatru s-a tinut un targ de ziua indragostitilor si bineinteles ca nu m-am putut abtine si le-am cumparat baietilor mei cate ceva, doarece noi serbam in trei ziua indragostitilor.
Un we placut la toate fetele cucuietele si multi pupici la burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Ramy, atata-ti mai trebuie pe langa cate ai tu pe cap...inca o bolfosica ca sa te scoata din casa...nu uita ca taica-sau lucreaza la opera ...

Maadi, mutam de cafeluta! distractie maxima in 3, tre sa fie fain si-asa....oricum tu esti cea mai castigata cu 2 curtezani

Dodo, faci bunatati?
unde-a plecat Edy mic de la semnatura? sa inteleg ca mai sunt dubii?

ALICe
eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alic
Dodo, faci bunatati?
unde-a plecat Edy mic de la semnatura? sa inteleg ca mai sunt dubii?

Nimic deosebit nu pregatesc.Doar o ciorba de vita,o tocanita de legume tot cu carne de vita,si bineinteles paine.
Ai mei baieti sunt indragostiti de painea de casa prin urmare cel mult la 2 zile fac paine.
Edy poate fi si fetitza si cum dr nu se hotarasc.Eu oricum le-am spus ca o sa fiu sigura de sexul copilului atunci cand va fi la mine inbrate si ca important e sa fie sanatos/sa

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Alice ai de mine...nici nu se pune problema ca cate am eu pe cap...la Teo nu gandesc asa din cauza ca orice numa ei sa ii fie bine asa ca...nu sunt o mama denaturata si apoi ce daca lucra tacsu la opera...a mea urla de o auzea vecina de la etajul 7 din scara cealalta ..era vedeta numa sa intre Lena sa va povesteasca ce fain facea ficamea
Dodo de iasa fata ce nume ii pui????
Maadi sa ne arati poze de a facut feciorasul lu mama pozici pe acolo
O zi buna la toate!!!!

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Poftiti la o asa la inceput de we friguros
Dau si ceai pentru raciti si alcol pentru inghetati si cafea fara cofeina pentru gravide dau si cafea cu frisca pentru cine doreste...pret rentabil ...poftiti
Va

Teo
Perlute
Suntem mari

Mergi la inceput

Va poftesc cu drag la si

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput