Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Dar o intrebare tot am: DE CE NU ERA BINE SA MANAnCI CARNE DE PORC CAND ALAPTEZI?? caci eu azi am ras o gramada de pita cu slana, branza si ceapa!!!! Si sa stiu la ce sa ma astept.....sper ca nimic rau.... nu mai stiu ce se discuta, dar eu in principiu am mancat absolut orice si alaptez, si nu am avut mari probleme, in afara de celebrii colici intre 2 si 3 luni! Multzam de raspunsuri (daca or fi?!) mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
Sa-ti fie de bine! Si eu mananc de toate, tot ce-mi pica mie bine, ba chiar si mancare mai putin sanatosa
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
babymom75 spune:
Lumi, draga de tine, mi-a fost dor de cand nu te-am mai vazut pe-aici
. Ma si mir cum reusesti tu sa te ocupi si de cei 2 bebe si de restul de-ale casei si mai vorbesti cu noi. AI TOATA ADMIRATIA MEA! 
si hunii kkciosi! Noi am ajuns deja la kk nr. 6 si ziua inca nu s-a sfarsit!![]()
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Lumi, draga de tine, mi-a fost dor de cand nu te-am mai vazut pe-aici . Ma si mir cum reusesti tu sa te ocupi si de cei 2 bebe si de restul de-ale casei si mai vorbesti cu noi. AI TOATA ADMIRATIA MEA! ![]() si hunii kkciosi! Noi am ajuns deja la kk nr. 6 si ziua inca nu s-a sfarsit!Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Sar'na mult!
Eu ma itesc pe aici cand dorm pretiosii sau cand sunt f cuminti si stau pe picioarele mele si vorbim.... iar cu restul, ma ajuta tati, sa-i dea Dumnezeu sanatate!Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
anamona spune:
babymom, stiam de fasole, citrice, alune ca ar trebui evitate in timpul alaptatului. de ce laptele de vaca? in afara faptului ca ne-ar constipa pe noi mamicile nu prea ii gasesc contre.
tzitziri spune:
Nocom, eu la inceput am mancat si carne de porc dar coincidenta sau nu ultima data cand am mancat a cam avut o semi-diaree o saptamana (de la scaune si la 3-4 zile a trecut la 4-5 scaune pe zi).Asa ca am renuntat.
In schimb lapte de vaca beau destul....fie chiar si cu cereale sau fidea....si nu am legat niciodata ceva la el de laptele baut de mine.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
300 spune:
Cred ca babymom se refera la o posibila alergie la lactoza de tip B (parca?) din laptele de vaca. Odata dezvoltata la un copil, sunt probleme f. mari.
Eu mananc absolut orice, inclusiv muraturi, carne de porc, ardei iute, fasole, alune, citrice nu mai vorbesc. Niciodata nu a rectionat in mod ciudat. In schimb cand nu beau ceai de chimen-fenicul-anason parca e mai agitata si o doare burtica. Coincidenta sau nu, eu beau zilnic :) muuult.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
AlexaM spune:
Nu stiam ca nu e voie lapte de vaca si cand beam facea kk verde si mucilaginos...asa ca nu mai beau...decat putin dimineata cu musli, dar nu face probleme. In rest mananc orice...
La portocale am vazut ca face kk mai des. In rest nu-l afecteaza deloc. Chiar incerc sa mananc cat mai multe tipuri de alimente ca sa se obisnuiasca cu gustul din laptic...inclusiv usturoi si ceapa![]()
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
dyanira spune:
Lumi tu macar ai ce sa papi
eu nu apuc nici macar sa gatesc asa ca fac greva foamei
Astept sa vina tati si poate se indura cu o pizza ca el de gatit e antitalent ar vrea saracu dar nu stie![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
am pus si noi poze noi. uitati-va la ai mei gemenei sau la mami la job. De asemenea, Ramo, ia vezi cum adoarme Robi si Preety, special pentru Sorina. Vedeti si cum ma uit la fratica si pe Iezisoru’ Edisoru’ si cum sunt ei cazuti la datorie.
Si nu in ultimul rand, vedeti ce-am facut din cauza voastra - nu e perfect, va suferi imbunatatiri!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
AlexaM spune:
Fetelor sunt socata...
Am o prietena care a nascut la 2 saptamani dupa mine si imi zicea mai devreme ca ii da copilului sa manance ce mananca si ei la masa...ieri i-a dat mazare...cica i-a pasat-o ca nu poate sa mestece...nu i-a dat-o direct din farfurie...ca poftea...
.
Ii da mar cu biscuti...biscuiti normali evident...ciorbita cu paine...nu-mi venea sa cred...
Cand i-am zis ca ar trebui sa aiba mai multa grija cu ce ii da mi-a zis ca ma stresez eu prea tare. Ca a fost la dr si dr a zis ca e ok.
Tot dr i-a zis ca ar avea polipi si trebuie operat pana in 2 ani...asta nu stiu cum o fi dar tare putina incredere am in dr ala daca aproba un asemenea regim alimentar.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)