Copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 15
patriciaRO spune:
Saliuuu la fete
Noi azi am fost la Insula de Calcar. Cu prietena noastra, Corina, care sta aici in DK... Am coborat eu cu ea 300 trepte sa vedem plaja si calcarul din stanca.. superbbbbb.
va pun poze sa vedeti:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/73/Mont_Clint_Insula_de_calcar_15_februarie
si aici un video.
http://piticii2003.multiply.com/video/item/45/insula_de_calcar.AVI
Mercedes, suntem alaturi de voi, sa treceti cu bine. va pupam!
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157613161951343/" target="_blank">Hobby-ul meu
Mercedes spune:
Mersi fetelor!
Am revenit eu acasa deoarece bia si a dorit sa ramana in noaptea asta cu tati la spital.
Bia a stat in scaunel dar nu i au fost puse centurile!oare de ce acolo unde eobligatoriu( ma refer in alte tari) ne punem centurile vb de copiii si din propria experienta si aici ne lasam ca doara n are ce sa patim... din pacate am invatat din propria experienta.
elisor- da cred ca va fi anesteziata general si sincer de asta imi este groaza deoarece am patit o cu cristi si numai vreau sa trec prin ce am trecut cu el.
La spital e totul ok sunt multe schimbari in bine si chiar esti tratat ca om, sper eu sa fie pana la final asa.
nelia spune:
Mercedes, acum am citit, sanatate multa si sa se termine cu bine! Dar de c eo opereaza, e atit de rau fracturata? Of, micuta de ea! Imi pare tare rau de ce vi s-a intimplat! Va
si va doresc sa va intoarceti cu totii cit mai repede acasa!
Beatrice, am vazut pozele si filmuletul! Mi-a placut mult, si sunetul marii... foarte frumos! Multumim!
Sanatate multa bolnaviorilor mari si mici! Noi sintem bine, vad ca nu au luat piticii raceala mea si a Agatei, de fapt si la Agata a fost ceva simplu, numai pe mine m-a pus la pat.
Noi astazi am avut o zi plina! A fost o intrecere amicala la patinaj (e o saptamina de competitii sportive peste tot) si, supriza, Tudora a luat locul doi!
Adica nu-mi vine sa cred, ca ea face tot ce i se cere, dar incet, sa nu se rupa, abia asteapta sa se termine ora... dar uite ca, de data asta, a fost a doua din 10 copilasi. Toti au luat medalie, de participare, chiar daca nu au fost pe podium. Agata si fetitele celelalte de la competitiv si-au prezentat fiecare solo-ul de pe la competitii si, la sfirsit, au fost aplaudate si felicitate si li s-a dat si lor cite o medalie de onoare, au dat mina cu presendintele complexului sportiv, li s-au facut poze pentru ziare... Ma rog, zi plina si placuta, printre atitia copilasi agitati si fericiti. Si aseara a fost la fel, am ajuns acasa rapusi de oboseala, noi doi, ca ei erau in forma... Aseara a fost sedinta foto pentru albumul clubului si am imbracat-o si pe Tudora in rochita, era atit de frumusicaaa... abia astept sa iasa pozele, ca vi le arat si voua. Am avut asa o certitudine aseara si dimineata ca mai am inca o fetita mare. Pina acum ma tot obisnuisem cu ea sa fie micuta, Agata era cea mare, dar aseara, cind am pierdut-o printre multimea de copilasi si era si ea cu ei acolo, in rochita si cu patine, si cum voia ea sa-si puna si sa-si scoata patinele singurica... mi-au dat lacrimile, dom'le, Tudora e si ea don'soara!
Mai am doar un singur bebelus, oare cum va fi cind il voi pierde si pe el in multime!
Apoi am fost la dans, unde Agata a descoperit tango-ul!
S-a indragostit de el, de cind s-a terminat ora de dans, numai asta fredoneaza si danseaza si nu mai vrea sa faca nimic altceva, decit sa invete tango si melodia de la anul de la solo-ul de patinaj vrea sa fie tot un tango... I-am pus bucati de pe youtube, inclusiv cea din Parfum de femeie cu Pacino... woau! A picat pe spate! Iar mami si mai tare, pentru ca, fara sa stie fata, e dansul ei preferat!
Acum dorm amindoua, dar au adormit cu promisiunea ca voi dansa cu tati tango cind se trezeste, ca vrea sa ne vada dansind.
Dar pina atunci... ma duc la bucatarie, ca nu am nimic de mincare!![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
elisor spune:
Beatrice superbe pozele, o adevarata desfatare pentru ochii mei un peisaj de iarna la mare/munte...cum a fost la urcare? Fainuta caciula ta si-ti sta foarte bine!
Mercedes lasa ca se va face bine Bianca si din experienta asta urata ai invatat ca pe viitor sa-i pui centura chiar si pana la coltul strazii. A avut fractura deschisa de e nevoie de operatie? Stii la ce ora e operatia? Ii da calmante, o doare, poate dormi?
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
onixone spune:
mercedes: sanatate Biei, imi pare rau sa aud ce ati patit.Bine ca nu s-a intampla mai rau.
In fiecare an de cate ori vin acasa trag certuri mari in special cu tata care nu vrea copilul in carseat.pana la urma il sanatajez si ii spun ca nu ii dau copilul sa plece cu el, decat daca il vad legat in scaunel.Aici nu numai ca e interzis, dar si sa nu fi fost interzis, nu plec cu alex nici 5 metrii fara sa fie in centuri.
Tzin minte inainte in romania(chiar si in ziua de azi daca stau si ma gandesc bine) cum radeau prietenii de mine ca umblam cu Olcit-ul si ma legam in centura imediat ce ma urcam in masina.CAnd am fost in romania cu copilul 9 luni am condus un Matix, catuia i-am stricat centura, si s-a enervat taica-miu ca o frec centura tot timpul si de aiai s-a stricat.Eu am ras, si i-am zis ca nu e buna masina la urma urmei, pai daca accesoriu care trebuie sa iti ofere protectie in masina s-a dus...ce sa mai astepti de la masina aia...(matizul era nou cu 5000km la bord)
hai ca v-am zapacit destul...si sunt rupta in doua azi.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
elisor spune:
Atat de sucita e Bianca ca nu poate sa adoarma din cauza nasucului infundat, i-am pus capul ceva mai sus decat de obicei dar nu-i place si se fataie incercand sa-si gaseasca locul. I-am facut si inhalatii dar n-au ajutat-o decat pe moment.
Nelia felicitari Tudorei! Wow, inseamna ca merge foarte bine cu patinele daca a luat locul 2. Eu am pus-o o singura data pe Bianca pe patine dar a fost crima si durere pentru mine, ei i-a placut foarte mult, dar eu am fost stoarsa cat am tras cu ea s-o plimb ca de stat singura pe patine nici vorba. E adevarat ca Tudora o are exemplu pe Agata, dar sunt si alte fetite aici care au reusit.
Nu cred sa mai am ocazia iarna asta s-o mai pun pe patine, iarna viitoare si probabil cu un antrenor.
Florentina ai reusit ceva cu analizele?
Sanatate la bolnaviori mici sau mari!
Noapte buna!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
nelia spune:
Elisor, ei, nu e chiar asa, se tine si ea pe picioare, face constiincios ce i se cere, dar e departe de a face performanta. Dar daca astazi a facut mai bine si ceilalti copii mici au cazut sau cine stie ce au mai facut ei pe acolo (la ora 9 dimineata, iti dai seama!), a avut noroc si a luat si ea medalie. Nici Agata nu e as la nivelul ei, sint fetite mult mai bune, de aceeasi virsta, care sint chiar talentate. Dar eu ma bucur ca vor sa faca si ca muncesc, invata sa piarda, sa cistige, isi fac prieteni, fac miscare, se distreaza... ca doar n-or deveni campioane acuma!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
NewMami spune:
Mercedez, Doamne m-am ingrozit cand am citit ... am avut accident ... Bianca va fi operata ... mi-a stat inima in loc.
ptr. micuta, sa fie bine maine. Ce sperietura, vai, e groaznic. Sa fie bine micuta, sa se refaca cat mai repede si sa vina acasa.
Carseat, aici esti obligat prin lege, dar nu m-as duce cu Patrick fara sa fie prins in centuri nici 5 metri. La noi 20 km/h, daca pui frana il arunca printre scaunele.... sa nu vorbim la 140 km/ h ....birrrrrrr
ChrisDun spune:
Mercedes, multa sanatate Biei, operatie usoara si refacere rapida, fara complicatii ! De ce trebuie operatie ? Dumnezeu sa va ajute, un gand bun si de la mine !
Onixone, ai avut Oltcit ?
Eu inca il mai am, dar il folosesc socrii mei
Din pacate multi nu constientizeaza ca centura de siguranta chiar poate salva vieti : acum vreo 7-8 ani ne-a murit un prieten bun tocmai din cauza ca nu a purtat centura... statea in mijloc, spate, iar persoana care statea pe "locul mortului" purta centura... si la saltul de 30 m in prapastie centura a facut minuni. Din pacate, cei din spate nu au fost ancorati, si s-au strivit unii de ceilalti - prietenului nostru i-au perforat coastele plamanii (pentru ca a cazut peste el un coleg rotofei), si a murit in ambulanta, in drum spre spital.
Scuzati detaliile... ![]()
Numai bine !
gabitzam spune:
Gabi, ma gandesc la voi astazi, Doamne ajuta sa treaca totul cu bine!!!
Cate discutii mai am si eu cu Costi, care il pune in scaun pe Andrei, dar nu ii si leaga mereu centura. Moama ce o sa-l toc la cap daca mai face asa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla