Pepenasi de iulie-august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Didi mersi! Chiar mi-a placut, tre sa o caut si la noi!

Anna am vazut o emisiune unde zicea ca la inceput copiii nu stau pe toata talpa ci pe varfuri sau intr-o parte. Cica e bine sa-i pui sa stea in picioare pe sticla (masuta, daca ai). Ziceau ca ajuta...nu mai retin explicatiile Nici Miruna nu sta in fund cu picioarele drepte, nu cred ca si-ar mentine echilibrul asa. Sta cu genunchii indoiti, parca ar face un cerc, daca intelegi ce vreau sa zic...

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Anna cre' ca ar fi bine sa lasi copchilul in pace . Vladutz calca pe varfuri cu degetele stranse, iar in sezut sta in poz de yoga.

Teck bucura-te ca aveti semn. Noi trebe sa repetam dupa 8 luni tocma' pen' ca nu avem nici un semn ...

Didi mie dr-ita mi-a zis: carnita de min 5 ori pe saptamana. De cantitate nu iti pot zice pt ca dau borcanel ...

pica m-ai spart cu mestecatorul tau!!! Mortal frate. Si am vazut ca si al tau tusheshte de numa' si asa de fitze, exact ca al meu. In week end erea sa ma omoare barbate-meu ca l-a vazut facand asa la mine in brate. Si cica: se ineaca copiluuuuuuuuuuu!!! La care io: n-are draga nimic, stai la un loc. El: esti nebunaaa! omori copiluuuuuu!!! La care io deja ma uitam confuza sa vad care dintre noi2 este per ulei. Stiam ca el, da na' ... Bai panicos e frate, nu stiu ce o sa ma fac. Ma duc la nebuni, e clar.

Nah, acu' sa vad de cate ori apare mesaju'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Hm ... a aparut doar 1 data. Asta e discriminare pe fatza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Narci, dulce fetele. Stiu ca ai glumit . Cand mai pui poze cu voi ? Ce-ti face nasa, nu mai intra si ea pe la noi? Ca mi-e dor de ea.

Boti, . Vazut pozici cu Nancy cu clamitza . Vazut si Ozzy care ajuta la facutul de branza .

Pica, tareeeeee fi-tu . Am ras cu pofta vazandu-l mancand. Vazut si pozele cu Oscar smotocit de Sebi, si alea cu el fericit in lighean.

Vazut si pe Timeea de Kimmy, cum face nani cu picioarele incrucisate, apoi la masa si apoi pregatita de plimbare cu boneta ei roz shic .

Marina, vazut pozica emotionanta cu Sofia si strabunelu. Seamana cu el, nu?

Mina, vazut Mamarutza blonduta si frumoasa foc cu ghetutele ei roshii .

Vazut si Alexandra de Maitrey, cu bonetzica ei rosie cu buline .

Gallyb, Xenia e dulce foc cu freza ei ariceasca, cum sta ea de frumos in funduletz .

Atb,
vazut Nicholas sarmant, papand cu pofta din covrig.

Alexandru Ionut de Ella e mortal dormind pe scaunul de masa, si diversisicandu-se cu pungi si jucarii.

Irina Paula de Gabriela e frumoasa foc tarancutza . Si vad ca are grija de tenul ei, pune de pe acum masti .

David de Flo e un buflei simpatic foc . Bafta la concursuri!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!
CRISTINA , felicitari pentru dintisori
KIMMY, , felicitari pentru statul in fundulet
MADA, super ca ii place lui ami la gradinita, e domnisoara, ce sa mai!Super sistem aveti acolo, in Romanica, e grele...
TURTURICA, felicitari pentru diversificarea cu succes!Ce super ca aveti zapada!
LADIMYNA, multa sanatate mamarutei
SERBANICA, felicitari si voua pentru statul in fundulet
ILLEANA, felicitari si voua pentru statul in fund
PICA, ce tare e Sebi cum mesteca el de zor!
MORCOVEATA , multa bafta la examen

povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

aseaaaa...
Boti, mami a reusit mami sa cumpere ultimele doua numere parca.Spune-mi cu ce e pe coperta te rog si iti spun daca il am sau nu...

Bujo, acusica reascult cantecelu.Vedeta il faci pe fiu-to

Capri si eu ma intreb de nasa-mea.Am vorbit vineri parca si era binisor...

Mai Ile, atata carne???Auzi si daca ma hotarasc sa-o fac vegetariana?Ce-i dau?

Eu ma apuc sa caut retete pentru steamer, ceva mai complex decat pireu de legume, orez si peste.Daca aveti retete sau alte solutii va rog din suflet sa ajutati o biata fomeie fara imaginatie...

Mada daaa, te rog mult mult cand ai timp mai pune retete din astea gatite pentru bb-ii nostri.Ca eu nu ma simt in stare sa citesc si sa caut acum, ma iau dupa ce spuneti voi si dupa ce faceti voi.

Va pupa Narci pe toate, ma bucur ca avem vesti bune despre regina si despre parintii reginei, le asteptam repejor acasa...
Ma duc si eu la culcarica, m-am apucat sa redecorez peretii din camera lui Anais si imi ia umpicut de energie

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Bujo super voce...Tu ar trebui sa pui voci pentru desene animate

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

MA bucur ca s-a terminat cu bine operatia !!!

Vio(Tm), la un moment dat v-a incepe Miruna singurica sa ceara si altceva de mancare. Noi il tinem pe MIhaita cu noi la masa cand mancam si e f. pofticios, sa stii!!! DAR!!!! LEGUME TOT NU MANANCA!!!

Dia, super ca ai timp de bicicleta!!! Eu abia astept sa vina primavara sa ma plimb cu bicicleta!!! Alte combinatii de fructe nu mai stiu, dar mie mi-a recomandat dr. sa ii pun branzica facuta de mine in fructe!!

Mada , citeam ca ati papat cod cu foi de dafin si latic si ma gandeam ce papa Ami!!! Doamne!!! AM luat-o razna!!!

Ile, mie asa mi-a zis dr pediatra!!! Bine eu ma tot chinui cu legumele la Mihaita si zi de zi incerc cu altceva , apoi o iau de la capat si tot asa...

Pica, insanatosire grabnica!!! |Vazut Filmuletul cu Sebi incerecand sa mestece...

Narci, multumim frumos!!!

Mina, eu am doar 160 cm... Woow!! Aratai super!!! oricum, stai linistita ca vei incepe sa iti revii dupa ce nu o vei mai alapta pe Deea si, cu putin sport si o dieta nu foarte drastica poti fi la fel ca inainte... EU inca mai am 4 kg in plus ,dar, vreau sa iti zic ca in fiecare seara eu am pofta de amandine!!!

Misha, lui Mihaita nu i s-a vazut deloc unde i-a facut vaccinul... Deci, trebuie repetat!!!

Vazut Filip !!!

Anna, Mihaita sta oe toata talpa, la a doua intrebare nu stiu sa iti rasp..

Dia, eu mai stiu SMABA, SHELTCORE( sper ca am scris bine) ca au jucarii..

Vio , esti in sesiune???

Narci, o sa incerc sa ma uit pe carticica mea de la stemer ca aveam acolo cateva retete...dar mai bate-ma la cap...

Fug, trebuie sa ajung cu bunica mea sa isi faca analizele. pepenasii!!!

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna dimineata!

Multumesc Carmenela pentru vesti! si muuulta putere, totul va fi bine! Ma bucur ca operatia a decurs bine, de-acum recuperare rapida si usoara!

Multumesc tuturor pentru felicitari!

Bujo foarte frumoasa dedicatia!

Pica nu mai putea David cand l-a vazut pe Sebi papand.....el e foarte pofticios, daca te vede mancand face niste oki, si nu scapi pan anu-i dai sa guste, ca mai vrea asta e partea a doua....
Pur si simplu sa sara din brate pe monitor si datea cu palmutzele in masa si tzipa
Buna linguritza, avem si noi , eu cu ea am reusit sa-l fac sa pape, ca pe celelalte din plastic le strangea cu gingiile.

Turtu si eu zic ca e mult 2 sapt. cu un fruct, eu am inceput cu o jumatate de mar, apoi intreg peste 2 zile. Mai sugea laptic dupa masa cu piure, apoi din ce in ce mai putin pan ala refuz.

Si David are semnul de la vaccin. Doctora a zis sa nu-l deranjam, chiar daca pare ca are puroi sau e inflamat.

Anna Baby poti lua sandalute care cuprind glezna, noua ne-a zis chiar daca nu merge sa-i punem, ajuta la formarea corecta a piciorului. Pe noi ne-a sfatuit sa nu-l tinem nici macar sprijinit in picioruse- pericol de deformare a coloanei....Alex a stat in premergator si a mers singur la 1 an. Cat era in el tot pe varfuri mergea.

Cand sta in funduletz are piciorusele usor departate, dar nu intinse.

Carne eu ii dau in fiecare zi o lingurita la portie, dar o data ficatel (un lob + un cartof) si de 2 ori ou (acum suntem la 3 sferturi).

Boti vazut gargaritza, Doamne ce grasuna si frumoasa e

Capri multumim frumos, deasemenea tuturor care ne voteaza!

Fug sa fac un bibe ca nu ma mai lasa, revin ....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Cristina nici al meu nu prea agreeaza legumele, dar ii adaugam o lingura de orez nestle si doar asa papa, acum scad cantitatea de cereale si il las sa i se faca foame, are el un stil de maraiala.... si ii dau dupa masa de fructe, (ii fac pofta de mancare, sau nu prea sunt satioase) cam in intervalul 14-17, depinde cum doarme...

Ladymina aratai super!
Am si eu o burta de 5 luni, ma laudam cu 60 kg la 1,62 inaltime, dar am 62!!!!! Deci am pus dupa nastere 2 kg si la cat de stresata sunt, ar trebui sa am 45, offffff!!!

Madina multam mult ca ne ajuti cu voturile!

Parca mai vroiam sa scriu ceva

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput