Pepenasi de iulie-august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mada, salvat reteta, o fac saptamana viitoare si raportez rezultatul...Oare cum se zice la cod in portugheza??Sau la paltica?Pot oare sa inlocuiesc cu peste ce dau astia pe aici la kupii?Eu te rog cand mai faci din astea sa ne spui pliz...Ca la mine pana regasesc parola de la mailul comun, pana deschid, pana regasesc...Nu sunt comoda sa stii dar imi ia mult timp.Si asa cand stiu ca tu sau alte fete le-ati incercat deja imi iau elan sa incerc si eu...

Capri, am glumit iubita.Scuze.Pupam micuta rockerita irlandeza.

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Uitati aici cum invata fi'miu sa mestece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Pica, ai un pemeu de la mini

Multumim fetele de vestile despre mica regina, ma rog sa mearga rapid recuperarea!

revin...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Serbanica . Si Ami e cam lenesa da are ea timp sa le faca pe toate nu sta in funduletz ea e fan rostogoliri zici cai tavalug de ala de la drumuri si poduri toata ziua stg dr.
Dara merge f greu site-ul nu stiu de ce dureaza o vesnicie sa se incarce cate o pagina si uneori tre sa ii dau de 3 ori ca sa se incarce.
Caprioara multumim, si eu is gtare happy ca i-a lasat o impresie buna gradi.
Flo, Cristina, Kamelya, Tecky ms.
Turtu cu placere. Noi nu am reusit mai mult de cateva linguritze nici acuma papa da putin, bine tre sa te gandesti ca stomacul lor e cam cat pumnisorul lor asa ca nu incape mult oricum, imp e sa guste din toate sa isi formeze o paleta bogata de arome si texturi si gusturi asta e cel mai imp pana la 1 an dupa aia e pb de cantitate efectiv.
Oana multumim, mai de ex chiar se discuta asta la romanii din marea britanie eu zic ca sistemul lor e mai fain ca in ro s-o face in ro carte carte da sincer eu din tot ce am invatat nam ramas cu nimica si nu am avut placerea de a merge la scoala aici invata prin joaca le face placere sa m,earga la scoala is asa de mici si stiu mai multe stiu litere stiu anotimpuri stiu calendar, aici pb mai mari cu invatataul is cand cresc mai mar la liceu ca sa zic asa ca vai sa nu stresezi copilul si stau cam prost cu rezultatele la examene dar asta nu e vina scolii e vina parintilor ca ei nu ii ajuta la teme si nu se prea intereseaza de ce fac copii la scoala la ei f multi is de genul scoala tre sa le faca pe toate si daca copilul se drogheaza si etc e scoala vinovata nu parintii ca nu isi educa copii.
Papa eu ii dau doua zile la rand ceva urm doua izle altceva si tot asa. Incepi cu fructe/legume cate una apoi dupa ce a gustat din toate incepi si le amesteci cate doua si apoi treci la combinatii de mai multe arome gusturi, nu iti fie firca sa pui condimnete nu sare sau vegeta si ierburi aromate si etc ca dau gust bun la papa si bb apreciaza asta, dar la inceput chestii simple, doua zile morcov, doua zile cartof, doua zile brocolli si tot asa.
Morcoveatza bafta la examen si spor la invatat.
Dia multumim, va merge 2 ore jumate in fiecare zi de la 9 la 11 jumate, is maxim 24 de copii cel mai putin is 14 is in genere 1 adult la 3 copii maxim, asa e regula aici cand is maxim 24 de copii is in total 10 adulti sa ii supervizeze, le face la copii ca un fel de minifamilie, adik un adult are grija de trei patru copii si in fiecare zi aceeasi persoana ii intampina pe copii. Nu vin toti copii in fiecare zi, fiecare alege cat vrea sa isi trimita copilul de la 5 ani e obligatoriu pana atunci e optional de la stat gratis intre 3 si 5 ani cate 2 ore jumate pe zi 5 zile pe sapt. Am ales sa mearga in fiecare zi ca ii face bine.
Dia ideal e sport de cel putin trei ori pe sapt, ei zic ca sa faci cam 45 de minute ca atunci incepe sa se vada munca, dar tre sa faci treptat 10 min apoi 15 apoi 30 si tot asa.
Pica insanatosire grabnica.
Narcisa daaa iti dai seama cand am vazut-o ca se joaca asa frumos si era toata zambitoare si zicea lovely kids lovely toys it's lovely mummy.
Dia combinatii fructe: banana cu afine sau cu mure, banana cu mango si capsuni, capsuni cu mango, capsuni cu zmeura si banana, pepene galben, papaya cu banana, piersica cu caise si banana, mar cu para si capsuni. Cam asta imi trece acum prin minte.
Trimit sa nu il pierd...

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Fetele mele dragi,

sunteti niste super scumpe si mi-ati facut bucurii o mie astazi, cu fiecare mesaj sau gand al vostru.in momente din astea chiar ca suntem o familie unita.va pup dulce pe toate si va rog sa imi iertati intarzierea cu cara va raspund si faptul ca am lipsit de la apel zilele astea.timpul a intrat la apa se pare la mine.

si acum...pe rand:

SOR'MIA esti o dulce si stii f bine ca si eu cred ca esti sora mea mai mare. iti admir curajul si puterea pentru ca stiu ca in sufletul tau se ascund atatea ganduri si dureri.Pup nora putin chinuita sa ii treaca repede si sa stam la taclale mai mult.x10000000000000000000000000000000000

IRLANDEZIA dementa ca d eobicei, dar cu un suflet de aur cum sigur nu am mai vazut la foarte multa lume. ai fost prima care mi-a urat in miez de noapte la multi ani.Poezia e beton si vad ca ai dat startul.

BUJOOOOOOOOOOOOOO m-am distrat teribil cu filmuletzele tale si cu "bujo al mic" cantaretz, dansator etc. multumesc din suflet pentru dedicatie.Trebuie sa iti filmez si io cantecul cu pastorita. neaparat.

OANAmultumesc pentru urari si pentru poezica.duuuulce! (ce ne facem soro cu pilozitatea????)

RALU o scumpa! si versurile tale m-au inveselit.

ILEANNOOOOOOOOOOOO cum adik am imbatranit???/cum ramane cu al 18 lea trandafir prins in buchetul vietii mele....?????

ANNABABYnu o sa fiu niciodata fara chef cand vine vorba de ieisit in parc cu andrei si cu ioana.asa ca...pregateste-te sa iti dai telefonu pe silentios sa nu te innebunesc de cap.

TURTU ba da, prin munca am sarbatorit. prima zi de scoala.n-am avut timp sa imi dau seama cum a fost.va zic pe la sfarsitul saptamanii. daca o sa mai am forta.

CAPRIIIIIIIIIIIIII ms mult

(trimit sa nu-l pierd)

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Kimmy multumim.
Narcisa eu mai pun am si reteta de platica am sa le scriu si pe alea, acuma eu nu stiu poti inmcerca si cu alt peste vezi si tu cum iese il gusti, ei zic la reteta asta ca proportia de peste la proportia de legume e mica si atunci nu are gust f pregnant de peste plus codul e un peste bun dulceag nu e tare ciudat asa la gust ca sa zici ca e prea strong pt bebe. Intra pe mess siti dau cartea asa.
Pica super scumpel Sebi.
Na ma retrag si eu la nani, pupici gagici si ne auzim maine sear aplacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor vreau sa va intreb daca la bb vostri se mai cunoaste locul unde li s-au facut vaccinul in manuta in spital imediat dupa nastere?Ralu are in continuare ca o basica rosie.Acum o luna cand s-a uitat dr la ea a zis ca e normal.Dar oare cand dispare definitiv ca arata groaznic?
Pica ce mancacios e Sebi!
LA MULTI ANI INCA ODATA DIARUX,SCUMPA NOASTRA PROFA SI POETA ODISEEI NOASTRE!
Va pup,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bai ziceti mai asa, ca v-a placut despre vocea mea ca mai am o gramada in repertoriu
Pica e mortal Sebi, chiar zici ca e o babuta.
Kimmy jur ca am vazut-o pe grasunica dormind cu picioarele incrucisate da nici io nu zic cand ma uit la poze. Am vazut si alti pitici frumosi.
Vicky i-am aratat lu' mama poza cu Maya afara cu zapada si ea fara caciula si i-am zis: uite bre copil neinfofolit. Si ea de colo: si adik e sanatoasa? Ofcors ca e sanatoasa
Narci uite www.youtube.com/watch?v=1cD0yoqZWUM&feature=channel" target="_blank">aici cantecelu.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

multumesc fetelor care m-au avut in gandurile lor astazi si care m-au facut fericita !!!mai mult decat va puteti imagina.
VICKY, FLO, DIDI, ANA_A, VIO, TECKY,GINI, CRIS, MAITREYI, GALLYB, NARCI, IROLF, MARINA,DMA, MADA, MONI_OR, KIMMY, MORCOVEATZA, DIA, VIOLETA, SERBANICA.

V a pup dulce pe toate si ma bucur inca o data ca acum un an am intrat pe acest forum.

ma duc la somn ca maine iar la scoala de dimineatza. iar noaptea...e cam pretios somnul la noi.

as avea atatea sa va zic si sa va intreb..

(daca am uitat pe cineva va rog sa nu va suparati pe mine...imi cad ochii in gura...)

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Tecky da e normal si Ami are asa, am inteles ca pana la 1 an poate dura pana ramane numai cicatrice, la Ari de ex s-a vindecat super repede s-a uscat si gata la Ami vad ca nu atata timp cat nu curge puroi nu se infecteaza nu curge sange sau ceva e normal.
Bujo dura faza. Trimite-o aici sa vada cum se tin copii.
Gata acu chiar plec.

Mergi la inceput