Pepenasi de iulie-august 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 14
MissJJ spune:
Cristina ba foaia de dafin in papa de bebe si reteta de supa de legume e tot cu foaie de dafin e tot condiment si e f bun pt bebeii ca e dulceag asa la gust.
Anna da e f faina eu nu ma asteptam sa ii faca poza si sa ii dea rama din aia cu my first shoes, aici clarks is mai sucmpi da is cei mai buni si toti papuceii care i-am luiat lui Ari i-am luat masurati ei recomanda cand e bebe mci sa ii masori o data la 6 sapt, acuma la Ari ii masor mai rar papuceii de casa ii iau dupa marimea de la papucii de la clarks ca la clarks masoara si lungimea si latimea ca difera latimea e pe litere si lungimea pe cifre. Na e super asa decat sa ma chinui eu sa ghicesc daca i se potrivesc sau nu. Si mereu il masoara pe bebe cu sosetele in picioare nu fara.
Oana da despre bcg vb.
Si eu stiam ca daca nu ramane semn se repeta inseamna ca nu si-a facut efectul.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
ileanna spune:
pica da mai, asa e!! Au bagat Hipp in Mega ... nu imi venea sa cred ca vad bine. Bine, nu sunt f multe sortimente dar intr-adevar ma uitam cu ochii cat cepele ca nu am mai vazut asemenea combinatii: fructe de padure, piure de piersici, paste cu sunca (wow e mort dupa astea) si tot felu de legume (bostan, rosii etc). De la ei mi-am facut stocul de borcanele cu peste ca sa am ce ii da dupa 8 luni (parca asa mi-a zis dr-a
, nu'sh ... tre' sa ma mai uit ce mi-a scris pe caiet
).
mcoca spune:
Bujo, asa m-ai distrat cu mama ta :)))).
Mada m-ai facut sa imi aduc aminte de prima zi de gradi. Eram un pic mai mare ca Ari, dar nu aveam 3 ani. Mama m-a dus. Ma pregatise acasa, imi spusese ca o sa fie frumos, copii si jucarii si etc si ca nu trebuie sa plang. Buun, toata bune si frumoase, m-am abtinut eroic sa nu plang pana a plecat mama, dar apoooi :). Vrem poze cu printzesa echipata.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada_mxm A iesit viitoare regina din operatie!!! Este perfecta gurita si nasul e cam umflata de la operatie si cica plange de numa dar e totul bine, e ok, mai multe detalii mai incolo. ![]() ![]() ![]() Faeries, come take me out of this dull world, For I would ride with you upon the wind, Run on the top of the dishevelled tide, And dance upon the mountains like a flame. William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894 |
ma bucur ca totul a decurs ok!
pentru Regina si mamica ei!Eu sunt in urma cu cititul, insa m-am gandit ieri la fete!Ma bucur tare mult ca este totul ok.
Recuperez cu cititul si revin.
Ana - mami de
Stefan si
Matei Ne jucam si iar ne jucam!

ladymina77 spune:
Salutare pepenasi,
Multumesc pt raspunsuri la toata lumea,nu zic nume ca sigur uit pe cineva.
Cris,nici eu nu sunt ff inalta,1.67 am dar acum sunt ca balonul inca am 70 de kg :).
Mortal Sebastian cum plescaie.
Multumesc de aprecieri pt poze.Le-am vazut si eu pe toate cele noi insa nu tin minte la cine ce tre sa zic si atunci mai bine tac.
Am avut o noapte de somn de la 12 la 4.30.Asa mai e de trait.
Vb mai tarziu.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
ladymina77 spune:
Salutare pepenasi,
Multumesc pt raspunsuri la toata lumea,nu zic nume ca sigur uit pe cineva.
Cris,nici eu nu sunt ff inalta,1.67 am dar acum sunt ca balonul inca am 70 de kg :).
Mortal Sebastian cum plescaie.
Multumesc de aprecieri pt poze.Le-am vazut si eu pe toate cele noi insa nu tin minte la cine ce tre sa zic si atunci mai bine tac.
Am avut o noapte de somn de la 12 la 4.30.Asa mai e de trait.
Vb mai tarziu.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
pica1 spune:
Flo uite www.bebecurier.ro/index.php/cPath/67_260" target="_blank">aici gasesti cana din aia cu pai. Deocamdata eu i-am luat cu pai ca nu stie sa isi ridice cana in sus ca sa poata sa bea si trage aer fals. Mai incolo vreu sa o inlocuiesc cu cana din aia cu tuturoi ca sa nu dea apa prin toata casa si pe pereti ca ii arde lui sa zdrangane de cana.
ariadnabr spune:
Am vorbit cu mami de Allegra la telefon, noaptea au trecut-o nesperat de bine, sunt externate deja si inapoi la hotel si nu pare sa aiba prea multe dureri
De operatie este extram de multumita, chiar si logopeda de acolo de la spital a fost impresionata de reusita operatiei!
E plina de vanatai, dar trec ele toate...
Sunt bine deci si mami de Allegra suna usurata si fericitaaaa ceea ce ma bucura enorm!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
mcoca spune:
Carmen, Allegra, sunt foarte fericita pentru voi!!!!
Am si eu o veste mare
Primul KAKI la oala a fost facut in urma cu juma de ora 

.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
maitreyi spune:
multumim mada de good news
-am si fetele si le asteptam acasa. stiu cand vin?
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008