Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 17
CosmyB. spune:

Si noi... si noi... mai tarziu ca suntem doua somnoroase ![]()
Cuscra doarme Davidutu nu gluma! La fel dormim si noi, atat ca adormim seara mai tarziu, dar doarmeeee ziua
chiar mult... patru reprize dintre care una de 3-4 ore
Ma bucur ca ati scapat de muci
ici pt febletea mea!
Fetele
avem balute la greu, gurge non-stop din gurita de 2 zile, dintisorii se pregatesc de mult, inca nu au aparaut, dar sunt pe vine. Alta e problema, i s-au facut in jurul guritei bubite mici rosii, cam multe, o spal de mai multe ori pe zi si am dat-o cu Cicalface de la Avene, dar nu vad nici o imbunatatire. Ea baga totul in gurita, haine, jucarii (spalate si sterilizate
)si stiu ca de-asta au aparut bubite, dar cu ce pot sa o dau? sau sa o sterg doar?
Pozici
Mami super happy de
Maya
Boo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui AlexaM
Este baietel...roscovan foc si cred ca ma alatur clubului mamelor care au lipsit cand a fost conceput bebe, ca seamana cu tati rau...toata lumea zice... Matei Gabriel 24.08.08 foto Matei Gabriel povestea nasterii www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama |
Hai ca am dat cu bate in balta, nu stiu la ce ma gandeam cand am scris... Ca doar l-am mai vazut de o mie de ori. Cred ca ma gandeam ca fetele de obicei seamana cu tatii si baietii cu mamele. Scuzeeeeeeeee !!!!

babymom75 spune:
Ada intr-adevar se pare ca Rdau e papacios rau. Poti sa-ui mai cresti cant. de lapte cu 30 ml, dar de diversificat eu zic ca tot dupa ce implineste 6 luni. Eventual asa incetisor cu cate o lingurita, cum zicea AlexaM ca vrea sa faca, poti incerca putin mai repede, adica de pe la 5 luni. Mancarea asta de inceput oricum nu-l satura cine-stie-ce.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
baby_boy spune:
Neata la pranz bobocime
Eu tot citesc insa de scris..foarte greu cu o bucata copil care azi s-a trezit la ora 6 si de atunci n-a dormit decat jumatate de ora
. Acum l-am trimis la plimbarica ca a venit bunicul si mi-am zis sa scriu sin eu 2 cuvinte inainte de a ma repezii sa fac un dus si sa mananc si eu ceva.
Boo esti o norocoasa. Si al meu se culca la 8 pana pe la 7 dimineata (azi nu stiu ce a avut la 6)dar noapte se foieste de vreo 3-4 ori ori si eu hop cu tzitzi...si el suge si apoi adoarme la loc..nu-mi explic..de sete..de foame...oare sa-l las pana se miorlaie ca sa-mi dau seama ca-i e foame, sau sa-l mut in patutul lui si sa nu ma ridic mereu cand se foieste ..nu stiu... Are cineva vreo explicatie? Babymom ?
Aseara m-am gandit ca poate ii e f cald noaptea si de asta i-se face sete..si l-am lasat mai usor imbracat..dar tot asa s-a comportat.
bobocimea
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
AlexaM spune:
Boo, no problem... mersi de aprecieri![]()
Baby boy, si Matei tot asa se foieste. El doarme separat si ma duc la el ca daca nu,,,plange si tot cu tzitzi se linisteste. Am incercat sa-l linistesc altfel dar nu merge.
Mai tarziu, 7-8 luni incercam si cu apa...acum doar laptic.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
AlexaM spune:
Tot vreau sa va zic de vreo 2 zile: Ordin 23 din 19 ianuarie 2009...s-a marit valoarea tichetelor de cresa la 350 lei...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink andy ce faci mamico?iar esti singurica cu minunile? ![]() Minunea a venit! ![]() de printisor Luca Nicolae |
Musette aici sunt incerc sa ajung la zi cu cititul,nu mai apuc nici sa citesc da sa scriu...habar n-am ce se intampla,pur si simplu nu mai reusesc s fac nimic.
Asa am scos si noi caruselulu..tot din cauza de copil agatat
Voi cum suneti?Ce mai face frumosul?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Tot vreau sa va zic de vreo 2 zile: Ordin 23 din 19 ianuarie 2009...s-a marit valoarea tichetelor de cresa la 350 lei... Matei Gabriel 24.08.08 foto Matei Gabriel povestea nasterii www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama |
Am vazut acum cateva saptamani un reportaj la ProTv parca pe tema asta,cum ca nimeni nu a vazut pana acum tichetele astea si ca sunt cumva doar pe hartie acordate ca facilitate...dar in practica nu functioneaza!
Stie cineva ceva?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Boo spune:
baby_boy cand spui ca se foieste, ce inseamna? ca se misca asa de pe o parte pe alta, ca da din picioare, dar de fapt doarme SAU ca e treaz si incepe sa planga? Eu asta spuneam, ca Alex se tot agita in somn dar il las in pace si doarme in continuare. Bine, nu-ti imagina ca e perfect mereu. Mai are si nopti in care se trezeste si ori plange direct si atunci sar cu tzitzi ori se trezeste pur si simplu si se joaca asa pe intuneric un pic (poate si jumate de ora) si pe urma il apuca scanceala, si atunci ii dau de mancare si adoarme la loc.
Incearca si tu o data sa nu sari cu tzitzi asa pur si simplu, vezi daca chiar ii e foame. Ca daca doar se foieste si nu se trezeste poate mai sare o masa de noapte.
Asta e sfatul meu, poate mai vin si fetele cu idei. 
baby_boy spune:
Boo, da se foieste in somn..nu se trezeste..cu ochii inchisi...si eu hop cu tzitzi si mananca ca-lumea..inseamna ca i-o fii foame. Mie mi-se pare ca manaca mai bine noaptea..ca ziua cate putin asa..si des.
Multumesc pentru raspuns
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel

de printisor