Pepenasi de iulie-august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

revenim si noi.
Narcisa da o sa mai scriu cand mai fac din astea, azi creca ii fac o supa crema de legume suna tare bine da tre sa stea vreo ora la foc mic asa ca tre sa ma apuc din timp.
Cristina pai Ami a papat pestele ala nu noi, e reteta pt bebelusii de la 6 la 9 luni din cartea care am pus-o pe mailul comun a lui Annabel Karmel, si i-am dat si lu Ari din el dar adaptat pt ea adik neblenduit si condimentat si bagat la cuptor cu parmezan ras pe deasupra. Aici majoritatea dau as apapa la bebeii adik cu multe condimente si arme diferite aici se foloseste ceapa usturoi la gatit pt bebe ca pana la un an e imp sa ii dai sa guste din toate ca dupa 1 an e mai greu sa ii faci sa accepte chestii noi si de ex la copii mai mari la 2 ani is destui de hotarati pe niste gusturi anume au niste preferinte bine trasate si si le mai schimba pe la 8 ani cica.
Anna e normal sa stea asa toti copii asa stau cu baletul o sa mai dureze oleaca pana incep sa vrea sa se ridice singurei in picioare si atunci trebuie sa calce cum trebuie, aici cand incep sa cruise ca asa ii zice adik sa mearga tinandu-se de mobila si etc mergem la clarks si le luam papuceii speciali masurati dupa piciorul lui bebe lui Ari i-am luat prima oara asa la 9 luni, avem si poza cu prima noastra pereche de papuceii de la magazin cu rama unde scrie my first shoes.
Pica faina canitza aia cu pai arata tare interesant.
Legat de cata carne de cate ori eu nu am un program anume si nu calculez asa adik ii dau sa zic doua zile peste apoi pauza doua zile legume altceva apoi doua zile carnitza de pui pauza apoi doua zile carnitza de vita si tot asa.
Violeta ms. Si au deschis la gradi si un club pt mamici si bebeii lunea de la 1 jumate si o pot lua si pe Ari cu noi asa ca mergem toate acolo si e tot in clasa unde merge Ari deci pt ea va fi familiar si se invata si Ami cu gradinitza.
Flo asa si noi i-am pus papuceii lui Ari in premergator si ea pe la un an a mers pe la 11 luni de fapt si-a dat drumul.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Didi si noi am incercat laptele de noapte si la inceput a fost ok da dupa cateva zile tot la fel papa asa ca am renuntat acuma de doua nopti a dormit bine nu s-a mai trezit sa vedem cat o tine ca acusi apare dintisorul nr doi si iar avem scandal.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am vazut pozici:

Sebi de Pica - cum sat el in lighean si ii place tare mult apa!
Alexandra de Maitreyi cu palariuta ca o ciupercuta!
Filip de Bujo cu turbanul in cap, si cu cornite de la tati
Gargarita Nancy cum citeste ea carticica in bouncer
Timi de Kimmy cu palarioara roz gata sa plece la plimbareala

Foarte frumosi toti pepenasii nostri! Ce repede cresc, parca mai ieri erau niste pisoi cu ochii lipiti, si uite acum ce frumos stau ei in fundulet, ce frumos papa in scaunel, cum se rostogolesc si cum patruleaza prin tot patul...ma ia nostalgia, dar vorba lui Ile, numai asa putin m-as mai intoarce sa perioada aceea...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada ce faina amintire cu primii papucei! Mai ales ca-s facuti pe masura lor, ca e tare greu sa nimeresc o pereche sa-i vina...pana acum am cumparat vreo 4 perechi si nici una nu e perfect pe piciorul ei...chiar i-am masurat talpa si apoi am masurat papucelul la magazin, si tot nu se potrivesc, ori sunt prea mari, ori sunt prea mici, ori ii vin bine dar pe picioarul gol si tot asa...si dupa ce ma chinui eu sa-i bag in picioare, in cateva secunde zboara, ca are un talent de a-si scoate sosetele si papucii ceva de speriat, zici ca asta e scopul ei in viata

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, asa intelesesem si eu, ca pt Ami ai gatit, dar am vazut ca ai scris de foaia de dafin si m-am gandit ca nu avea cum sa fie pt bebelina...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Tecky eu ii dau lui Sebi Baby Drink cind ii fac ceai, dar mai nou incerc sa ii dau numai apa si am gasit o modalitate prin care l-am atras. E un pahar cu pai care ii place si se joaca cu el si mai bea din cind in cand. Uite aici.

Foarte interesanta canutza, unde se gasesc asemenea modele?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ce bine ca operatia a decursc bine...Doamne ajuta sa aiba o refacere usoara!

semn de la vaccin
nici noi nu avem..dica s-a vazut cam 1-2 saptamani dupa..si acum nici urma...deci trebe repetat!? (voi vorbiti de BCG???)
multumesc fumosc de lamuririle cu diversificarea am bagat la cap azi am sa-i dau mar+banana..tot la borcan[:D
ruxu intreba mai si tu dr..ce e cu floacele alea..asa mai in gluma mai in serios ...sa mai avem o parere
pica..ce tare e Sebi
mda...am scria mesaju asta de 1 ora si am uitat sa-l trimit...raul a si mancat deja

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

sa mai scriem si noi ceva ... ca sa nu ne da-ti la disparuti

in primul rand... cu intarziere mare.... UREZ LA MULTI ANI !!!! STRUNFILOR SI MAMICILOR care si-au serbat lunile si mamicile... anii,
noi nu prea am mai intrat deoarece darius e cam agitat... cred ca sparge gingia... e ffff agitat, nu mai vrea la nimeni, nu ii mai plac jucariile... mofturi peste mofturi

asera de exemplu a venit mos ene pe la gene deabia la 12.45 pina atunci tipete, urlete.... dar sa trezit si din doua in doua ore dupa aia

altceva ce poat sa va spun... papam carnita, ou, ne-a dat doctorita sa luam fier si nu ii place... cam atat.

va doresc o zi buna.... ma duc la darius care iar a inceput cu mofturile

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

o mica complectare cu darius in brate...

strunful meu merge ff bine dea buselea, si can il pun sa mearga in picioare (fara premergator ca nu ii iau), merge pe varfuri

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Profa sper ca ai observat cum iti tine Filip floarea da? Zici ca e drapel
Filip nu plange la nimeni in brate. E adevarat ca se bucura cand ne vede pe noi da se duce la toata lumea.
Acusi revin cu alte cantecele.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput