Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci (28)
Raspunsuri - Pagina 21
cami_antonia spune:
FETELORRRRRRRRRR
am revenit acasa sanatoase .... si incercand sa ne acomodam...
am citit paginile scrise in paginile de cand am lipsit si am plans intr-una ... SUNTETI MINUNATEEEEEEEEEEE

VOI REVENI CU AMANUNTE SI CU POVESTIREA NASTERII
POATE MAINE VOI AVEA MAI MULTA VREME LIBERA
MULTAM MULT PT RUGACIUNILE VOASTRE
AU INSEMNAT MULTTTTTT
CAMI - MAMI DE FETITA FRUMUSICA ANTONIA IOANA 11.02.2009
Camelia
Theiuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Fetelor care din voi ma ajutati? Am luat astazi de la biserica un Acatist al SF Nectarie. M-am bucurat nespus ca l-am cumparat, iar pana acum l-am si citit de 2 ori.Eu salvasem de cava vreme un Acatist al Sf Nectarie de pe net si l-am salvat intr-un fisier. Acum am vrut sa verific continutul lor daca e acelasi si am vazut ca nu sunt la fel (cel cumparat de mine cu cel salvat de pe net). Cel de pe net scrie Acatistul sf Ierarh Nectarie din Eghina, iar cel cumparat e Acatistul Sf Ierarh Nectarie Taumaturgul. Amandoi sunt pomeniti pe 9 noiembrie. Cum se face de continutul celor 2 acatiste e diferit? Da-ti un link sa vad un acatist pe care il cititi voi! da-ti un raspuns! ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) ![]() Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta... ![]() |
Draga mea Monica, sunt 2 acatiste...atita tot.
Fascinanta (daca ma pot exprima asa, referindu-ma la o minune Dumnezeiasca) este experienta ta, Mada 23!!!
Felicitari Anaconda! Poate intri si pe la noi sa ne spui citeva cuvinte.
Theiuta
Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!
Livsy spune:
Buna seara, tuturor,
CAMI ANTONIA, FELICITARI din tot sufletul, sa aveti o viata frumoasa impreuna, sa va bucurati de fiecare clipa, sa fiti sanatosi si plini de recunostinta, mereu, catre Dumnezeu. Am asteptat sa ne scrii pentru ca asa simteam, voiam sa vina de la tine mai intai incredintarea ca totul este bine si ca v-ati intros acasa! 

Imi infloreste sulfetul cand ma gandesc cat sunteti de fericiti! Sa va binecuvanteze Dumnezeu casa in continuare, cu toate darurile Lui!
MADA, FELICITARI, sarcina usoara si frumoasa, ma bucur nespus!!! Sunt fericita cand ma gandesc la fericirea ta si sunt absolut convinsa ca o meriti din plin!
Tu esti autoarea celui mai frumos lucru pe car l-am citit/vazut/intalnit astazi, ciez din memorie, "... fara Dumnezeu nu suntem nimic!" - iti multumim! Asta e principiul meu calauzitor, adevarat este ca uneori mai uit si iau "eu" fraiele in mana, intr-un mod cam ... nereusit... Ma rog Lui Dumnezeu sa-mi aduc aminte mereu de importanta Lui in viata noastra, ca El este totul. Iti multumesc pentru cuvintele tale minunate si pentru povestea pe care ai impartasit-o cu noi. Este intr-adevar extraordinara! Multumim Domnului pentru asemenea minuni! 

GEORGIA, multa sanatate lui Vladut, sa-l ocroteasca Dumnezeu!
Raspunsul la intrebarea ta este DA, am simtit ca pot face mai mult (eu una) si am simtit si ca nu fac, uneori. Cred ca fiecare dintre noi a simtit asta. Este mult de discutat aici, cred ca pe de o parte este bine sa dam totul in slujba binelui si sa luptam cu noi insine sa devenim mereu mai buni, iar pe de alta parte nu trebuie sa avem niste pretentii exagerate de la noi - nu la inceput de drum -, acceptand, cu intelepciune, faptul ca nu suntem perfecti... As vrea sa iti spun o vorba buna... adevarul este, cred eu, ca nu e fericire mai mare decat sa simti ca faci ce trebuie si ca faci bine celor din jur. Si undeva, in sufletul nostru, stim intotdeauna ce e corect, ce e bine, chiar daca reusim sa mai ignoram asta, din comoditate, din obisnuinta etc. Eu vorbesc de cazul meu. Increde-te in inima ta si daruieste ceeace stii ca este drept. Dumnezeu sa iti ajute si sa ne ajute noua tuturor, pe acest drum, care nu este usor (pentru mine una nu este) dar este singurul cu folos, adevarat si bun. Te imbratisez cu multa dragoste si ai grija de tine!

FELICITARI si Anacondei2, mare bucurie ne face!

Va iubesc foarte mult! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va aiba in grija pe toate!

Cu mult drag,
Ana
cami_antonia spune:
DRAGA MEA MVB
ma bucur ca te-ai alaturat acestei teme de forum ... ai incredere in Dumnezeu si visul tau va deveni realitate ... mii de 

CAMI - MAMI DE FETITA FRUMUSICA ANTONIA IOANA 11.02.2009
Camelia
cipicah spune:
Buna seara,binecuvantate doamne,
Pentru ca maine e pomenirea Sfantului marturistor Valeriu Gafencu,cu multa smerenie as dori sa aduc in aceasta lupta pentru zamislire de prunci si pe cei din neamul nostru care L-au marturisit pe Hristos.
E prea putin marturisit ajutorul urias dat de Sfantul Necatrie celor ce se roaga cu credinta, fiind si eu printre cei care va impartasesc evlavia fata de acest sfant grabnic ajutator.
Dar ar fi de mare folos duhovnicesc-spun eu,nevrednicul-sa le aratam mai multa cinstire si sfintilor acestui neam.
Mult ajutor aduc pelerinajele la insula Eghina si la insula Evia, dar de mare folos sunt si pelerinajele la parintele Arsenie Boca,de unde se intorc infirmi vindecati si schiloditii sufleteste cu vietile schimbate din temelii. Cata mangaiere aduc rugaciunile la Sfantul Ghelasie de la Ramet,la Sfanta Preacuvioasa Maica noastra Pararascheva de la Iasi,la Sfantul Grigorie Decapolitul de la Valcea, la Sfanta Mucenita Filofteia de la Arges, la Sfanta Teodora de la Sihla,la Sfantul Paisie Velicicovschi de la Neamt,la sfintii inca necanonizati,ce L-au marurisit pe Hristos in temnitele comuniste de la Aiud,Tg.Ocna,Pitesti,Delta,precum si in alte locuri imaginate de vrajmas.
Biserica ortodoxa rusa a canonizat 1.700 de sfinti ce au patimit in inchisorile bolsevice, facandu-se si acum liste in fiecare catun,cu binecantarea patriarhului. In Grecia se respecta acelasi regim.
In Romania,la Iasi se inchide in 2008 expozitia cu parintele Arsenie Boca,Valeriu Gafencu,pr. Daniil Sandu Tudor si pr. Arsenie Papacioc. In Romania,dosarele cu canonizarea sfintilor din inchisori sunt trecute pe linie moarta, pentru ca e interzis de la stapanii celor unde sunt in solda sinodalii nostrii. Parintele Daniel de la Tanacu e lepadat si lasat corbilor,motropolitul Corneanu e iertat ca s-a impartasit cu greco-catolicii,desi e o foarte grava abatere,facandu-se eretic.
Subliniez prin cele de mai sus ca rusii sau grecii i-ar fi canonizat de multa vreme pe Pr. Arsenie Boca,pe.pr.Ilie Lacatusu (ale carui moaste asteapta canonizarea din 1998 ), pe Valeriu Gafencu,pr. Daniil Sandu Tudor, pr.Ilarion Felea,pr. Gherasim Iscu, Pr. Ioan Negrutiu, Pr. Benedict Ghius, Maica Mihaela Marieta Iordache,Gheorghe Jimboiu, Costache Oprisan,Mircea Vulcanescu, Virgil Maxim,Marin Naidin,Ioan Ianolide si altii,pomeniti si nepomeniti, care prin jerta lor marturisitoare au devenit mucenici FARA A FI NECESARE ALTE DOVEZI!
Parintele Iustin Parvu lupta foarte mult, avand asupa sa o presiune uriasa de impotrivire din zona politica, pentru a ne face cunoscut noua, celor de acum, filele de Pateric scrise in inchisorile comuniste.
Haideti sa ne inchinam Sfantului Nectarie cu smerenie si dragoste,dar sa varsam si o lacrima de pocainta la mormantul parintelui nostru drag,Arsenie Boca, la mormintele mucenicilor de la Aiud,Pitesti si Tg.Ocna!
A spus Sfantul Ardealului : "Tara va lua foc din Prislop!".
Doamne ajuta!
happymum spune:
cami si antonia bine ati venit acasa.... 
sa va dea Dumnezeu sanatate si vreme frumoasa impreuna.
abia astept povestea nasterii si pozicile.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
amintirea cea mai draga mie
Anaomaria spune:
Buna dimineata fetelor
Bine ati revenit Cami si Antonia
Cipicah, foarte frumos ai vorbit despre sfintii romani. Asa este, mult au patimit pentru credinta in Hristos si merita sa-i cinstim pentru asta. Dar, pe de alta parte, nu cred ca trebuie sa aruncam cu noroi in nimeni, pentru ca nu este in spiritul ortodoxiei. Sa ne rugam si sa facem fiecare binele in dreptul nostru si Dumnezeu poate ca se va milostivi de noi.
Va doresc tuturor multa sanatate si credinta.
9+
jesika spune:
Dar nu arunca nimeni cu noroi !!!
Cipicah doar a spus citeva lucruri adevarate. Si eu am un mare respect pt. Sf. Nectarie si cum ar putea fi alfel cind face atitea minuni!!!
Dar sint pentru cinstirea sfintilor romani, in mod special.
1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !