Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

mada - minunata experienta ta si ajutorul Sf. Nectarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

mvbsa fii sigura ca Dumnezeu ajuta pe toti cei care Ii cheama numele...si eu am mare dragoste ptr Sf Nectarie si tare imi doresc sa ajung anul acesta la Eghina...eu am parte de minuni ori de cate ori sunt trista,si cu siguranta nu le merit,dar Maica Domnului are grija si de o pacatoasa ca mine.Cand pot mai citesc din Buchet de Acatiste ale Maicii Domnului Acatistele Grabnica ajutatoare si Bucurie neasteptata si de fiecare data primesc ajutor..si f mult inseamna ajutorul parintelui duhovnic care este un om deosebit si care simte de fiecare data fara a-i spune eu, ce ma apasa pe suflet.
va apreciez fetelor ptr ca activati pe acest topic si sper ca Bunul Dumnezeu sa dea fiecareia ceea ce isi doreste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

fetelor acest acatist al Sf Nectarie il pot lua numai de la biserica Radu voda ?
sau il pot cump de la orice biserica
eu in seara asta merg la Sf Anton care m-a ajutat f mult pana acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna fetele mele dragi!
Ma bucur ca va intalnesc. Acum am lipsit cam mult. A fost o perioada foarte incarcata si in plus de cateva zile nu am net acasa. Sper sa se rezolve cat de repede ca ii duc lipsa. Abia am reusit sa citesc ce ati scris. Ma bucur pt camiFELICITARI din tot sufletul pt micuta Antonia. Speram sa ne scrii cat mai repede. Bunul Dumnezeu sa va ajute in continuare.
Felicitari si pentru graviduta Mada. Maicuta Domnului sa aiba grija de tine pe tot parcursul sarcinii iar sfantul inger pazitor sa te acopere cu aripile lui.Se vede ca ai credinta tare. Si mie imi place sa merg la Manastirea Radu Voda dar eu fiind foarte departe de Bucuresti ajung mai rar.
Va multumesc pt ceea ce ati scris si va admir pentru sufletele voastre minunate.
Va doresc o seara minunata tuturor.Sper sa nu mai raman in urma ca acum.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Il poti lua de la orice biserica, daca il gasesti.
Eu o singura data l-am vazut la biserica unde am mers sa ma spovedesc, dupa doua incercari nereusite si 10 ani de amanare.
Si, intamplator atunci era 9 noiembrie, ziua la care este praznuit Sfantul. Recunosc ca nu stiam absolut nimic despre acest Sfant, dar cred din tot sufletul ca e o adevarata minune ce a facut cu mine. Faptul ca m-a ajutat sa ma pot spovedi si sa alung din suflet toate apasarile si sa am mai multa grija de sufletul meu. A intrat in viata mea exact cand aveam nevoie mai multa.
Atunci vazusem acatistul, dar nu l-am cumparat. Pentru mine, initial era un Sfant ca oricare altul, insa dupa ce am intrat pe forum si am citit de la voi, am inceput sa fac niste legaturi si sa realizez ca de fapt nimic nu a fost intamplator, mai ales ca biserica la care fusesem nu era cea la care mergeam de obicei.
Si apoi am inceput sa citesc acatistul, dupa mai bine de o luna, timp in care parca ceva nu ma lasa sa incep asta. In fiecare zi imi spuneam ca "din seara asta voi incepe sa citesc" si terminam prin a fi atat de obosita, incat cedam si nu imi indeplineam propria dorinta. Aveam regrete, dar pana la urma am inceput sa citesc acatistul pana in ianuarie, cand am primit rezultatul negativ la testul de sarcina pe care il facusem. Eram asa de dezamagita si vreo saptamana nu am mai citit acatistul. Parca aveam tot altceva de facut. In schimb, la sfarsitul lui ianuarie, cand am fost la controlul ginecologic, doctorita mi-a spus ca a disparut complet chistul de aproape 5 centimetri, pe care mi-a gasise cu doar o luna inainte. A spus si ea ca e un adevarat progres acest lucru, mai ales ca singurul tratament pe care l-am urmat au fost niste tincturi naturiste, Carpicon (un antiinflamator naturist) si Duphastone. Eu am stiut atunci ca a fost o minune pentru mine. Si ca poate a fost mai bine ca am ramas fara chist inainte de o noua sarcina. Cine stie cum ar fi evoluat lucrurile? Astfel, m-am impacat cu gandul si sunt din nou pe baricade cu acatistul in fata ochilor.
Spun asa, pentru ca eu il citesc de pe net. Inca nu l-am gasit.

Ce mult m-am latit! Se vede ca aveam nevoie sa va povestesc si eu ce mi s-a intamplat.

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Madutz,

mare binecuvantare ai primit se la Sfantul Nectarie! Doamne ajuta sa primeasca la fel si celelalte fete aspirante de aici. Multumim ca ne-ai spus povestea ta, ca ne intaresti credinta. Eu ma bucur de fiecare poveste despre ajutorul Sfantului si o trimit mai departe prietenelor care asteapta sa ramana insarcinate, dar nu intra pe forum, ca sa le incurajez sa se roage.

Iti doresc sarcina usoara si frumoasa, bb sanatos si binecuvantat si sa ai ajutorul Sfantului Nectarie la nastere!

17+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mada23 abia asteptam sa citesc povestea "minunii tale" si pot sa spun ca m-a impresionat mult! Felicitari si aici!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Si Anaconda2(Ana) este insarcinata in 7 saptamani. Am vazut-o pe alt topic. E la noi pe lista de aspirante la nr. 54. Probabil e dintre fetele mai vechi, pe care eu nu o cunosc!
Ii urez o sarcina usoara!

pentru voi

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ploua cu liniute de II, felicitari fetelor si nu uittai sai multumiti mereu domnului

va rugam nu ne uitati aici si sa ne luati si pe noi la odiseee, taraitii picioarele inainte de plecare poate e molipsitor

eu nimic inca, astept CM, dar ma dor sanii cumplit, nu suport nimicccc, nicioadat nu am mai patit asa ceva, nici nu mai stiu ce e cu mine si cu organismul meu

daomne ajutama s a fiu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor care din voi ma ajutati?
Am luat astazi de la biserica un Acatist al SF Nectarie. M-am bucurat nespus ca l-am cumparat, iar pana acum l-am si citit de 2 ori.Eu salvasem de cava vreme un Acatist al Sf Nectarie de pe net si l-am salvat intr-un fisier. Acum am vrut sa verific continutul lor daca e acelasi si am vazut ca nu sunt la fel (cel cumparat de mine cu cel salvat de pe net). Cel de pe net scrie Acatistul sf Ierarh Nectarie din Eghina, iar cel cumparat e Acatistul Sf Ierarh Nectarie Taumaturgul. Amandoi sunt pomeniti pe 9 noiembrie. Cum se face de continutul celor 2 acatiste e diferit? Da-ti un link sa vad un acatist pe care il cititi voi!
da-ti un raspuns!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...

Mergi la inceput