Copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 6
elisor spune:
La multi ani Nefertari! Oare ce mai e cu tine, cu zambila ta?
Ioana multumesc de urare, pe mine nu ma deranjeaza schimbarea desi recunosc ca orice iesire din rutina aduce un stres, inca mai sper sa pot schimba ceva legat de cariera, inca n-am tras lozul cel mare ca sa spun asa
, asta inseamna un job bine platit si-un colectiv placut, mai rar imbinate astea doua, al doilea criteriu l-am mai avut, ce sa zic. Fuguta la carnetel cu perluta Anei
!
Mai fetelor, azi am facut doua lucruri marete, si anume m-am programat la dentist (doar marti am mai gasit loc, dar e bine si-asa) si la ecografie la san. Ecografia asta vreau s-o fac de cand a implinit Bianca 2 ani, atunci mi s-a pus pata ca ar fi bine sa ma caut, apoi au inceput niste dureri prin zona, m-am speriat, au trecut, iar au aparut si in sfarsit am reusit sa spun "stop, acum ma programez!". Cu durerea de masea stiti si voi ce-o trag de la sarbatori incoace, in ultimele zile am devenit amice la catarama eu si durerea, daca e sa suport vreo durere apoi e aia de la dantura, mi-e atat de frica sa merg incat prefer sa ma chinui 
, ieri si azi am avut doua accese/crize de le-am simtit pana-n creier si am cedat si-am pus mana pe fiola de algocalmin...in nici 5 minute mi-a trecut ca prin farmec. Dar stiu ca va apare cat de curand din nou, asa ca...sa vina marti cat mai repede
.
Si ca tot sunt la capitolul medicina azi le-a facut bilantul la scoala si se pare ca trebuie maine sa merg la medicul de familie. Amandoi tusesc, Andreas chiar rau de tot, ii dadeam miere dimineata dar se pare ca e mai serioasa treaba de atat si se impune maine sa ajung la pediatru, cu amandoi. Bianca s-a plans azi c-o doare capul, sper sa nu fie sinuzita si ma ingrijoreaza ca din weekend e tot ragusita. Sper ca temerile mele sa fie mai mari decat se prezinta situatia.
Florentina v-ati facut bine?
Daniela voi ce raportati?
Sanatate multa bolnaviorilor!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
ramyteo spune:
Daaaaa iuiii ai dreptate 
no mie de ce nu imi apare??? Probabil ca ..cum zici si tu...cum eram atunci la inceput...
Am intrat sa va zic noapte buna la toate!!! si mii de 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
elisor spune:
Apropos de tigarile Andreei, cred ca am uitat sa va spun ca Dan s-a lasat de fumat
de la inceputul anului, e atat de bine in casa ca nu mai simt deloc mirosul ala (oricum fuma numai in bucatarie, dar eu il simteam in toata casa)
Saryta am vazut pozele voastre, cu ocazia asta iti spun si eu La multi ani!, esti o mamica foarte tanara si ai trei iedute dragalase foc, tare scumpe sunt in poza cu ghioceii. Moama dar cat popor te-a aniversat, super petrecere ati avut!
Bianca ma intreaba de dimineata: "mami, azi ce sutien iti pui?" ![]()
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
ramyteo spune:
Buna fetele...
Astazi ficamea are program doar de doua ore ca au treaba educatoarele si maine nu ii ducem deloc ca au cercuri...ficamea e dezamagita
dar a inteles...
Androix
si eu candva vroiam sa dau la pedagogie sa ma fac educatoare...dar...asa a fost sa fie...si mie mi-ar placea enorm de mult sa lucrez in domeniu...dar...nu stiu daca mai sunt la noi cursuri din astea...la un momentdat erau dar acum...nu mai stiu nimic.
Va
pe toate fara eceptie!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
lucas spune:
Buna dimineata!!!
mai da ce ati mai scris.
Gabitzam mi-ai dat de lucru cu hainutele. tocmai ce am trimis la tara 2 saci,trebuiesc inlocuite nu? acum ma tot uit sa mai dau din jucarii.
Androix esti mare!!! felicitari pentru examene. sincer din experienta mea sa faci masterul in toamna, daca iei pauza.... in pauza vei fi ani buni. si apoi acum esti in "mina" cu invatatul, daca ai facut pauza iti trece cheful. L-am vazut pe Mihai la "acasa".
Bronhovaxon, tu cit i-ai dat? 3 luni pauza o luna si 3 luni? acum la care runda esti? unii spun ca de-abea dupa 6 luni de luat se vad efectele. si noi luam, am inceput in noiembrie si februarie e luna de pauza.
Elisor si eu vreau tot as " inca un tacim la masa", acum este soacra-mea la mine, m-am scos cu gatitul ca face ea.(dar..sta o luna)
Ramona bine ai venit, revenit!
Florentina am votat toate pozele, mai pe "vremea mea" adicatelea in 1990 cind m-am maritat, am fost fericita ca am putut sa fac cununia civila simbata, ca pina atunci numai in cursul saptaminii. ce flori, aranjamente pe masa si alea ala. da fac la 25 de ani, sa te tii! mai am 6 ani, taman bine voi o sa fiti o super firma si ma laud si eu.
newmami ce faceti?? cum mai sunteti?
onixone super tare Alex!
eu sunt cam obosita am facut ieri un drum pina la Galati si 7 ore de drum cu masina.....
Androix spune:
Elisor, bravo pentru Dan ca s-a lasat de fumat! Intentionez si eu asta dar am o problema cand ma las de fumat pun rapid pe mine 5kg, scurt in cateva saptamani, pe care nu el mai pot da jos neam. Asa ca o dau inainte cu slabitul si daca reusesc sa ajung unde imi doresc ma las si eu
Asta suna asa indepartat aproape imposibil de atins, dar nu se stie niciodata. Pana la urma ma las eu si daca nu reusesc sa slabesc. Ca si eu am meciuri cu Mihai din cauza fumatului. Si eu tot in bucatarie prestez dar cand nu sunt kinderii acasa si am de invatat o mai fac si la calculator ceea ce pe el il scoate din minti. Nu va spun ca am avut vreo doua reprize cand a venit acasa pe neasteptate si eu cu tigarea aprinsa in sufragerie.
M-am simtit de parca m-a prins in pat cu altul 
Lucas, asa ma gandeam si eu ca daca fac pauza nici nu ma mai apuc. Nu stiu cum o sa fac cu copiii. Nu mai pot sa continui aranjamentul cu soacra-mea. Copiii sunt debusolati, nu pricep de ce se aplica doua seturi de reguli care in parti destul de impoprtante se bat cap in cap. Nu mai zic ce dor ne ia de ei pe la jumatatea saptamanii. Si simt ca cu cat cresc mai mult cu atat se agraveaza chestia asta cu regulile diferite. Ce sa mai spun, fi-mea de vreo doua luni nu mi-a mai zis mama, ma striga mamaie
si pe tac-su la fel dar doar de vreo luna, la fel adik tataie ![]()
In conditiile astea as avea cat de cat sanse sa fac un master in marketing, ca d-ala cat de cat mai stiu si n-ar fi asa o mare problema, doar ca nu ma mai atrage
Oricum IAR am gresit facultatea, iar mi-am gresit vocatia. De aproape doi ani am de-aface cu avocati 

mai bine iti bagi o matura in fund, foarte receptivi doar cand trebuie sa dicutam despre bani. Absolut toti fara exceptie.
Altfel se cam dau loviti ca nu stiu ce s-a intamplat si de ce ne-a fost respinsa o chestie sau alta in proces, pur si simplu nu stiu... Nu mai zic ce pleasca de clienti ar pica pe mine acum cu criza asta cand o sa divorteze romanii in masa
Hai ca am dat-o dintr-una intr-alta 
Ioana, sa nu ma injuri, din cate stiu eu tu nu pledezi la bara asa ca esti exclusa din categoria descrisa de mine ![]()
Ramyteo, la noi la facultate, limbi straine, este un modul de psihopedagogie pentru cei care vor sa devina profesori. Eu nu l-am luat pentru ca se plateste separat plus ca predatul nu a fost niciodata telul meu. Cred ca te poti interesa daca poti sa le faci separat fara a face neaparat si facultatea. Acum nu stiu, eu am spus intotdeauna ca nu e niciodata tarziu da te apuci de invatat, in conditiile in care am avut colegi in an cu muuuuult mai in varsta decat mine, aproape de pensie
Chiar ma gandeam ce dreq le mai trebuie, dar ei stiu. Insa pot sa inteleg, ca de stiut nu stiu, cat de greu este sa inveti la zi sau chiar la id in conditiile in care ai copii si casa de tinut. Nu stiu pentru ca eu am avut noroc cu soacrmea, altfel mi-ar fi fost imposibil sa mai fac acum o facultate. Dar nu e imposibil pentru toata lumea, vezi Nelia, care nu are nici un ajutor in afara de sot si are 3 copii. Asa ca go for it!
Gata ma duc sa mai citesc ca sa pot sa inchei apoteotic sesiunea 
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Florentina G spune:
Salutare!
La Multi Ani, Nefertari! Sperca inca ne mai citesti din umbra si sper sa treci si pe la noi un pic sa ne spui ce mai faceti...
Lucas, multumesc mult de aprecieri...daca tu ne prevezi un viitor luminos ma incumet si eu sa sper la asta! Woow... cata experienta de femeie maritata ai capatat! Sa fiti sanatosi si fericiti si abia astept sa colaboram!
Chiar vorbeam ieri cu Oana, inainte erau nuntile altfel.. nu existau asa de multe fitze...(bine, pe noi acum asta ne avantajeaza) insa sincer, parca altfel se distrau oamenii pe vremuri. Acum nunta a devenit o afacere si se vede ca multi onoreaza invitatia din obligatie, din ce in ce vad mai multe nunti unde oamenii sunt obositi, plictisiti, abia daca se ridica de la masa!
Ramyteo, bine ai revenit! M-am uitat la pozele voastre, Teo este destul de inaltuta pentru varsta ei!
Elisor, felicitari lui Dan pentru ambitia de a renunta la tutun. Este un lucru mare mai ales acum in perioada de criza cand daca tragi o linie si aduni maruntisul cheltuit zilnic pentru tigari se strange o suma destul de mare, cu care ai putea face destul de multe!
Androix, si eu zic la fel ca si Lucas, daca nu continui acum, mai tarziu va fi mai greu sa reiei masterul. Totul pare greu privind in ansamblu, insa gandeste-te cat de greu ti se parea sa termini facultatea cand ai aflat de bebe2!!!!Si uite ca usor nu a fost, dar ai reusit!
Despre noi...ce sa va zic... nu prea am vesti bune...Maya a avut o criza ieri dimineata, de la ora 5 pana la 8 nu s-a ridicat de pe olita, simtea ca face pe ea si imi spunea ca o doare pasarica. AM mers la Budimex si acolo a fost mare chin. Nu a stat sa-i ia sange, cand a fost sa-i ia secretie a facut urat de tot, a dat din picioare a urlat....
Am reusit sa recoltez exact doua picaturi de pipi la spital pentru urocultura si azi o sa merg sa duc restul pentru sumarul de urina. Nu stiu cum vom face pana la urma, ca sange tot trebuie sa-i ia.
Revin... trebuie sa ies!
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
Androix spune:
Am uitat sa zic de bronhovaxom: tot asa le dau la amandoi, 3 luni, pauza o luna, inca 3 luni. Noi am inceput in octombrie si ianuarie a fost luna de pauza. Norocul meu ca unde credeti ca mi-a scris nasimea instructiunile cand mi-a dat ideea sa le dau bronhovaxom? Pe spatele catalogului ikea, catalogul preferat la buda ![]()
Ca altfel uitam ca trebuie sa incep luna asta iar, pe 14 mai exact.
Flori, sanatate multa Mayei. 
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
lucas spune:
Florentina tare rau imi pare ca trece Maya prin asa ceva, stiu cum este, la noi ultima oara la singe si cind a fixat branula ne-a dat afara (adica pe mine, ca taticul era 2 etaje mai jos, ca nu suporta sa-l vada plingind)- DAR sincer parca a fost mai bine fara mine, nu's ce sa zic, incearca si varianta asta. oricum tu afara auzi urletele si esti lipita ca timbru de usa sau perete. la mine recoltarea urinei a fost un mare balamuc, cum vedea recipientul cum nu mai vroia sa faca si cind ma gindesc ca la baieti e mai usor sa nimereasca recipientul, la fetitze..
androix e tare greu cu copii, inteleg perfect ce spui, de asta e soacra-mea la mine si nu invers. incearca un masterat cu frecventa redusa, e pacat! masteratul in marketing e cu dus si intors, gindeste-te bine ce ti-ar place din marketing.daca tot ai facut facultatea asta de ce nu te duci pe un masterat de comunicare, ma dau si eu cu parerea.sau la masterate e-learning.
cu job-ul aplica pe ejobs, nu te mai gindi, lasa CV-ul acolo si vezi cine te contacteaza. poti lucra pe proiecte, de acasa eventual.
in martie se deschide o mare linie de finantare a companiilor, cred ca ati auzit la TV, pentru companii este foarte,foarte bun, printre altele daca angajeaza acum pe cineva primesc de la stat 80% din salariul omului ca ajutor. si in mod cert companiile vor face recrutari. asa ca baga CV-ul. Finantarea se deschide in martie.
saryta spune:
Multumesc fetelor pt urari
... intradevar cam de tanara m-am apucat de facut copii, dar nu-mi pare rau ... astazi ieduta cea mare implineste 10 ani ... am fata mare ... La multi ani!
Florentina - f fain ... si eu m-as apuca de o treaba ca asta avand in vedere ca sotul meu canta la nunti as avea un avantaj, dar la noi e un oras mic(stau la 70 km de Iasi) si nu stiu cati clienti as avea. Si bineinteles ca nu cu asa multe chestii cum aveti voi ... la voi e lux ... spor in toate si sa va mearga numai bine!
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)