Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

preety cata vreme bebe creste nu trebuie sa-ti faci problema ca regurgiteaza. Poate doar pt. hainutele murdarite

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Noi ne apropiem vertiginos de momentul caderii din pat. Puturosul meu, l-am culcat aseara cu capul intr-o directie si dimineata l-am gasit la 90grade ca era sa intram in coliziune.
L-am pus frumos la loc, m-am dus pe la bucatarie, si cand m-am intors, se sucise la 180grade, adica cu capul unde-i fusesera picioarele, ca in basme.

Aveti idee unde gasesc o bara de protectie pentru pat, care sa nu se prinda de saltea ci de cadrul patului (de lemn)? Daca ati vaz pe vreu site, dati-mi si mie de stire.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Deea de Irina ce mancacioasa ai tu acolo! Cum da din manute dupa ce inghite, parca zice: "Mai da-mi, mai da-mi" tareee dulce!

Harri de Cristinescu

Anda de 300

Efe de Ege

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

LA MULTI ANI Anda Teodora de mamica Ramona

si deasemenea boboceilor

Andreea-Maria de Irina
Harri Alexandru de Cristineescu
Efe de ege

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

[b]
As vrea sa va intreb ceva. Am vazut ca cele care dormiti cu bebeii in pat spuneti ca le bagati tzitzi in gura imediat cum incep sa se foiasca. Credeti ca le e foame? Intreb asta pentru ca si Alex se foieste si am senzatia ca se va trezi din moment in moment, dar il las in pace si el mai doarme si 2 ore dupa aia. Nu va suparati ca va intreb, dar si eu m-am gandit de multe ori daca i-o fi foame de se agita atat. Dar daca il las si el nu se trezeste ma gandesc ca se agita si el ca orice om in somn ..

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

In cazul meu, cand sevfoieste imi dau seama r3pede daca e de foame: band f. mult ceai noaptea mai merg si la baie. Cand ma intorc anda plange cu lacrimi de crocodil ca unde e tzitzi.

Insa cand nu vrea intoarce capul si-si suge degetul... ca azi-noapte.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Boo si Maya se mai foieste in somn, chiar se trezeste noaptea, nu sar cu tzitzi, sotul ii da suzeta si adoarme la loc. Daca ii era foame, sigur nu mai adormea. Ea oricum nu mai papa noaptea de la o luna si ceva. Ma panicam ca nu papa noaptea si doarme si nu va spun de cate ori am vrut sa o trezesc dar acum asa ma bucur ca doarme toata noaptea

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Boo si Maya se mai foieste in somn, chiar se trezeste noaptea, nu sar cu tzitzi, sotul ii da suzeta si adoarme la loc. Daca ii era foame, sigur nu mai adormea. Ea oricum nu mai papa noaptea de la o luna si ceva. Ma panicam ca nu papa noaptea si doarme si nu va spun de cate ori am vrut sa o trezesc dar acum asa ma bucur ca doarme toata noaptea

LE: Acum vad ca Baby_boy intreba de fapt eu sunt in urma rau cu cititul si citesc mai mult pe diagonala
Soryy ca s-a trimis de 2 ori, mi-a dat eroare si am mai trimis odata

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

iar merge forumul de te apuca lesinul pe langa calculator...

Anda mamii, la multi ani!!!

Si Teo e pe 10, azi face 1 an si 10 luni.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

raportez doi huni pretiosi, dar maraiti....asa ca nu stiu daca o sa pot scrie tot ce mi-am propus. Dar am citit din urma tot!

Am avut o seara f buna (Dya, sper ca ai dus pana la capat meditatia....)... febra tot acolo, tot 38, dar pediatra zice asa: ori supraincalzire (ca astia dau caldura indiferent de temperatura de afara si n-avem centrala...), fie dintisori!! asa ca i-am lasat la pantalonasi scurti, alternand cu manecute scurte... insa tot dintisorii cred ca sunt, ca ei au fost la fel imbracati si pana acum si nu s-au supraincalzit, nu am chiar 30 de grade in camera...... in plus, rod bibele cand il prind de numa numa (sau orice altceva, cu precadere degete, ale lor sau ale mele). Inca nu se vede nimik acolo, in gurite, nu e sparta gingiuta, dar se apropie.

Revin.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI TUTUROR BEBEILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 10 SI IN SPECIAL PENTRU NORA NOASTRA ANDREEA DE IRINA!!!

Lumia fost ok ca a fost tata acasa si au stat in dormitor si eu am facut meditatia in bucatarie in celalalt capat de apartament!!!!
Sa stii ca la noi cu dintisorii de jos a durat cam 3 sapt pana au spart gingiuta si apoi cam 1 luna au tot crescut in sus.Si Andrei e mai cald de felul lui cam 37,4 pe termometru tot timpul si eu cred ca din cauza ca il tin mai gros imbracat la noi e mai frigut cam 21 grade.
Anca noi am cumparat scaun de masa Chicco Polly si sunt tare multumita de el.Vrem sa luam si premergator tot chicco.Si inca ceva si eu sunt pe jumatate bihoreanca mama e din Salonta eu acolo am crescut
Andy.p ce mai faci????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput