LMA - Albinute & bondari de '07 (109)
Raspunsuri - Pagina 19
rein spune:
Ce ziceti voi acolo de aniversari cu 2 ture de copii, de grupuri de 11 copii la aniversare? Noi nu avem decat oameni mari in jurul lui Petru (de-asta poate nici nu prea intra in vorba cu copiii), singurul lui var e 'la viitor' adica in burtik de mamik. N-avem copii in bloc, n-avem prieteni sau rude cu pici. Si toti fratii si verii nostri sunt peste sau putin sub 30 de ani. Acum imi dau seama ca e natalitatea cam scazuta la noi in familie.
Asa ca noi organizam un party acasa cu unchi si bunici si una bucata fratior mic, totul fara pretentii si cu tort comandat la Alice.
rein spune:
Asa ca uram PETRECERE FRUMOASA! celor care urmeaza sa se sarbatoreasca. Absoluta multumim de invitatie, am fi facut intr-un fel sa venim si noi dar Petru e la tara pe vreo 2 luni.
Cred ca o sa-l ducem si la circ de ziua lui, ca sa tina minte si am auzit ca e un spectacol nou si frumos.
Nu v-ar tenta sa organizam in primavara o intalneala la circ? Ma ofer sa iau biletele ca stau aproape. Poate facem un grup mare si primim si reducere..
madybulancea spune:
Buna dimi o cafeluta
???
Martutza m-a dat pe spate pe victor cu parisul si cu tigarile...
Roxy foarte bine arata tortul...am facut si eu unul.....
Noi suntem bine...lui razvi ii tot apar niste bubite mici pe manuta si pe fata,asta vara am fost la dermatolog si mi-a zis ca de la praf...pe fata am observat ca acum face de la frig dar pe manuta nu am inteles de ce face...il dau cu locoid,asa mi-a zis doc....acum vreau sa ma duc iar la dermatolo,dar nu stiu cand....
Kitty ce mai face giuliuca???
loradin cum e sarcina???
LA MULTI ANI DAVID DANIEL!!!SA FII SANATOS SI FERICIT!!!
O ZI BUNA!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
madybulancea spune:
http://picasaweb.google.com/madybulancea/21Luni#
UITATI SI NISTE POZE....
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
biky spune:
Roxi -
si Raresu' ne-o luat-o inainte...Auzi, tu, baiat gospodin spune: ulei, zahar, vin, orez, spaghete, cacao, conopida, rosii, ceapa, etzetera...etzetera... nu-i corect!
A mea nu vrea sa repete dupa mine NIMIC!!!!Imi zambeste suav....si se rusineaza, si zice "nu" 
Io ma mut la "capsunele in scutecele de mai-iunie 2007"!!!! Desi ma indoiesc ca si acolo is altii care ne-o iau inainte 
Felicitarile mele pentru tort! Arata grozav, si cred ca si gustul e pe masura!
Eu am facut 2 torturi, mici si patratzoase, intrucat nu am ajuns la o intelegere cu Andra - ea a vrut cu frisca si banane, io cu crema caramel si cioco - dovada
si aici Caterina se scremea sa scoata un cuvant sau altceva.....![]()
Cert e ca in final nu a iesit nimic...nici pe gura nici pe cur!
Cica la batranete faci copii destepti, geniiiii....da...vax albina! prostii!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,61,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus
carmen94 spune:
ioanaradu................mey,sa sti tu ca ne-a tratat cum trebe.noroc cu tine ca ai pus o vb.buna ca altfel nu stiu ce ne faceam cu toata ciubucareala data
......merci
biky......pai sa sti ca a fost dezmat in toata regula,mai ales ptr.darius care acasa aude numai....,, nu alerga!...lasa telefonul!nu tropai!,,.....acolo l-am lasat in legea lui si tare bine a fost si ptr.mine ca nu am mai stat cu gura pe el
pisikutoooo.......stai sa-ti spun mama ca eu am locuit in constanta 37 ani si nu ma prindeai la plaja nici sa ma fi platit.....acuma cand au fost zilele frumoase n-am parasit plaja nici sa merg sa mananc......
cupilul,saracul,s-a adaptat la conditii si a adormit pe unde a apucat![]()
gaia.nevia....wow!ce vocabular bogaaaaat!
roxanici.......deci tortul e super,iar raresu...........m-am topit cum zice el vai!vai! si cum intreaba ,,undi?,,
BiancaM.......mey,pai poate o fi vreun baiat!.....baiat...fata.....copil sanatos sa fie.
rein........sa-ti traiasca bebelul!....nu am apucat sa va felicit.despre papa nu stiu ce sa-ti spun ca eu nu am avut probleme de-astea cu darius.poate vin fetele mai cu experienta cu sfaturi.
madybulancea.................eu la cafea!chiar daca dupa aia plec la somn.
mey,pe bune ca de cate ori ma uit la poze cu razvanel...tot zic ca-i fata.noroc cu semanatura ta ,ca ma uit inainte de a-i face vreun compliment ca nu cumva sa scriu vreo prostioara......frumos foc!
eu cred ca lui fie-miu i-a intrat vreo aschie in degetul mare de la piciorul drept.e rosu,l-a stors soata acolo si a iesit puroi.nu se vede ca ar avea ceva(sau nu vedem noi).de calcat ,calca bine.nu il doare......astept sa vad cum se prezinta maine si parca m-as duce la doctor,dar astia aici sigur il zgarma chiar daca nu are nimica.....sper sa nu ajung la spital cu el
gaia.nevia spune:
si buna dimineata.
Carmen94, noi cand avem mici zgaibe, bube, puroi pe langa vreo unghie dam repede cu bepanthene PLUS si trece. Poti sa incerci, cine stie, poate merge si la voi.
Rein, daca imi permiti o sugeste: daca ai timp sa te mulgi, sa vezi 1) cam cat lapte e acolo de la o masa la alta si 2) sa vezi cati ml bea el la masa la care ai tu impresia ca ii mai e foame...
Mai poti sa ii dai san, si dupa san completare tot cu laptele tau.
Acuma, eu nu am avut problema cu niciunul din copii sa ia si san si biberon si iara san... Dar am vazut ca multe mamici au avut probleme sa nu mai vea san dupa ce s-a invatat cu biberonul. Eu am folosit tetine avent cu o singura gaura, si a fost ok.
Curaj, si rabdare!
Va multumim pentru aprecieri la vocabularul lui Teo. Si eu sunt placut surprinsa, dar totusi surprinsa. Aseara am dat peste un joc pentru copii mai mari intr-o revista, erau literele alfabetului amestecate si trebuia sa alegi numele personajelor din Fifi de acolo. Lipseau doar q si w ca sa fie tot alfabetul. Si asa am vazut ca Teo stie de fapt toate literele in afara de cele doua.
Mi le arata frumos cu degetul pe hartie si imi spunea ics, pe, cu, a, e, l si tot asa. Nu i-a scapat niciuna. Dupa ce a obosit, imi arata cu degetul si le citeam eu
el era "epuizat".
edit: si mama
in loc sa dea pe spate ce nepot mirobolant are, imi tot sopteste... vai, e peltic... vai nu-l spune pe R... vai, da nu se intelege tot ce spune, nu ar trebui sa vb mai clar?!?!?!

O impusc. Pe bune. Nimic n-o multumeste... asa era si cu mine cand eram la scoala (ca imi amintesc) dar parca tata vocifera nemultumirile continue... Te pomenesti ca ea baga stanga si tata punea botu'....
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
gaia.nevia spune:
Rein, eu as vrea la circ, desi habar nu am cum ar reactiona Teo la asa inghesuiala. N-a fost niciodata. Nu-mi ramane decat sa incer, nu? si sa ies daca face scandal...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
adelyna spune:
Buna dimineata!!
Am vazut torturi care mai de care(savurat imagini-mare amatoare de dulciuri).
Am vazut si pe Rares in camera lui
.pupam si pe mami ca are asa baiat destept.
Rein ,pai sa-ti spun eu cum suntem cu 11 copii la aniversare
.2 baietei sunt de o seama cu Noemi dar restul sunt frati de-ai lor(intre 9-11ani)si mai sunt 2 colegi de scoala de-ai Nataliei(5-6 ani).Cat despre spatiu de joaca:aici chir poti sta linistit la masa fara sa te uiti de copii ca locul este fff safe(nu au unde sa se loveasca si nici unde sa plece,iar spatiul este f mare).Cat despre costuri pentru 11 copii+parinti (timp de 2 ore)ne costa cam 4 milioane(90lire) bani romanesti(vorbesc de vechii bani ca pe astia noi nu-i prea stiu).Tortul il facem noi .
Biki nici Noemi nu se rupe cu vorba(spune cateva cuvinte-in engleza)si in rest da si no
(dar le stie pe toate).
adelina si piticii
Vacanta 2009
adelyna spune:
Am uitat ca am vazut ieri si poze din vacanta Carmen94.Foarte frumos,chiar daca nu a fost numai soare sunt convinsa ca ati stat mai mult pe afara si copilul in elementul lui.
adelina si piticii
Vacanta 2009