Pepenasi de iulie-august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Iriss m-au amuzat tare povestile!

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

eu tot intreb de vreo cateva saptamani si nu imi raspunde nici maytrei, nimeni cum este dispozitivul ala de mancat fructe, care costa 40 lei?? mananca ceva copiii cu el? ce fructe merg puse? ma gandeam sa pun si morcov ras

vreau si eu, va rog, userul si parola de la mailul comun, sa iau cartea pe care a trimis-o mada

ieri am fost la dr cu dav, facut vaccinul de 6 luni si are 7220g si 70cm; inca mai vreau sa merg la un neurolog, ca am nimerit o proasta (mi0a scris pe foaie de fontanela si ca nu are dinti, mare smecherie, asta stiam si eu)

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Iti raspund eu pana vad celelalte fete. E super fain dispozitivul, stiu de la o prietena care l-a folosit cu succes. Aici nu se gaseste, ea l-a luat tot din Romania, vreau sa-l imprumut de la ea.

Pupici tuturor

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

eu tot intreb de vreo cateva saptamani si nu imi raspunde nici maytrei, nimeni cum este dispozitivul ala de mancat fructe, care costa 40 lei?? mananca ceva copiii cu el? ce fructe merg puse? ma gandeam sa pun si morcov ras

vreau si eu, va rog, userul si parola de la mailul comun, sa iau cartea pe care a trimis-o mada

ieri am fost la dr cu dav, facut vaccinul de 6 luni si are 7220g si 70cm; inca mai vreau sa merg la un neurolog, ca am nimerit o proasta (mi0a scris pe foaie de fontanela si ca nu are dinti, mare smecherie, asta stiam si eu)

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

iris nu prea am citit tot din urma si probabil ca am sarit peste mesajul tau alexandra foloseste dispozitivul respectiv f incantata pana acum i-am pus mar, morcov si banana care s-a chifligit. poti pune si portocala. e fain si se spala usor. eu il pun dupa aia pe calorifer la uscat si o luam apoi de la capat cu el

nici a mea nu are dinti si face 8 luni. de ce sa te duci la neuro pt asta? stai calma

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Bujo setul l-am luat de la farmacia Dona cu 9,2 Ron.Se numeste canpol babies.Am vrut sa pun link dar nu m-au lasat.Scrie pe google:canpol set periute dinti si o sa-l vezi.I-am facut masaj cu periuta speciala si i-a placut ca mi-a luat-o din mana si a ros-o.
Banu si noi va pupam si pe tine si pe micutul Salih.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna seara tuturor!!!

noi suntem bine,nu am mai avut probleme cu febra si ne-a trecut si rasusheala,ne=am stricat programul suav de somn si vrem sa dormim numai cu mami

n-am mai scris din lipsa de timp,de cand ma tot duc la sala,la 19 plec ,ma intorc la 21 si ma chinui sa culc copilul...sper ca suntetzi bine si sanatoshi

ma bucur mult pt Allegra!!!!

am fugit sa spal copilul,poate poate bag si poze si poate reushesc sa-mi revin cu scrisul

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anaxena ma bucur ca i-a trecut raceala Mariei.Astept poze.

Mergi la inceput

Buna fete, eu nu prea scriu pe-aici ca nu pot tine pasul cu voi, dar va citesc si imi sunteti dragi toate, va stiu inca de cand erati la odisee, suntem si noi in listuta si avem poze la pepenasi. Va rog eu mult, vreau si eu parola noua de la contul de pepenasi sa mai pun pozici cu Sebastian.
Hai ca vad ca iar s-a intors pe burtica si de-abia a papat, fug sa-l intorc, ca invers nu-i mai iese

Va pup pe toate si poate mai intru sa scriu cate ceva din cand in cand. pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Am si eu o veste mare Primul KAKI la oala a fost facut in urma cu juma de ora .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Fataaaa da' cum ai stiut ca va face kk, ca al meu trage un vant mic si cand colo el deja a prestat

Ariadna multumim de vesti! De super vesti!
Bravo, ma bucur ca e bine, Domnul ne-a ascultat rugile!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Am citit de operatia Allegrei si am stat cu sufletul la gura sa aflu vesti noi si ma bucur muuult de tot ca a reusit! Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Banu2268

de abia de acum s-a mai remediat situatia la noi..... noroc cu lacotza asta ca nu stiu ce ma faceam.

n-avem nici o saptamana de cand o luam dar rezultattele se vad deja......

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Ce fel de lactoza iei? Din aia care are cutia verde?
Bravo, sunteti pe drumul cel bun!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput