Copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mercedes, multa sanatate Biei sa se faca repede bine si sa nu fie complicatii. si voua tuturor putere sa treceti peste acest urat eveniment. bine ca sunteti impreuna. sunt fara cuvinte. va tin pumnii stransi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mercedes multa sanatate Biei , ufff mititica prin ce trebuie sa treaca, bine ca ati scapat, nu a fost altceva mai grav. Doamne ajuta miine la operatie

Gabitza si a mea are ceas in fund, simbata si duminica, cind e mai dulce somnul

Teddy cred ca asa sint toti italianii, la barbati ma refer si al meu e la fel. Ii spun, le atrag atentia la amindoi, dar el imi raspunde: ei ce vrei sa fac. De exemplu, daca ii suteste celularul, incepe Tito: Daniela, Isabella mi-a luat telefonul Pupici Alyssei

Soata e tot cu febra, deja m-am saturat, dar totusi multumesc lui Dumnezeu, ca n-am cazut toti trei din prima, ci pe rind, dar ultimul ma dispera, urit mai fac barbatii cind sint bolnavi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Mercedes, imi pare foarte rau de ce vi s-a intamplat, mai ales ca Bia trebuie sa fie operata, ma rog pentru voi sa nu fie complicatii si sa ajungeti cu bine acasa sanatosi!

Danelutza, ai dreptate, asa facea si al meu dar i-am taiat rapid macaroana, daca el la suta de kile nu o poate dovedi pe atomika cum sa fac io ca-s mai mica?!:) Sa nu mai vorbim de boli ca-s mai rai ca si copiii, atata se tanguie si nicicum nu-i e bine ca-mi vine sa-l fac pachet si sa-l trimit la muma-sa, noroc ca in general e sanatos!
Gabitza, vai da' matinali mai sunteti! Io pe hazband mai lipseste sa-l iau la bataie ca de atras atentia o fac pana ma doare gura...n-are mai multa minte decat pitika.

Merg sa ma dreg cu un ceai ca aseara am baut sampanie, m-am culcat la 2 noaptea si sunt mahmura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

mercedes multa sanatate, tinem pumnii, ufff ce ghinion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Mercedes - speram sa fie totul bine pt Bia ... multa sanatate.
Cateva POZE de la ziua Andrei si Valentine's day.
O zi frumoasa si multa sanatate!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetelor...
Am intrat sa va si sa va urez o duminica placuta!!!!!
Sanatate multa la Bia!!!!!!!!!!! Doamne Ajuta!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doamne, Gabi, mi-a stat inima in loc cand am citit, mai ales gandindu-ma ce putea sa se intample !!! O sa ne gandim la voi si tinem pumnii sa fie bine operatia si sa va intoarceti cu bine.
Bia era in scaunel?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mercedes ce-o fi in sufletul tau ca mama, of, am ramas socata citind ce vi s-a-ntamplat, bine ca n-a fost mai rau de atat desi e destul de rau si cat este. Are dureri mititica? Va tin pumnii maine, sa reuseasca bine operatia, sa se sudeze oscioarele ei firave! Prin ce trauma ati trecut si ce sperietura ati tras. Un gand bun de la noi !

Daniela cred ca putem generaliza mai mult cu barbatii si sa spunem despre toti ca sunt asa, cu putine exceptii cred ca fiecare a ramas undeva la stadiul de baiatul mamii si mereu asteapta rezolvarea de la soata sau fac pe grozavii ca nu e nici un pericol si cand colo gresesc colosal si mai spun despre noi ca suntem exagerate . Sanatate lui Tito, cred ca i-ai inrosit de la atatea supozitore

Cu sculatul devreme in weekend am obisnuit-o sa-i dam drumul la desene (in pat cu noi) asa ca un sfert, juma de ora mai motaim, pana ne toaca cu "fac kk", "vreau apa", vreau cereale cu lapte" etc.

Teddy sanatate multa ! N-ai ratat-o nici pe asta
cucuiul nazdravanei sa treaca repede si lui tati.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mercedes toate gandurile bune merg spre voi si maine va tinem pumni stransi sa fie treaba buna.Un pupic dulce la Bia cea curajoasa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Saryta am vazut pozele, imi place mult prima poza unde sunt toate trei iedutele in rochite albe, ca niste zane, una mai frumoasa ca alta, cea micuta are ochisorii tai frumosi. L-am vazut si pe sotul tau cantand, sa inteleg ca e sufletul petrecerilor, nu?

Marilena vreau sa te intreb daca mai esti pe faza, ai vazut cumva pe la voi plastelina 'play doh'?

Mercedes ii face anestezie generala Biencutei?

Voi sta cateva zile acasa cu Bianca, maine merg la dr. sa-mi dea concediu medical si sa vedem, poate ii schimba siropul, ca nu e nici o imbunatatire,ba chiar tuseste mai rau. Si pe Andreas il mai tin o zi acasa.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput