Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

babymom, stiam de fasole, citrice, alune ca ar trebui evitate in timpul alaptatului. de ce laptele de vaca? in afara faptului ca ne-ar constipa pe noi mamicile nu prea ii gasesc contre.

Laptele de vaca contine proteine alergizante care trec ( prin sangele mamei ) in lapte si pot provoca pt. inceput colici sau microsangerari intestinale. E de evitat mai ales daca in familie exista alergii. Eu am baut zilele trecut cam mult lapte, pt. ca din pacate imi place tare mult, si bebe a avut 2 scaune cu mici stiuri de sange, asa ca nu mai risc.

Eu in schimb nu inteleg ce au fasolea si citricele, de ce n-ar fi voie? De arahide nu zic, ca le gasesc o explicatie - sunt si ele bogate in proteine alergizante.

Poate stii ceva ce eu nu stiu? Te rog informeaza-ma.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello si de la noi

Noi am avut trezirea la 6:30, am papat un bibe de laptic si am mai dormit pana pe la 9.
Vorbeati de foiala. Si David se mai foieste noaptea , dar rezolvam cu suzi. Nu s-a mai intamplat de la 2 luni sa ceara papa noaptea decat acum 2 sapt. Dar s-a simtit clar ca vrea papa, nu as fi putut sa confund foiala cu foamea. Zice bine Boo , sa ii lasati putin sa vedeti daca sigur vor tzitzi. Si noi ne mai trezim noaptea fara motiv, ei de ce nu ar face-o ?

Ada te inteleg cu Teo, imi aduc aminte la Valentina cum a trecut prin diferite perioade. Dar toate trec si daca nu le dam foarte multa atentie atunci cand fac asa le trece repede. Ca isi dau seama ca nu intereseaza pe nimeni cand fac ei asa urat. Tina a avut o faza ( a tinut 2 saptamani) cand se tragea singura de par daca nu ii dadeam ce dorea ea ( de regula era telefonul sau telecomanda ). Si se uita sa vada , o observam ca se targe de par ??? O vedem cat par si-a smuls ea ???? Ma abtineam cu greu sa nu ii scot manuta din par , sau sa nu rad.... Dar a renuntat repede la agest gest disperat....Din fericire...La noi functiona faza asta cu nebagatul in seama cand facea asa..
Iar cu crizele de nervi....mereu le fac in locuri publice unde vorba ta Babymom simti privirea societatii in ceafa...e tare nasol. Dar si eu ma straduiam sa raman calma si sa nu imi pese ca e lume in jur. Niciodata nu i-am facut pe plac doar ca se uita lumea. Mereu am procedat cu ea ca si cand eram doar noi 2 , nu faceam exceptii. Ca lumea din jur dispare si tu ramai cu un copil care se prinde repede cum sa te manipu-leze. ... A fost un copil cuminte care nu mi s-a tavalit prin magazine de nervi, dar a avut si ea fazele ei Toti le au fara exceptie. Si la noi functiona metoda cu stransul in brate si vorbit cu calm la ureche. O linistea teribil chestia asta Doar eu simteam ca explodez, curgeau apele pe mine si ma rugam sa se linisteasca

Of of, ce mica era si maine face 10 ani , nu imi vine sa cred

Anca o scumpica este Carla

AlexaM Matei este un dulce, dar zi-mi si fie ca face cu mana la pampers ?????

Si eu sunt de parere ca bebelusul nu plange ca e rasfatat. El plange ca are nevoie de mamica lui si de dragostea ei. Este o mare tampenie sa lasi copilul sa planga. La ce oare ajuta asta ? Eu cred ca la nimik....Cu siguranta un copil care a fost iubit si "rafatat" in bratele parintilor si care a primit toata dragostea lor atunci cand a cerut-o va ajunge un adult stabil emotional.

M-am intins....ma bag la un capitol nou daca nu s-a facut in timp ce scriam eu polologhia asta....

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Babytza...se trage de puta de parca n-ar fi a lui...noroc cu pampersul ca n-ajunge...
Ta'su mereu ii explica sa o lase in pace ca o sa aiba nevoie de ea mai tarziu...dar el nimic...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Lumi tu macar ai ce sa papi eu nu apuc nici macar sa gatesc asa ca fac greva foameiAstept sa vina tati si poate se indura cu o pizza ca el de gatit e antitalent ar vrea saracu dar nu stie

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Dya, eu primesc de pomana, spre rusinea si fericirea mea.... in we imi mai aduce tata mancare gatita, imi ajunge ptr vreo 3 zile.... in rest, gateste sotul sau gatim impreuna cand avem timp.....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput