LMA - Albinute & bondari de '07 (109)
Raspunsuri - Pagina 20
pisikuta spune:
buna stup!
m ati torturat iar cu torturile voastre, mi ati dat pe claca numa' poze cu glazuri si ornamente complicate si sint starnita la maxim sa va provoc la o reteta asa, mai usurica ptr nervii mei, sa testez acasa. bicky, rox, kit? mady, tu?
carmen: in cta? pai poate vii in vacanta viitoare si ne vedem cu copiii. tu poti sa vii si iarna, primavara, toamna, ca ai dezlegare de la plaja
. sper sa i fi trecut degetutul lui darius intre timp
rox: i pregatesti pe raresoi ptr prima iesire la piatza? felictari ptr corectitudinea vorbirii...ce sa zic, e el mic, dar promite mult ![]()
mady: ce mare e razvi 
bicky: a mea nici macar nu se jeneaza cand zice nu, ma fixeaza de parca m ar atentiona, mama read my lips, si spune raspicat: NU . poza e criminala, dar tie sa ti fie rushini ca prezintui fata asa, cu bulendrele n vine, aici unde sint atitia flacai ![]()
pana luni ma absentez, nu mai vin la firma si acasa nu deschid compu. o sa mi lipsiti, sa fiti cuminti si sa aveti o saptamana frumoasa continuare
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
stefimic spune:
salut mamici,
LA MULTI ANI!DAVID DANIEL
sa fii sanatos, sa cresti mare si sa ai noroc.
CARMEN superb concediu, chiar asa si cu mai putin soare,ce cumintel statea in aeroport, noi nu avem stare o secunda si cred ca in avion trebuia sa verificam tot ce era acolo. bravo voua.
BIKY bravo mamico, ce gospodina desavarsita, si mai ai si rabdare sa multumesti pe toata lumea, iar CATERINA sunt sigura ca te va surprinde cat de curand si pe gura si pe c..
.
MADY superb RAZVANICA si ce par des aveti voi, ca noi sa nu zicem ca nu avem ,este si blond si par rar, noi de asta nici nu l-am tuns pana acum, dar la voi frumoasa podoaba si copil la fel, si vad ca te-a incercat si pe tine bucatareala, bravo tie.
REIN
.
iar acum sa vedeti ce faceam noi de ziua indragostelii.
http://community.webshots.com/album/570152067tzlRRW
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
Andreea20 spune:
bunaaa
ma dar ce copilasi vorbareti....a mea inca nu leaga cuvintele dacat mama si inca ceva (un obiect de obicei), spune: mama, tata, mamaie, tataie, adi, haide, pa, papa, baie, nani, bubu, gata, balu (din cartea junglei), du-te, cucu bau, acadea, chica (tic-tac), doi, aba (albastru), nenea, teai (ceai), bobo, caca. Intelege absolut tot, imi arata pe carti tot ce o intreb, recunoste toate numerele pana la 10 dar la toate zice doi, la fel si la culori, le recunoste stie care e galben, rosu....dar zice aba(albastru) la toate.
Petrecerea de 2 ani o sa o facem acasa, nici noi nu stam prea bine cu musafirii copii, avem decat 2 fetite de 5-6 anisori si un baietel de 2 ani.....in rest familia la care media de varsta e 30-45 ani.
Si noi vrem la circ....ultima data am fost cand eram gravida si mi-a placut tare mult.
Fetelor care ati scapat de pampersi.....cum ati reusit??
Fata mea spune decat dupa ce face.....o mai las seara inainte de baie cateva ore fara pampersi si o mai pun pe olita dar sta 2 secunde se ridica si spune "gata" dar nu face nimic.
Am cumparat niste scutece de la pampers care sunt ca niste chilotei,(poate voi le stiati de mult, dar eu acum am dat peste ele) nu mai au ariciul ala, pur si simplu ii pui ca niste chiloti normali, mi se par super practici pt invatatul la olita, ii manevrezi mai usor, dar e nasol ca daca vrei sa schimbi copilu si are dres pe el trebuie sa-l dai jos ca sa poata baga picioarele.
In rest Rianna este foarte bine, mananca bine, doarme pana la 9-9:30, mai doarme odata pe la 13:30 si se joaca incontinuuu....isi cara scaunul unde vrea ea, depinde unde e activitate, la chiuveta, la aragaz, la masa.....si se face ca are si ea treaba. I-am cumparat un set de curatenie pt copii, cu maturi, mop, galeata, perie si un carucior in care sa le duca....toata ziua isi face de lucru cu el.
Acum as vrea sa-i iau (am vazut intr-un catalog Quelle) o mini bucatarie, cu mobilier, aragaz, frigider, chiuveta, oale, alimente....ca sa-si faca si ea de lucru cat fac eu cate ceva prin casa ca ma disperat cu urcatul pe scaun sa umble la aragaz si la chiuveta.
carmenefr spune:
Maaaa, ce de prajitureli, ce de torturi!
Pisika pofticioasa , iti recomand crema de zahar ars(daca ti-e pe plac), ca se face usor...eu pun 5oua,vreo 7linguri de zahar, esenta vanilie, le bat un pic mixerul adaug cam 1l lapte, intre timp pun intr-o cratita mai larga vreo 6linguri de zahar, il caramelilez,apoi torn compozitia cu laptele si ouale si o bag la cuptor cam 20min (coptorul incins, apoi pe mediu)
Iese...

Apoi iti pui o portie, iei apparatu', ii tragi o poza, si-o pui aici sa moara lumea de pofta 
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenefr Maaaa, ce de prajitureli, ce de torturi! ![]() Pisika pofticioasa , iti recomand crema de zahar ars(daca ti-e pe plac), ca se face usor...eu pun 5oua,vreo 7linguri de zahar, esenta vanilie, le bat un pic mixerul adaug cam 1l lapte, intre timp pun intr-o cratita mai larga vreo 6linguri de zahar, il caramelilez,apoi torn compozitia cu laptele si ouale si o bag la cuptor cam 20min (coptorul incins, apoi pe mediu) Iese... ![]() ![]() ![]() Apoi iti pui o portie, iei apparatu', ii tragi o poza, si-o pui aici sa moara lumea de pofta [:)))] poze cu Teodora povestea nasterii Teodorei aici Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007 |
cred ca la partea cu caramelizat-o ai pierdut-o deja

rares nu vorbeste bine, sunt altii in stup care le zic si mai bine si mai mult si mai de multa vreme
Carmen, cum e soarele cubanez? dar tigarile de foi?
Gabi ai fost la morfo? e cu putulica sau cu putica?
madybulancea spune:
nEAZTAAAAAAAAAAAA....cam liniste pe aici in ultimul timp....
ce e cu voi???hai ca va dau o 

si poate va mai inviorati!!!
pupici!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
menuet spune:
Buna dimineata
Superbe poze din vacanta lui Carmen am vazut asa ca sa incep ziua frumos.Aranjamentele din camera de pe paturi foarte originile.Frumoase peisaje..bravo!
Laina-sta sa ii fac palmier dar trebuie sa fie atenta la ceva ca poi il da jos.Asa dc il fac pe sestache uita de el si sta cu el chiar toata ziua.Il fac din motiv de bretonel crescut.Vreau sa il mai las sa creasca un pic apoi sa mai tundem(retusam)
Pisi-sper ca ne pui si pe noi pe lista de invitati la ziua Nanei?
La ce loc de joaca vrei sa organizezi?
Rares in camara-uite asa ma mai inspir si eu ce sa mai cumpar la Veveritza.Asta nu mi-a trecut prin cap sa ii iau.Atat Rares cat is tortul deliciosi.
Rein-de la 2 luni jumate eu am bagat supliment Anei ca ma zapacea..asa ca am dat alternativ pana nu am mai avut laptic deloc.Eu nu am chestii d-astea(sa ii dau? sa nu ii dau_?)Dc fac si bebe 2 stiu sa procedez. E drept ca e frumos sa ai copilul la piept dar si mamica conteaza.A nu se intelege ca sunt IMPOTRIVA ALAPTATULUI!!Am fost la un pas de depresie cat am alaptat-o dar noroc cu mama care venea de ma tragea de picior cd eram cu celalalt in groapa.Veve sugea 1 ora si jumatate si dc dormea 1 ora era maree lucru ca sa nu mai spun ca am plecat cu colici din spital.Dar toate astea au trecut si important sa fim sanatosi.Pup si ia decizia cea mai buna pt amandoi.
Marta..ia pune tu mana si fa rezervari pt Paris...ce mi-as dori sa avem si noi gargaritze d-alea sa o dau pe Veve.Dar vine ea vara si mergem in Satul de Vacanta...
Veve este bine.Adaugam si noi usor usor cuvinte la vocabular.Doarme bine, papa bine.Este fan desene animate Tom &Jerry si ''Rapunzel''.Am trecut la reductor de WC dar o pun mai rar ca mi se pare totusi recisor in baie asa ca alternam cu olita.De pampi nu am scapat..ma anunta dp ce face sau uneori deloc.Asta e ..probabil ca nu constientizeaza inca.
Aniversare 2 ani..mai avem 2 luni pana atunci dar cred ca o sa fie acasa cu nasii, parintii, cu Pisikut si Nana dc or vrea sa vina...mai avem inca o prietena poate si ea.Mai vedem..poate la McDonald(tre sa ma duc sa ma interesez)..
S-am incalecat pe-o sa...
Multumim pentru aprecieri..nu le tineam la secret doar ca erau poze recente si cd am avut un pic de timp le-am pus.
madybulancea spune:
HEEEEEEEEEEEEIIIIIIIII ADUNAREA ,TRECETI REPEDE LA RAPORT!!!!!!!!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan