Copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 13
elisor spune:
Buna dimineata!
Ieri am vrut sa mai intru dar m-a luat o durere de cap, cu care m-am si trezit, inca mai e acolo, asa in surdina cat sa ma faca sa n-am chef de nimic
, m-am gandit ca poate-oi fi fost la vreun chef azinoapte de am mahmureala asta pe mine, asa ceva ![]()
Daniela m-am gandit eu ca nu scapati voi asa usor o data ce ati luat virusii, sanatate multa va doresc, sa va puneti pe picioare ca acusica bate primavara la usa. Cel putin faceti un tratament adecvat sau numai banalul paracetamol? Sa mergeti la doctor!
Anca of, sinuzita, asta va lipsea. Nu s-a plans niciodata in timpul vreunei raceli de durere de cap frontala? Desi, la cate secretii spuneai ca are la fiecare raceala, nu ma mira. Cu sinuzita trebuie musai s-o rezolvati ca altfel se cronicizeaza si e mult mai greu de rezolvat, se ajunge la punctii, operatie, etc, nu vreau sa te speriu dar nu e de lasat. Eu am avut vreo cateva sinuzite serioase in ultimii ani si tare mi-e ca problemele nu s-au gatat. Nu am ajuns la orl desi medicul de familie m-a tot trimis, am preferat doar antibioticul ce-l primeam, trecea si gata.
Ma bucur ca stati mai bine dar din pacate problemele se pot intoarce oricand. Cata bataie de cap v-a dat alergia, mai mult decat atat, mult stres si ingrijorare. Cand ziceai ca au aparut problemele cu alergia? Nu a luat ceva din Mexic, de la vreo planta atinsa, manuta la ura...imi dau si eu cu parerea ca o nestiutoare, imi imaginez ce frustrant este sa nu poti face ceva pentru ca nu stii ce.
Pana la 40 de ani aici nu se face mamografie decat daca medicul recomanda, ca e mai invaziva procedura, conform varstei merg pe ecografie, de abia astept sa vad ce-mi spune ca sunt la pamant cu gandurile in privinta asta. Hai, pune mana pe telefon si fa-ti programare!
Andreas sta singur acasa cand e bolnav, eu doar il controlez de la distanta
prin telefon.
Florentina ati reusit ceva cu analizele? Cum se mai simte?
Ramy cu 'riscul" de a ne sari in cap copilasii astia e atat de relaxant si pentru noi sa-i iubesti, iti da o stare de bine cad ii pupacesti, cand ii strangi in brate, cand ne frecam nasucurile, aceste mici gesturi sunt necesare.
Anca distractie placuta pe toate fronturile! Fain ca va intalniti iar cu Simona si vin si fetele, mi-e dor sa mai vad frumusetile ei in poze, sper sa faceti poze multe sa ma delectez cu ele. Dar unde merge "pachetul"?
De cateva ore am inceput mesajul asta...il trimit si intru sa-l vad pe Matei, in sfarsit
, nici nu mai stiu cand l-am vazut ultima oara, cred ca era vreo sarbatoare, ceva cu cadouri pare-mi-se.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Danelutza spune:
Buna ziua, asa mai pe seara ![]()
Multumesc de urari, eu ma simt mai binisor, adica nu am mai facut febra si mi-a trecut durerea de urechi, asta dupa ce am pus vata cu ulei din candela in ele
, nasul e tot cascada, vocea parca nu a disparut inca de tot... Sotul a facut febra toata noaptea, i-am pus supozitor in fund ca la copii
, acum e iar in pat, iar cu febra, iar cu supozitor, cu un prosop umed pe frunte, fara pofta de mincare... Dar ca sa vedeti ca familia mea nu e anormala, ca sintem toti bolnavi, vine dimineata vecina in vizita, mama ce fata avea, cica de miercuri copiii nu s-au mai dus la scoala/gradinita, tuse, febra tot tacimul, iar ea saraca care e de culoarea presedintelui american, era ceva intre negru-galben
, deci sigur e vreun virus care bintuie. Saptamina trecuta ma sunase alta vecina sa ma intrebe de Isabella si sa-mi spuna ca statuse si ea trei zile la pat impreuna cu fiica sa de 20 de ani, tot din cauza virusului 
Iote asa mai slabesc si eu, ca n-am pofta de mincare
, iar sotul vad ca nu mai fumeaza
sper sa-l tina tot inainte 
Newmami petrecere frumoasa in lipsa "pachetului".
Fac si eu ca Elisor, unde pleaca ?
Lucas am vazut pozele frumoase de la munte, niste imagini superbe, iar Matei a devenit barbatel in toata regula 

Ramona sanatate multa 
Elisor fa-ti un ceai cald, ca pe mine cu dureri de cap m-a luat raceala. Uitam sa te felicit pentru programarea la dentist ![]()
Ufff, a expirat timpul meu de calculator, mai revin pe seara...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

ramyteo spune:
Danelutza sanatate multa va doresc si eu!!!

Elisor 
vai ...sper ca nu m-ai inteles grasit...ca ficamea cand e cuminte in general o pupacesc de numa ea stie...dar ziceam la faptul ca sa le zici aproape intr-una "te uibesc" si eu ii zic dar dupa ce face prostii incerc sa ma abtin
VA
pe toate!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
elisor spune:
Nu i-am mai dat medicamente lu' Bianca din primavara si am uitat ce greu reusesc sa i le administrez, numai prin santaj, azi dimi a fost la un pas de a-mi vomita. Voi tot asa greu le dati antibioticele?
Raluca tu ai o papusa de baiat, cu genele alea si cu ochisorii blajini ca ai unei caprioare va face furori prin adolescenta, de-aia nu-l duci la gradi, sa nu ti-l fure vreo fetita
...ma distreaza cat s-a luptat cu marul ala sa-l infulece, a reusit? N-a vrut sa skieze dar sania cred c-a tocit-o
. Peisajele sunt frumoase rau, mai ales soseaua printre brazii plini de zapada, ce mai, o feerie.
Trebuia sa pui si chestiile alea extrem de yummyyyy
, poate asa ma invrednicesc sa fac si eu ceva bun de papa, mi-a facut cu ochiul "serotonina" din cana cu lut, ii spun asa ca deja mi-a ridicat moralul vazand-o, delicioasa
!
E grozav tortul lui tati, cred si eu c-a fost atractia serii, ce idee nastrusnica pe tine, imi si imaginam "te servesc c-o tzatza?" vazand-o singura pe farfurie.
Pozele de Craciun nu le pot vedea, imi spune sa ma inregistrez, ceea ce am si facut-o, cu datele de pe yahoo.
A spart Dan o sticluta de parfum si lesin de miros, ce-i prea mult deja-i exagerat.
Sa aveti o zi frumoasa!
Andreas (17.08.1998)
lucas spune:
danelutza, multa sanatate!! pentru sotz mai incearca si leacuri babesti.
elisor sar'mina. da a mincat marul, el maninca in fiecare zi mere. la noi e o problema daca nu avem mere si piine in casa, astea sunt grijile noastre principale.
da, sania a tocit-o, mai spre final a inceput sa se de-a singur pe un deal asa mai mic, da la deal trageam noi sania.cele de la craciun nu le-ai deschis? cele cu colajul?
si la noi cu antibiotibioticul este la fel, pina le inghite transpiram (cele siropel nu?)
e o vreme asa frumoasa afara si eu sunt la servici

elisor spune:
Daniela multi barbati am auzit ca s-au lasat de fumat dupa o raceala zdravana, bine ar fi sa se intample si la voi la fel. Isa ce face, va ingrijeste pe voi acum
? Cred ca Tito ce spui aia face, dac-a stat sa-i bagi ala-n
. La mine e migrena toata ziua, nici urma de raceala, slava domnului!
Anca n-as fi crezut c-ai fumat vreodata, tuuuu???? Am ramas
, bine ca e istorie.
Va multumesc pentru felicitari, acum spune si el ca i se pare bleah cum miroase pe holurile de la servici, numai fum, s-au pus cu controalele drastic pe astia care sunt la vedere, dar in institutii cine sa faca ordine 

Ramy am inteles exact ce-ai vrut sa spui, stai linistita
, ziceam si eu asa mai mult pentru mine ca stiu exact cum e sa isi ia nasul la purtare, cel putin cu Andreas e testata chestia asta si rastestata, cum suntem prieteni, cum se obrazniceste. Cu toate astea mi-e drag mereu sa-i alint, pupacesc si alte dulcegarii.
Andreas (17.08.1998)
Danelutza spune:
Elisor i l-am bagat in fund ca n-am avut incotro, s-a chinuit o gramada singur, si n-a putut singur ![]()
Lucas pai cu leacuri babesti incerc, ca eu am luat medicamente, dar nu mi-au ajutat cu nimic
. Aaa, vroiam sa spun ca n-am oreion, la mine-i problema veche cu oole dupa urechi, cum racesc, cum isi fac aparitia si fac febra. Cind eram mica au vrut sa ma opereze, dar mama a fugit cu mine din spital, ca o pusesera sa semneze ca este de acord cu operatia, dar nu garantau ca dupa aia voi mai auzi
, asa ca mai bine cu ganglioni dar si cu urechile bune, ca aud pentru toti din casa ![]()
Am vrut sa vad pozele "craciun", dar nu ma lasa 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Tdi spune:
Salutari fete dragi!
Multa sanatate la toata lumea!
Cuscra, sa va traiasca nepotica! Ai grija cu tensiunea!
Si noi suntem gripatzi
, eu de vreo 3-4 zile am dureri de cap si de urechi, ametesc, ma doare spatele si sunt extrem de obosita, febra n-am facut decat 37 dar ma simt naspa.
Din fericire Alyssa e bine acum, mai are nasul infundat si gatul rosu dat atat, tati si el e ok, sper ca scapam repede de virusi.
Sunt suparata ca am un sotz infantil rau
, statea cu fii-sa in brate pe canapea la tv si bandita tragea cu spor de un tablou de pe perete, am vazut-o si i-am atras atentia sa n-o lase, in scurt timp aud "poc" si "uaaauuuuu:((((", si-a tras asta tabloul peste fatza, s-a lovit in 3 locuri si i-a curs sange din nas
.
Va las ca merg la culcare. 
gabitzam spune:
Mai, nu stiu ce ceas interior are funduletul lui Andrei de in weekend se scoala cand crapa de ziua? Azi la 6 jumate umbla somnambul prin casa, l-a trezit si pe Raduc, care a inceput sa planga, Andrei a inceput sa planga de plansul lui Raducu, si uite asa m-am trezit eu cu balamuc in creieri de la prima ora.
Asa ca e putin trecut de 8 jumate si eu am mancarea pe foc, au mancat toti, schimbat fel de fel de pampersi si in sfarsit stau si eu jos la o cafea cu lapte.
Aoleu, TDI!!! Pupam cucuiata nazdravana si dam una peste mana la tati neatent.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
Fetele, sa ne tineti maine pumnii! am avut ieri accident am fost toti patru in masina si doar bia are mana fracturata, maine va fi operata.
Un inconstient ne a taiat calea de pe banda 1 a vrut sa intoarca sa mearga in sens opus... n am cuvinte.
Am vwenit acum acasa sa fac un dus si revin inapoi la spital
Sa va ganditi maine la noi..