Copiluti de mai-iunie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 11
NewMami spune:
Waw, ce de s-a mai scris … pai nu reusesc nici sa citesc apoi sa mai si scriu …
Din pacate am citit despre alti copilasi bolnaviori (Isa, Maya, Raducu), multa sanatate
.
Danelutza, din pacate otita n-are treaba cu anotimpurile. Otita se poate face si de 10 ori pe an. Noi ultima am avut-o acum 2 saptamani, la fel si Patrick pana a inceput antibioticul se trezea de durere noaptea, nici macar in brate la mine tinut pe vertical nu putea dormi. Sunt dureroase tare.
Si n-am terminat bine mesajul … ca am vazut “noutatile” voastre. Of fir-ar sa fie, deci a adus vre-un virus pe acasa. Va urez un weekend cat mai usor, sa va puneti pe picioare cat mai repede
.
Of, Florentina, asa-I cu copii – se imbolnavesc cand iti e lumea mai draga. Sper ca Maya e mai bine si saptamana viitoare puteti incepe gradinita.
Of, of ce-ati tras-o cu analizele, te inteleg perfect. Eu l-am luat pe tati cu noi si avem norocul cu Patrick e un copil foarte cooperant in situatii din acestea, cand e bolnavior, chiar foarte matur mi se pare.
Amandoi am stat cu el cand i-au luat sange, cand i-au facut raze. Eu cred ca au nevoie de tine, sa le fi in preajma, dar trebuie sa fi foarte tare. Eu stateam mai pe laturi sa nu-mi vada
, iar tati era in charge sa-l tina, sa stea cu el. El e mai tare, plus ca Patrick e acum in faza in care "daddy is my model, daddy is my hero"
.
Mult success in afacere – mi-a placut mult de tot prezentarea
– cred ca nuntile pe care le aranjati voi sunt intr-adevar de vis. Nici nu vreau sa ma gandesc la preturi. Mie mi se face rau si aici cand aud cam cat cheltuie cu o nunta ….
Tdi, sper ca ti-ai mai revenit si psihic si fizic. Ai si tu la bube, sa ai grija de tine caci sanatatea e cea mai pretioasa
.
Mercedez, mie chiar mi se pare ca areti f.f.f bine si luminoasa
. Iar in ce priveste kg … stai departe de a fi cea mai grasa – parol … mai ai pana sa ma intreci.
Sunt atat de dulci astia mici in discutii la varsta lor iar de cele mai multe ori te lasa fara replica.
Ramyteo,
welcome … back dupa cate am inteles. Sper sa ramai pe la noi … macar pentru efortul facut ca sa ne gasesti.
Ai o fetita tare draguta si sugubeata
.
Lucas, multumesc ca te-ai gandit la noi 

In primul rand suntem mult mai bine, nu i-au mai iesit hives si nici episoade de umflat - deci pare ca e sub control deocamdata. Dar inca este pe medicatie. Intre timp ne-au sosit si rezultatele de la analize, radiografii si miercuri ne-a sunat doctorita. Indicele allergic este mult peste limita normal, ceea ce indica sensibilitate mare la diferite alergii – necesita un test cu scratch pe piele dar trebuie sa nu mai fie pe medicatie cel putin 5 zile. Ceea ce deocamdata nu e posibil.E bine ca nu i-au iesit dereglari ale tiroidei sau alte organe. Doctorita sustine ca totusi ea crede ca genul acesta de alergie e pe baza virala si s-a uitat mai mult dupa infectii in organism. In urma radiografiilor i-a iesit ca are sinuzita acuta infectata pe ambele parti – am ramas cu gura casacata fiindca nu da nici un semn … deci timp de 3 saptamani va fi pe un alt antibiotic de 2 ori pe zi si in parale medicatie ptr. Alergii. Dupa ce se trateaza sinuzita, va incerca sa-l scoata de pe medicatia de alergii si vedem ce se intampla.
Cam asta e cu sanatatea, e intr-un spirit mult mai bun si el si noi, cel putin in ultima saptamana.
Am citit ca ati fost la munte, imi pare rau ca n-ati avut success, lasa-l sa mai creasca.
Patrick e super incantat de ski, clapari, ski-uri asta si poate datorita faptului ca asa e tati… Noi skiem si daca am mers cu el, a ajutat tare mult sa fim un bun exemplu ptr. El. Cel putin a treia oara si-a dat drumul singur pe partie. Cade, se ridica – uneori are nevoie de ajutor, poarta clapari, n-are nici o treaba. I-am promis sa de la anu merge la scoala de ski cu copii mai mari. Pana acum i-am inchiriat echipament, dar ne-a convins sa-I cumparam ptr. Ii place tare mult.
Voi nu ski-ati nici unul dintre voi? Cred ca ati avea mai mult success daca va vede pe voi.
Am adaugat cateva filmulete si poze noi de sambata de la ski aici:
http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2009-02-07/11:55:17
Parola: …numele fiului …
Androix, bravo tie ptr. toate rezultatele din ultimul timp - inca putin si esti gata – a meritat tot efortul.
Patrick stie ca fetele au tzitzi iar baietii au coco … dar il vad cum ma studiaza de cate ori ma vede dezbracata. Avea o perioada cand era placerea lui sa ma piste de tzizti. Imi faceam problem ca se duce la daycare si le ia pe educatoare si le face la fel… bag seama ca nu – ca n-am primit nici o reclamatie inca …![]()
Dar déjà m-a intrebat de ce Kaley sau Jadyn – prietenele lui sunt fetite dar au tzizti mici ca el … sau ca el a vazut ca fetitele poarta chilotei pink cu Barbie – mami tu de ce nu ai … si cate-n luna si-n stele 
Nelia, multa sanatate atat tie cat si Agatei – sper ca v-ati mai pus pe picioarele – voi fetele casei –stalpul familiei.
Eu cred ca fiecare dintre noi incercam sa mancam cat mai sanatos, sunt de accord cu Eli, Gabitzam ca orice lucru facut in excess dauneaza. Chiar daca traim pe acest continent, fiecare este liber sa-si aiba propriul stil de viata, adica fara bbq zi de zi si bere pe masa. Nu trebuie daca am emigrat sa le urmam obiceiurile lor. Iar carnea din magazine … mai depinde si de unde o cumperi … si de care cumperi.
Eu si Patrick nu suntem carnivore prea mari, dar daca mancam din cand in cand un gratar de pui, frigarui sau chiar de pork nu inseamna ca nu mancam sanatos.Sa fim seriosi.
Nu cred ca trebuie sa o luam ca la carte cum deschide unul si altul gura…. Mai trebuie sa sortam informatia si prin filtru propriu.
De multe ori ma intreb cum de ai tu atat timp sa stii de toate, sa citesti despre tot ce se vorbeste, sa ai curat luna in casa, gatit in fiecare zi, calcat, scoala, copii – lectii, activitati, scosi in park, postat pe forum, etc. La voi la Montreal ziua are mai mult de 24 de ore??? Caci daca da, chiar ma gandesc sa ma mut acolo.
Elisor, waw ce misto ar fi sa pastrezi net-ul cu noua pozitie …
Nici nu stii ce mult ma bucur cand am citit ca ti-ai luat inima in dinti si vei trece pe la dentist si ptr. mamografie. Pentru linistea ta sufleteasca. Bravo, uite daca tu ai facut pasul asta m-ai motivat si ma duc si eu la doctor… am asa un feeling ca s-a dereglat ceva cu tiroida mea dupa nastere … dar deh n-am avut inca timp sa ma caut. Stii prea bine cum e.
Andreas e mai bine cu tusea? Cine a stat acasa cu el? Parca spuneai ca-l vei tine acasa.
Bravo lui Dan, e mare lucru sa te lasi de fumat
. Eu n-am crezut ca voi fi in stare – iti trebuie un motiv foarte puternic. Dar sarcina … m-a determinat, la el sper ca … nu e insarcinat ![]()
Imi placea, mai ales la cafeluta de dimineata. Iar apoi daca era una la cafea se faceau 5/6 /zi. In schimb mi-era sila de mirosul care se imprecna in haine. Chiar daca m-am ingrasat 5 kg numai din cauza asta, acum cand ma uit inapoi nu stiu cum am putut sa fumez toti acesti ani – birrr - yucky.
OlgaT, felicitari ptr. Nepotica, in curand te vedem si pe tine cu gagalita ta in brate. Ai grija cu tensiunea mare, nu ti-au dat adeverinta sa stai acasa mai multe zile? Eu am patit-o in ultimele saptamani la serviciu – si am ajuns la 180 ! Dupa ce am terminat cu munca, a scazut considerabil, pe la 140 – eu in general avand 110 cea mare.
OlgaM, hey te laudai de cat timp liber ai acum ca e soacra pe la voi … pai pe unde-l ti-l petreci ... Cum mai e Maya?
Cornelia – poze, poze mi-e dor sa vad o burticoasa. Las ca trece criza pana se naste micul printz – eu cel putin asa sper ca m-am cam saturat de stress-ul asta.
Eu azi n-am nici un chef de munca .. se vede nu ? si am o stare de dispozitie tare buna… in primul rand aseara am prins momentul si am avut o dicsutie cu sotul despre “pachetul” care-i la noi. Mi-a dat dreptate si ce ma bucur e ca s-a cam saturat si el. A spus ca de acum incolo nu mai facem greseala asta sa-I chemam mai mult de 6 saptamani – cica e peste cap ca sa-mi treaca dorul de ei
.
Ma simt mult mai bine, stiind ca nu sunt numai eu care am problem cu ea (mai mult ca el care nu ma pot plange).
Iar al doilea motiv e ca weekend-ul asta “pachetul” se cara de acasa pana luni seara – uhuuuuuuuu – trai pe vatrai si destrabalare in toata regula. In seara asta vin fetele de la Toronto si stau peste weekend. Tocmai am vorbit cu Simona si ne-am propus sa petrecem un weekend cat mai misto – sa lasam copii in voia lor, maine de Valentine’s Day avem rezervarea la restaurant cu o alta familie de prieteni. Copii raman acasa cu baby sitter-easca, Patrick cel putin e super incantat ca vine Miss Megan, Lara si Thea si mama ii ia Madagascar 2 vizioneze
.
Am chef de stat seara la un pahar, relaxati, in voia noastra, sa fie cat mai placut. Cel putin astea sunt planurile.
Azi Patrick nu mai avea rabdare sa mearga la daycare fiindca au Party de Valentine’s Day si sa dea cards la copii. Asteapta de mai bine de-o saptamana ziua asta, si-a tot numarat card-urile sa fie sigur ca nu lipseste nimeni
. Cred ca deja le-a mozolit la cat le-a tot verificat.
Hai ca m-am intins ca o placinta – back to work … desi n-am chef. Va pup si va doresc un weekend cat mai placut.
ramyteo spune:
Newmami 
da asa e
din nou m-am inscris fara sa vreau...
Multumim de complimente 
Elisor
multumim de complimente .
Olga 
sa iti traiasca mititica nepotica 
Am intrat sa va
pe toate!!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
Danelutza 
multa sanatate!!!!!!!!!
Androix 
Fete daca intrati pe filmulete am bagat doua filmulete cum zice Teo poezie dar...din pacate nu se vede bine pentru ca am filmat cu webul
ca cu alceva nu am...dar poate intelegeti ceva pe acolo ![]()
Eu azi mi-am certat odrasla si i-am zis ca nu o mai las la calculator si ea mi-a zis "si? nici nu-mi pasa de parul tau urat"
schimba vorba imediat numa ca sa tac. Aiooo ca imi vine sa o iau de o aripa sa o agat de usa cateodata...cateodata imi vine sa musc bucata din ea...de drag binenteles ![]()
Se zice ca la copil e bine sa ii spui de mai multe ori pe zi ca il iubesti da eu daca fac asta mi-ar sari in cap 
Tot incerc sa ma uit la pozici...sa incerc sa va cunosc si eu pe voi mai bine...da...sunteti multe meiii
Va
pe toate!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
NewMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramyteo Tot incerc sa ma uit la pozici...sa incerc sa va cunosc si eu pe voi mai bine...da...sunteti multe meiii Va pe toate!!!!! Teo Perlute www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Suntem mari |
Pai tu ce crezi ca facem noi de mai bine de 4 ani de zile
nelia spune:
Newmami, eu am pus doar linkurile despre ceea ce am citit, nu am zis nici ca-i asa, nici ca nu-i asa... nu ma bateti pe mine! Am spus cica se spune ca nici gratarul nu ar fi asa de bun... Dar tu esti aici si ai vazut ca localnicii chiar exagereaza cu gratarele, noroc ca e anotimpul cald scurt...
Nu am chiar luna in casa, sa stii, si nici nu mai calc ca inainte...
ca in timpul in care ar trebui sa fac asta, prefer sa stau aici de vorba cu voi.
Si nici nu citesc chiar despre tot ce se vorbeste, ci doar despre ceea ce ma intereseaza pe mine. Mi s-a parut mie sau ma certi!?!![]()
Si la noi petreceri astazi, s-au imbracat in roz si rosu, carduri, inimioare... ce mai, o saptamina plina de munca am avut cu atitea atentii. Ale mele si-au facut singure cardurile, cu ajutorul meu, bineinteles. Au tot bricolat, au pictat, au taiat, au lipit... iar eu am tot sters dupa ele, dar ce nu face omul pentru arta si iubire!?!
![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
NewMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nelia Newmami, eu am pus doar linkurile despre ceea ce am citit, nu am zis nici ca-i asa, nici ca nu-i asa... nu ma bateti pe mine! Am spus cica se spune ca nici gratarul nu ar fi asa de bun... Dar tu esti aici si ai vazut ca localnicii chiar exagereaza cu gratarele, noroc ca e anotimpul cald scurt... CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu) |
Nelia, sa te cert ... why? fiecare mananca si face ce vrea cu viata lui. Problema timpului ... sincer ma intreb cum ... poate ai descoperit tu vre-un secret si nu vrei sa-l destainui...
ramyteo spune:
Newmami sa iti povestesc cum a fost..am intrat pe un topic si acolo am cunoscuto pe Daneluta
care a zis daca vreau sa vin aici ca si ficamea e nascuta in iunie si va laudat...am zis ca da vin numa sa va gasesc
si am tot cautat...si ma gandeam oare unde pisici e topicul ala? pe bune...deci nu m-am gandit o clipa ca am mai fost pe aici...daca nu am fost eu?
glumeam... dar..pe bune am venit cu voie buna sa ma inscriu la voi si cand mi s-a zis ca am mai fost mi-a picat putin
la vedere...nici nu mai stiam ce sa mai scriu
dar am zis ...asta este...cine stie ce am facut atunci
vorba vine...ca nu suport nici mirosul de alcool da atunci poate eram
No asa a fost treaba
acum daca ma-ti primit va multumesc oricum acum stiu cum sa va caut si mai stiu ca sunt ca scaiul 
la toate si noapte buna!!!!!!!!!!!!!
Teo
Perlute
Suntem mari
ramyteo spune:
Sa iti mai zic doua vorbe
am vazut si pozele si filmuletele...e super fiutu...ce drag mi-a fost ca erau schiurile mai mari ca el da el sa dadea nu gluma 
sa-ti traiasca 

Teo
Perlute
Suntem mari
nelia spune:
Noi am venit de afara, mi se paruse cald cind am plecat, dar e un geeeer, cu tot cu vint sint vreo -18 grade, desi din casa se vede soare si frumos.
Newmami, doar mi s-a parut doar asa, ca e ceva in ton... dar e drept ca de la durerea de cap, mi se par cam multe in ultimele zile.
Daca deranjeaza pe una dintre voi ca mai scriu despre ce citesc sau aflu, pot sa nu o mai fac, nu e nici o problema.
Lucas, am vazut pozele, si l-am vazut in sfirsit si pe Matei. Nu-l mai vazusem demult si mi se pare ca a crescut, de altfel ca toti copilutii. Doar ochisorii de caprioara i-au ramas neschimbati! Nu mai spun ce placere mi-a facut sa vad poze cu munti si din cabane!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU