Pepenasi de iulie-august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Am si eu o veste mare Primul KAKI la oala a fost facut in urma cu juma de ora .

Vicky si Maya (27.06.2008)

wow!! felicitari! Sa stii ca si eu ma gandeam sa cumpar o oala comoda si sa-l asez pe Matei ca prea are program fix de kk si mai scutesc din pampersi Dar sa stii ca nu dureaza mult minunea! Depinde de copil, daca o sa-i placa ideea, va continua, daca nu, undeva pe la un an va refuza categoric sa se mai aseze .Si va reveni la vremuri mai bune cand va constientiza fenomenul.Dar tot este bine.

ariadna multumim de vestile despre Allegra!

Carmenela te asteptam acasa!Ma bucur ca a iesit totul bine si ca sunteti multumiti!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu vreau sa o ia ca o joaca, nu o sa o stresez cu oala. O pun putin, daca face bine o laud (la Maya merge cu BRavo), daca nu asta e. O sa vedem mai departe ce si cum.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Vicky super tare ca a reusit sa faca la olita Maya!
Carmenela ma bucur din suflet ca totul este bine si va asteptam acasa!
I-am cumparat un set cu 3 periute de dinti Ralucai de la farmacie:una este pt periajul gingiilor inainte de aparitia dintilor,una este pt dintisorii abia iesiti si cea de-a 3-a este pt cand ii ies toti dintii.I-am luat si gel pt calmarea durerilor dintisorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Dragele mele intru si eu cu o rugaminte:
imi spuneti va rog daca ati dat brocolli in piureu de legume la bebei si la ce varsta???
Daca bebe papa piure de legume de 2 sapt cand introduc o leguma noua cat pot sa pun???
Carnita dupa cat timp se introduce?
Va multumesc.

p.s LA MULTI ANI CU INTARZAIERE PENTRU MAMI DE TIZ!!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Dyanira eu i-am dat brocolli si ii place tare mult. Am inceput diversificarea la 5 luni jumate cu piure de morcovi. Apoi i-am dat pastarnac, telina, dovlecel, brocolli, cartof dulce, sfecla rosie, ardei copt. Cam la 3 zile poti introduce o leguma noua, ca sa vezi daca nu are reactii neplacute. Carnita am introdus-o cam la 3 sapt dupa legume. Intre timp am bagat si branzik pt ca fructele nu le mananca goale, doar amestecate cu branzica.
Tecky la ce farmacie ai gasit periutele?

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

bujo multumesc tare mult,,,,
de abia de acum s-a mai remediat situatia la noi..... noroc cu lacotza asta ca nu stiu ce ma faceam.

n-avem nici o saptamana de cand o luam dar rezultattele se vad deja......

misa te pup si pe tine si pe raluca

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Uitati un www.culinar.ro/forum/continut-pagina/18463/Cosite-production-Mudj-hista/pagina/20/" target="_blank">model de impletire super tare (tks anka)

pica super cana lui Sebi, sa o stapaniti sanatosi. eu stiam ca exista o cana hopa mitica, cu tuturoi, la chicco (asta acum 2 ani). Eu ii dau lui Dav sa bea apa cu tuturoi de la avent, care se pune la bibe (dupa aia e tot fleasca, dar ce conteaza ...

am vorbit cu Carmen, sunt bine, fata nu a mai plans azi, buza arata f bine (vazut poze de ieri) si ea pare multumita de ce a iesit si mult mai putin stresata; iubita, daca citesti, sa stii ca sunt alaturi de tine

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

eu tot intreb de vreo cateva saptamani si nu imi raspunde nici maytrei, nimeni cum este dispozitivul ala de mancat fructe, care costa 40 lei?? mananca ceva copiii cu el? ce fructe merg puse? ma gandeam sa pun si morcov ras

vreau si eu, va rog, userul si parola de la mailul comun, sa iau cartea pe care a trimis-o mada

ieri am fost la dr cu dav, facut vaccinul de 6 luni si are 7220g si 70cm; inca mai vreau sa merg la un neurolog, ca am nimerit o proasta (mi0a scris pe foaie de fontanela si ca nu are dinti, mare smecherie, asta stiam si eu)

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

aaa si inca o intrebare de ce cutia de cereale trebuie aruncata dupa 3-4 saptamani de la deschidere? e chestie de marketing sau ce se intampla?

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

ma tot chinui sa va intreb ceva si am uitat ce ...

am scris inca 2 povesti cu Dav si Yvo

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput