Copiluti de mai-iunie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Lucas multumesc !!!
Daaa pozici nu ne dai???

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Lucas nici noi nu-l ratam pe Mickey, Dan i le-a tras pe DVD daca a vazut ce suuces au...mic unealta secreta . Bianca nu mananca peste decat la gradi. Acasa spune ca-i scarbos. Faceti progrese cu mancatul.
Eu n-o las la laptop si nici la PC, desi mai fura cate-o apasare pe tasta.

Ramy am vazut printesa ta, pare tare dezghetata...nu ca n-ar avea cu cine sa semene , sa-ti traiasca!

Adina ce ne mai intersectam comentariile la poze ca altfel...Pe unde ati umblat? Am vazut peisajele alea de vis, a fost si Ema? M-au topit pozele Emei in baita cu spume si bulbuci, o figura de fetita ce ai, atata-i de dragalasa si sugubeata, oricum, pozeaza cu o inocenta de zici ca nu-i adevarat.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut!

Cu scuzele de rigoare LA MULTI ANI, ADINA!
LA MULTI ANI NEFERTATI!

S-a nascut intre timp nepotica mea Dalia. E bine, sanatoasa, rotunda ca un catrevete si nici macar nu stie sa planga Al meu fecior la varsta de o zi s-a declansat si nu s-a oprit 6 luni. Zici ca era sirena lui Vasile Roaita. Dar cum ii spun sotul la ai saraci si matza e ...(stiti continuarea). S-a nascut cumnata-mea cu mult noroc.

Noi... Eu am ajuns ieri iarasi la spital. De 2 zile am inceput sa ma umflu la maini si picioare si sa am ameteli, stari de voma. In plus clasicele mele migrene...Mi-am luat tensiunea si aveam 130 cu 85 ( in mod normal am 100 cu 60). Am mers la lucru si de la lucru la spital ca incepusem sa vad stelutze. Cand am ajuns la spital aveam 145 cu 85. Am stat acolo, m-au monitorizat, etc. Dupa cateva ore a scazut la 112 cu 70. Concluzia, trebuie sa-mi iau tensiunea in fiecare zi, in urina nu am avut proteina deci inca nu e preclampsie, dar e sigur epuizare fizica. Mno astept sa ma duc s-o vad pe doctora mea in 20. Cam asta ar fi. Stau acasa azi, incerc sa ma mai odihnesc.

Va las si va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Olga sanatate multa si ai grija de tine, tinem pumnii.

elisor daaaaaaaaaa, faimoasa mic unealta secreta, turnul groazei si cel mai utilizat "CORECT"!!! minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

mi-au sarit niste in oki Intr-o zi eram in baie si incercam sa ma imbrac in timp ce cu un picior incercam sa inchid usa ca sa nu intre Georgia peste mine si dupa ea Filip. Si a venit Filip a tras-o de mana si ii explica: "Las-oooo, las-o ca e in tza-tze-le goale! Tu nu vezi ca e in tzatzele goale???"

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Olga sa-ti traiasca nepotica! Ai grija de tine ca altfel n-o face nimeni. Stai cuminte si linistita, poate ia exemplu si Tony. Cat mai ai? Fane tot la parinte e?

Lucas mai avem putin si invatam si noi pe de rost desenele, tin minte ca Andreas memora pana si "traducerea si adaptarea...". De multe ori in timp ce fac ceva ma surprind ca ma fura desenele si ma uit si eu

Andreea ce spirit de observatie au

Strang catrafusele si-o-ntind

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Lucas: pe mine m-a tuns un prieten de'al sotului dupa ca m0a tuns o v**a si nu mi-a placut.Asa ca avea masina si m-am rugat de el!!Acum eu imi las parul sa creasca asa ca nu o sa vedeti poze cu mine prea curand dacat daca il intind.Altfel e groaznic.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna ziua, daca pot spune asa
Raportez: am facut febra aproape 39 asta noapte, ma dor urechile, dupa urechi am doua oo frumos umflate, care ma dur si alea, nasul imi curge parca-i o cascada, am in gura un gust de om bolnav, pofta de mincare ioc
Barbatul: cazut si el la datorie, n-a facut febra, il dor toate cele, se simte slabit, n-are pofta de mincare, iar la ora asta s-a intors de la serviciu si s-a bagat in pat la nanita, linga Isabella, bineinteles.
In sfirsit o veste buna, Isabella se simte bine, mai stranuta cite un pic, ma pune in fiecare zi sa-i aduc lighenasul cu apa si un pumn de sare mare in apa, ca sa tina picioarele in apa cald
Dispar, sa nu va virusez ca-mi vine sa stranut...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Danelutza este cumva oreion?????? UAU.Sanatate multa!!! aveti grija de voi. Bine ca Isabella e mai bine.
BTW am lins ecranul dimineata, nu ti-au disparut neste bomboane, le-ai mai numarat in ultimul timp????
in ultima vreme nu te-am intrebat, ai mai vb. cu vecina??? ma tin de capul tau ca scaiu.
Androix , inteleg ca Filipu nu are voie, dar nici Georgia??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Lucas, pai ei vin in echipa de-obicei, si n-ar fi mare tragedie dar nu-mi mai ajung mainile sa ma si imbrac si sa ma si tin la Georgia sa nu bage mana in wc, sa nu guste domestos sau sa nu-mi insire periutele de dinti, bijuteriile, fardurile si ce mai tin eu pe masina de spalat.

Olga, sanatate multa! Ai grija de tine. Cat mai e plecat sotul tau?

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput