Copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucas

poze; http://picasaweb.google.ro/raluca.cimpea/BanskoFeb2009#

Pai mai Raluca, ti tu baiat asa frumos ascuns ... Are niste ochisori si niste gene de te inmoaie toata - cum se zice pe aci - he melted my heart Doamne scump e cum doarme el pe unde apuca.
Pozele cu natura, munti exceptionale. Despre cheful sotului .. pozele spun destul de mult ...dar nu chiar totul - dar cred ca v-ati distrat pe cinste.

Nelia, fiecare e liber sa scrie ce vrea, si la fel de libere suntem sa citim ... sa avem pareri, opinii.

Ramyteo, m-a distrat relatarea aventurii tale esti figura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetele...
Dau cate o haideti repede
Lucas e un dulce...
Mai fete...mai mult am vazut pozici cu flacaiasi...eee.trebuie sa fiu cuminte si sa ma pun bine pe langa voi cine imi vrea fata de nora?
Sa o laud...e cuminte daca ii zici ceva imediat stie sa te intorca mai zic ?
Tot am vrut sa va intreb asa ca fapt divers...cam toti sunt de aceasi varsta...dar ce inaltimi au???
Pe Teo a masurato o cumnata si a zis ca a masurato bine ...1 metru si 8 centimetrii dar are 14.800 kg, e cam...finuta sa nu zic slabuta ca a zis dr. sa ii dau pace si a zis sa imi vad de treaba mea
Acum ma tot gandesc cam ce inaltime trebuie sa aibe fetitele...ca stiu ca baieteii de regula sunt mai inaltuti si mai grei.
daca nu va suparati ca intreb
Va doresc un we placut la toate!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Newmami, cu timpul, nu am descoperit nici un secret, dar nu lucrez si in timpul celor 8-9 ore cit as sta la servici, muncesc, dar acasa... Daca as avea servici, nu as avea cum sa fac multe din ce fac acum... si, de fapt, de aceea nici nu-l am. Numai ca daca nu-l am, nu pot sa fac multe din ce as vrea sa fac (cum ar fi sa calatorim, sa mergem in vacante, ca asta ma doare cel mai tare)... si uite asa, cercul vicios se inchide si se redeschide si iar se inchide.

Ramyteo, si Tudora e balerina si inaltuta, are 1.10 si 14.500 kg. Si acum maninca (putin, dar cam de toate), pentru ca a avut perioade in care nu minca mai nimic si a stat la 13 pina prin toamna asa.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lucas, chiar imi era dor sa-l mai vad pe Matei. Ce frumos a crescut.
Superbe pozele de la munte. Vad ca ati prestat la sanie amandoi Si am vazut si nishte chestii yummmyyy pe acolo Iar Matei pare ca s-a distrat foarte bine.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

sar'mina de complimente.

Newmami ma bucur ca sunteti mai bine. sunteti pe drumul cel bun. cu ski-ul nu schiem, eu de la o cazatura in copilarie iar tati pentru ca e lenes. ce mi-au spus ceilalti parinti care au fost cu noi a fost faptul ca la o scoala de ski fara parinti este muuuult mai bine. Matei are o personalitate puternica, cind spune NU atunci e nu si basta, iar noi nu il fortam in nimic. ceea ce inceram sa facem este sa ne explice de ce nu vrea, si a cam inceput sa percuteze.
cu dormitul pe unde apuca, cred ca este a 2 oara, nu prea vrea dar atunci era obosit tare, dar si noi ne-am intins cu masa 4,5 ore, am inceput la 3 si am terminat pe la 8 seara.
vacanta de la munte a fost ca in tabara ca sa zic asa, am fost 24 de persoane, va dati seama cam cum era, si diverse virste, dar ne-a placut, au fost parinti cu copii, chiar daca unii copii aveau 20 de ani si erau cu iubitii, a fost o atmosfera de familie tare dragutza.

e bine ca ati rezolvat si cu pachetul, chiar daca numai intre voi, la urma urmei conteaza ce simtiti voi doi.
petrecere frumoasa de sf. Valentin, salut-o pe Simona, si ne este dor de ea.
la petrecere la tati, a fost surpriza mare cind s-au vazut cu tortul nu le venea sa creada "ce vad". juma de ora s-a ris si s-a fotografiat tortul, culmea ca a fost si bun la gust.

Nelia
peisajele au fost superbe trebuie sa recunosc, am facut multe poze de data asta numai peisaje, ca pe Matei nu am reusit sa-l prindem tot timpul. are ochii mari dar mai ales gene lungi,lungi, aici seamana cu tati, pacat ca nu a luat de la tati si culoarea ochilor -verzi!
in primele poze este Matei in masina in dimineata plecarii, si o sa vedeti ca are in mina DVD si.... pijamaua!!! nu a vrut sa se dezbrace, ne-am chinuit mult si atunci a plecat cu ea in mina!
ramy acum nu mai stiu ce inaltime are, prin noiembrie avea 103 parca, la kg. nu mai spun, e baletist rau!

nu prea stiu ce se ureaza de ziua asta, dar din suflet:
IUBITI-VA MULT

Mergi la inceput

gabitzam multumesc mult. pozele cu chestiile foarte yamyyy le-am taiat!! in chestia aia de pamint cu fructe de padure deasupra este de fapt un fel de inghetata facuta din iaurt, este BESTIALA!!! nu am mai mincat pina acum asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Lucas, pai ia tu fa o poza si cu ochii lui tati, ca sa ne convingem. Oricum, pe mine m-au topit ochisorii lui inca de cind era bebelus, atit mai tineam minte din figura lui, ochisorii mari si blinzi si cu gene lungi... Ah, si scuze, i-am zis in mesajul precedent Luca (de la nickul tau) in loc de Matei, am corectat... sau il cheama si Luca!?!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Nelia e si taticul pe acolo.
este adevarat ca au fost 2 apostoli Luca si Matei, dar noi am ramas la Matei.nickname este de la numele meu, sfirsitul. de botezat insa a fost botezat Matei Constantin, parintele a spus ca nu e posibil sa fie nascut de sf. imparati Constantin si Elena si pe el sa-l cheme doar Matei. cu toate ca pe certificatul de botez a ramas tot Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Nelia iuii da e inalta bine ...cica la grasimea lor...sa le dam pace...a zis dr. ca asa trebuie sa fie domnisoarele sa nu sufere cu curele de slabire
Newmami apai daca nu l-ai masurat recent nu se pune ca ei se inalta repede...
Mititica mea atat a tusit incat a apucato voma acum s-a inviorat si se joaca...of of

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8455835" target="_blank">craciun

Mergi la inceput