Copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

hai ca ma stric de ras.Am zis la sfatul po****r! Si s-a corectat po****r nu cuvantul care tebuia.LOL

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

de ce nu merge sa scriu cuvantul PO****R?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

hai ca vreau sa scriu folclor po****r, dar nu ma lasa

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana, e un script automat care inlocuieste alea 4 litere din cuvantul cu pricina Ia incearca sa scrii si 'm u i e r e', dar fara spatii Dar daca scrii the f word din engleza, cel din 4 litere, nu e nici o problema

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Onixone multumim . la pititc
Gabitzam pe ficamea am duso la gradinita doar de luni, de acum..ca pana acum nu am duso si am vrut sa o dau din toamna si cineva a zis ..sa o duc de acum ca altfel ne pierdem locul...ca e batalie pe locuri...da ii place asta a fost a treia zi si nu plange dupa mine am domnisoara mare
In prima zi de gradi a zis doamna educatoare ca are ceva probleme ca a fost prea cuminte si acum zice ca nu mai e asa linistita da nici prostii nu face...zice ca e activa Soramea mi-a zis "pai normal ca nu a plans dupa tine ca de abia a asteptat sa scape de tine"
Va pe toate!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Fetelor sa stiti ca nu am gasit sa fi scris la voi pentru ca sa va zic de ce...cand dai clic pe numele tau iti da toate subiectele care le-ai scris...ei eu nu am asta e primul dar am gasit al;ceva daca vreti... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112115 am avut postat nasterea despre printesa mea
Va

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ramona, uite aici ai scris:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=111538&whichpage=21

Stiam eu ca ti-am retinut numele Iar la capitolul urmator ti-au urat mai multe fete bun venit.

Oricum, esti binevenita si acum. Probabil erai la inceput atunci si nu stiai cum merge treaba.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Foarte tare, Alex cu sfatul poponar Oana, nu am voie orez decat maro , de fapt nici macar maro ci nedecorticat, ceea ce cred eu ca e altceva, oricum long stroy short, nu am voie decat fara nici o picatura de grasime ceea ce este iacs dupa mine. Asa ca nici nu m-am mai agitat sa ma lamuresc daca exista sau nu o diferenta.

Ma dor genunchii de cat am stat pe scaun. De azi dimineata buchisesc pentru examenul de maine si inca nu am terminat, dar am luat o pauza

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Teddy era bine daca lucram la SRI, financiar vorbind . Bianca parca-i nascuta in Italia, ii plac grozav de mult pastele, dar nu se da in vant dupa sucul de rosii, prefera smantana. Ei, nu-ti imagina o mare mancatoare dar totusi e mancarea ei preferata.
As fi vrut sa vad imaginea de ansamblu cu perdelele ca sunt sigura ca arata super.
Cand ai tu asa timp mai mult poate iti faci mila de mine si-mi scrii reteta de minestrine, dar asa cum o faci TU! Am mancat o singura data da' am ramas c-o , asa de mult mi-a placut.

Nelia nu sunt ignoranta dar nici nu plec urechea la tot ce se scrie despre mancaruri, daca as lua adliteram cred ca as fi o scobitoare ca ce e pe lista sigur nu-mi place si atunci . Ce era bun pe vremea cand eram noi copii acum e pe lista neagra si ce e bun acum sigur peste 20 de ani nu va mai fi. Pe mine au ajuns sa ma distreze toate cercetarile astea (nu contest ca sunt ani de munca in spate, dar parca prea au devenit ridicole studiile astea), dupa unii cafeaua e nociva organismului dupa altii combate altzheimerul, ciocolata contestata de unii benefica dupa altii etc...daca si gratarul a ajuns pe lista hai sa-i spun gri atunci...ma las de mancat , bine ar fi sa pot trai cu aer, cu criza de-acum mama, mama ce economii as mai face. Spor la citit!

Lili azi te-am pomenit! Am trecut pe la piata si cand am dat cu nasul de ciuperci am strigat: "Lili!", mi-am luat 1 kg de ciuperci si le-am facut la gratar (in casa ce-i drept), a fost batalie pe ele, eu cu Andreas.

MamaJipa e mortal Alexutul tau

Andreea wau, cat ai dat jos, bravos!!! Nu pricep cum de ai voie cola cu monti?! Felicitari pentru reusitele din sesiune, dupa avantul ce-l ai cred ca faci si-un master, nu? Ce mai inseamna inca doi ani ?

Am editat c-am vazut o greseala de ortografie , sper ca n-ati remarcat-o

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Elisor, pai n-am voie! Dar mai scap si eu asa cand imi gasesc un motiv bun: acum de exemplu invat, deci trebuie sa am energie

Zbor pana jos ca am ramas in pana de tigari, si pe urma ma bag in pat la un film ca am gatat cu invatatul, maine mai citesc pe ici pe colo si GATA! Abia astept maine sa scap.

Si master as face, deocamdata nici nu m-am gandit. Totusi nu cred ca mai reusesc sa ma inham din toamna urmatoare. Nu stiu, ar fi frumos, dar daca imi ies planurile si-mi gasesc job, si gasesc "job" la aceeasi institutie si la aia micii - adik loc la gradi si cresa - o sa fie cam misiune imposibila master de la 18 la 21 in fiecare zi. Si ca sa nu merg mai deloc la cursuri nu cred ca mai scap eu asa usor ca-n facultate...

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput