Copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

buna dimineata, poftiti la cafea fierbinte si dietetica cu fructoza adik.

Am luat 9.5 la examenul de ieri. Nici mie nu-mi vine sa cred. Sunt o podoaba cu multa bafta. Exact la examenele la care nu am avut timp sa invat si care mi s-au parut cele mai grele am luat notele cele mai mari. Mai am unul joi si gata sesiunea. Jumatate din ele le-am luat, ca stiu deja rezultatele, urmeaza sa aflu cand incep cursurile si notele pentru celelalte 4. Din ele doar unul a fost la limita rau de tot si inca mi-e teama ca l-am picat, in rest nu am probleme. Nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul asa de repede si in vara am licenta si scap.

Ramy, bine ai venit printre noi! Te invidiez ca esti atat de perseverenta cu perlutele Teodorei, incepusem si eu un blog cu ale lui Filip, ar trebui sa mai intru si sa mai scriu.

Cam atat, ma apuc sa mai citesc pentru examenul de maine. Pupici la bolnaviori, sa va faceti bine repede. Apropo de asta si eu trebuie sa incep pe 15 ultima tura de bronhovaxom, chiar ma gandeam zilele trecute ca totusi nu am avut parte iarna asta de bolesnite grave, doar niste muci trecdatori si cateva episoade sporadice de febra. Oare e doar o coincidenta?

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo Andreea, super nota!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata! Multumim de invitatie la cafea, abia am luat micul dejun, astept sa se aseze si sar si pe cafea cat de curand.

La noi e mai liniste azi si, culmea, pleaca si seful diseara, asa ca maine iar o sa mi se para ca e vineri (de regula pleaca joi seara, iar vinerea e - de cele mai multe ori - un dolce far niente).

Am cetit si eu si am ajuns la zi, fara sa retin prea multe totusi. Dar:

ELisor - multa bafta la noul serviciu si acomodare usoara, dupa ce m-am mutat aici mi-a fost atata de greu incat mi-am promis ca daca pot sa ies la pensie aici, asa fac, nici nu ma gandesc sa o mai iau de la capat. Scuze, nu suna a incurajare, dar ma gandesc ca la tine e mai usor, dat fiind ca nu ai schimbat institutia.

Teddy/Nelia - gatit de 2 ori pe zi? As innebuni. De la o vreme ne-am puturosit la greu, mai facem te miri ce duminica, ciorba o aruncam in mod constant asa ca am luat o pauza, mai trantim niste paste si cam asta e.

Ramyteo - bine ai venit

Nelia/Androix - bafta in sesiune!

Gabitza - diseara fac ori pizza aia a ta, ca arata tare bine, ori paste carbonarra, ca am luat ingrediente.

Hai sa va zic si-o perla de-a Mogaldei, ca eu asa le uit pe toate, dar asta e de-aseara si inca e proaspata. Avem o carte cu animale marinde din care citim seara, iar la sfarsit este planiglobul cu continentele, marile si oceanele, plus cateva desene sugestive cu unde traiesc pinguiinii, unde sunt oazele etc. Si eu tot ii arat ca noi locuim langa Marea Neagra (care nu e identificata ca atare, caci e o harta pe care nu scrie nimic, doar desenele indica ceva). Asa o zi, asa doua zile, pana aseara, foarte recalcitranta, zice: "Mami, cum sa locuim noi aici? Nu vezi ca e ud?".

Hai ca va las, ma duc sa iau cafeaua aia si sa mai si lucrez ceva, sa nu fac umbra pamantului degeaba.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Helau!

Ramona bine ai venit
Gabitza, am facut aseara asa zis pizza, e foarte buna dar nu o mai fac decat pentru dimineata sau pranz, preamulte oua pentru seara:) Oricum e buna, buna si a iesit asa de frumoasa ca trebuia sa ii fac poza. Eu nu am pus ketchup, dealtfel noi nici nu avem asa ceva in casa

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... fac si eu prezenta daca tot s-a strigat catalogul .
Gabita - am facut si noi pizza - f buna ... au mancat iedutele tot si sigur o sa mai facem ... multumim .
Sara de vreo doua zile si-a gasit o rochita de vara si nu vrea sa o mai dea jos ... cu ea doarme cu, ea merge la gradi si tot asa. Au avut o laringita urata sapt trecuta dar deja e pe terminate sunt ok acu. Ieri am fost si la ghiocei ... aveti poze aici
Nelia - multa sanatate tie si Agatei ... si poate ai norocul sa nu ia si cei mici .
Mai revin ... pregatesc papica acus vine Sarita de la gradi si vrea mancarica ...tot pilaf cu carnita .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

bey, deci aveti mila de mine cu pilafu asta ca deja m-ati inebunit. Eu cu montignacu meu nu am voie orez da bag cu nesimtitre cola. Oricum dupa sarbatori m-am speriat cand m-am suit pe cantar si acum mai am putin si ajung iar la greutatea pe care cu mandrie o port la semnatura. Dar nici eu nu mai am idee ce sa gatesc si voi ii dati zor cu pilaful Dar poate o sa incerc pizza, cu faina integrala in loc de faina alba.

Saryta, ti-am admirat pozele, am intrat in mai multe albume si m-am delectat cu pozele voastre din vacanta de vara. Arati super, mami!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetelor...
Cloreta multumesc.
Ioana multumesc.
Androix multumesc si tie...da cateodata nici nu imi vine sa scriu...da...ma gandesc ca noah...mi se mai da cate un ghiont sa mai scriu si atunci iara zic...gata de azi scriu ...si scriu o perioada...si iara ma las pe tanjala si tot asa
Gabitzam multumim pai daaa dar eu nu am cheie..aveam inchizatoare pusa sus bine ca intindeam eu mana sa ajung la ea da ficamea si-a luat scaunul sa ajunga bine
Tdi mutumesc si tie...da..e posibil ...da daca e asa imi pare rau ca am fugit Mi-am adus aminte de o chestie...ca m-am inscris la un topic...da parca nu asa ii zicea...dar uite poate am sa vad in listele mele si am sa va zic sigur sau poate nu
Saryta hi hi te-am prins...nu am stiut ca esti aici la printese
la toate si va doresc o zi buna la toate!!!
Eu azi am fost tot plecata...nu am apucat nici sa mananc
Ficamea acum doarme si am linitste cat doarme

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Ramy: bine ai venit sau revenit printre noi

Androix: pai cum nu ai voie pilaf: nu stiu singur in prima faza, dar stiu ca faceam eu brown rice (imi sunaa urat orez maro-deh fata ne-am englezit cu totii) si cu legume .Mi-e lene sa ma uit in carte dar daca vrei iti spun cand ai voie.Parca in faza a doua.

Mi-a zis fii-miu Catelus cu parul cret si la sfarsit la "Hai la sfatul po****r" fii-miu a zis: " hai fata la poponar".Am ras de ne-a auzit tot satul.

Ma caznesc si eu sa gatesc ceva.Hmmm....oare ce?Am luat o carte pt vegetarieni ca nu mai staim cum sa gatesc legumele.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vaaaaai, Oana, ce a putut zice Cred ca trebuie sa adaptezi tu sfarsitul la ceva mai potrivit

Ramona, Teo nu merge la gradinita?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

ia uite ca mi-a editat cineva mesajul.Am zis ca nu e ofensiv...ca de fapt fii-miu nici nu stie ce a zis, nu stie ce este ...si pe noi nu ne-a auzit niciodata, caci nu vorbim asa de oamenii cu alte orientari sexuale.dar am sa am grija daca se mai intampla sa pune beep-ul de rigoare.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput