Pepenasi de iulie-august 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
gallyb spune:
TECKY e normal, acolo o sa ramana cicatrice. E mai rau cand dispare de tot, asta insemnand ca organismul nu a reactionat si atunci trebuie repetat vaccinul.
dia_filipas spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri la intrebarea cu sportul!
Pica e super haios Sebi cum mesteca
! Si acuma rad, si sotul la fel!
Tecky si noi mai avem inca un punct rosu unde a primit vaccinul.
Inafara de fisher price si chicco, ce marci de jucarii mai sunt? Ca vreau sa-i iau si eu Mirunicii ceva asa instructiv, cu cantat, butoane & stuff.
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
dia_filipas spune:
Am uitat sa va urez noapte buna si linistita! 
Dia
si bebe
Miruna
AnnaBaby spune:
Tecky si Iona are asa o pata rosie la locul vaccinului, si la un moment dat, acum vreo luna, se facuse destul de urata, a facut o coaja care a cazut singura, si acum a ramas ca inainte de episodul asta. Nu stiu din ce cauza a facut asa. De durut nu o doare ca am pus mana si nu a schitat nici un gest![]()
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
Didi81 spune:
Tecky, la noi s-a vazut vaccinul ala numai pana pe la 2 luni, ca un cos, asa. Acum doar daca stii unde sa te uiti mai remarci ceva; dar nu stiu cat de ok e ca i-a trecut asa repede.
Fetelor, e vre-un puseu de 7 luni?!? Ca azi Aida parca a fost bagata in priza. Ba radea in hohote, ba incepea sa tipe si nu se calma decat tinuta in picioare sa se plimbe prin casa, sau gadilata si smotocita pe toate partile. Si una-doua ii era foame; cand va aud ca ai vostrii mananca asa putin, intru eu la idei cat de mult poate sa manance fiica-mea, e moartea oricarui buget
.
Bebeii care primesc deja carnita, primesc in fiecare zi sau mai rar? Si cam cat le dati? Eu am inceput sa ii dau de o sapt, si ii pun cam jumatate de lingurita de carnita in piure din 2 in 2 zile; cred ca isi da seama, ca ii place si mai mult cu carnita
. Maine o sa inceram si spanac.
Aaa, ne-am cumparat si noi scaun de masa: asta. E cam scump, dar se regleaza in multe feluri si se strange mic, ocupa putin spatiu pe orizontala, ceea ce la noi conteaza mult. Cu ocazia asta am dezmembrat bouncerul, ca era cam degeaba in ultimul timp.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
boticelina spune:
Narci si la noi apare o revista de artizanat, "lucru de mana" ii zice, ti-o ia mama ta? Eu am un numar, vrei sa ti-l trimit?
Capri sper sa tina minunea si sa doarma Ilinca mai bine. pupani 
turtu si mie mi se pare mult 2 sapt la un aliment, de obicei in 3 zile vezi daca-i place si daca-i prieste...
Avem si noi pozici noi pe Picasa ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
AnnaBaby spune:
Intrebare: bebeii vostri calca pe toata talpa cand ii tineti sa stea in picioare sau in premergator? Sau stau pe varfuri? Pana la ce varsta e normal sa stea numai pe varfuri? Cum sa fac sa o invat sa puna toata talpa jos? I-am pus papucei cu talpa cand am pus-o in premergator, dar ea calca tare stramb si nu stau nici un minut macar si zboara, mai rau ma enervez...si am incercat cu 3 perechi, ca am zis ba ca-s prea mici, ba ca-s prea mari, de fapt ea ii scoate...si tot pe varfuri calca
Nr 2 - cand stau in fundulet bebeii votri cum isi tin picioarele? Drepte, intinse in fata, sau in pozitie de yoga? Eu am incercat sa o asez pe Ioana si cu picioarele drepte, dar nu sta, nu ii este comod sa le intinda.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
Didi81 spune:
Dia noi avem toba www.price.ro/specificatii_simba_toys_toba_muzicala_78135.htm" target="_blank">de-asta. Din pacate insa nu stiu sa iti spun unde se gaseste. Dar cred ca sunt mai multe jucarii muzicale Simba. Toba asta ne place mult, are 4 butoane maaari in care se pozte da cu palma si canta ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
maitreyi spune:
carne eu ii dau o l - pui, m - ficat, m - ou, j - pui, v- ficat, s - ou iar duminica doar legume. ficat ii dau 2 lobi odata iar pui o bucatica de cam 7/7 cm.
cum calca a mea calca pe toata talpa da' cu varfurile stranse in interior. dureaza putin pana o incalt ca isi tine varfurile strans si nu intra papucul. i-am cumparat acum o pereche de papucei pe care am datdestul de mult da' incare ii sta foarte bine piciorul, cu degetele intinse si calca pe toata talpa. credca eceva ce tine de varsta bebelului modul incarecalca. se stieca cel mai bine isi formeaza mersul mergand desculti.
cand sta in fund si a mea isi tine picioarele curbate. pt stabilitate e mai bine sastea asa pt caaria acoperita de buci plus picioare in yoga e mai mare
vor sta hopa cu picioarele drepte dupa ce capata ceva experienta cu statul in fund.
no...hai la invatat ca e groasa 
noapte buna 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
dia_filipas spune:
Didi mersi!
Chiar mi-a placut, tre sa o caut si la noi!
Anna am vazut o emisiune unde zicea ca la inceput copiii nu stau pe toata talpa ci pe varfuri sau intr-o parte. Cica e bine sa-i pui sa stea in picioare pe sticla (masuta, daca ai). Ziceau ca ajuta...nu mai retin explicatiile
Nici miruna nu sta in find cu picioarele drepte, nu cred ca si-ar mentine echilibrul asa. Sta cu genunchii indoiti, parca ar face un cerc, daca intelegi ce vreau sa zic...
Dia
si bebe
Miruna