Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci (28)
Raspunsuri - Pagina 19
mada23 spune:
Minunea mea incepe in mai 2008 pe cand ma aflam in Bucuresti pentru o IA , ma suna o buna prietena, pe care o cunoaste-ti si voi, Magdita 
, sa-mi spuna ca Bonita o colega de la endometrioza a ramas insarcinata dupa ce s-a rugat cu mama ei la Manastirea Radu Voda si daca tot sunt acolo sa merg si eu. primul instinct a fost ca nu pot sa merg asa sa cer ceva, cine sunt eu? sotul si mai sceptic, dar..ceva de undeva ne-a schimbat pasii si dintr-o data ne-am hotarat sa mergem.
Asa a fost prima mea intalnire cu Sf Nectarie, in fata caruia am ramas fara cuvinte, pur si simplu nu puteam sa zic nimic, sa cer ceva...am plans si atat. Am plecat dar gandul meu a ramas acolo, in acea liniste mirifica, in mirosul acela minunat de mir.
Toate ne-au mers struna din acea zi, chiar daca IA nu a fost unul cu rezultat pozitiv.
Luasem acatistul Sfantului cu gandul sa-l citesc .Au trecut multe luni pana sa ma apuc sa citesc, ma gandeam mereu dar nu stiu parca nu indrazneam, sau poate "cineva" ma oprea.
Prin august am primit o veste nu prea buna de la o prietena de familie, fata tanara , verdict dur cancer col uterin, faza avansata, atat de tare ce m-a impresionat ca vroiam sa fac ceva pentru ea, mi-am amintit de Sf Nectarie, prin voi, mare vindecator de cancer, am inceput sa citesc acatistul, pentru ea. In septembrie a venit randul unei noi inseminari , nu stiu cat asteptam aceasta IA cat asteptam sa ma intorc "acasa" la manastire, am mers la suljba, m-am rugat mult, dar..nu puteam sa ma rog pentru mine, prietena mea avea nevoie mai mult decat mine, si atunci am zis ca Bunul Sfant sa mijloceasca in fata Bunului Dumnezeu pentru cine are nevoie mai multa de El, eu puteam sa mai astept.
Procedura in sine(IA) a mers struna, foliculi multi, totul super, dar fara rezultat si de data aceata, dar culmea nu am fost suparata, m-am resemnat repede.
Am continuat cu cititul acatistului, asa cum puteam, poate uneori nu eram cu gandul acolo, poate imi gaseam altceva de facut, dar nu am renuntat, am insitat.
Nu stiam ce drum sa mai urmez,vroiam o pauza, mi-am zis poate DD nu vrea sa am bebe acum, eu de ce Il fortzez? pot sa fac o mie si una de proceduri, poate nu e timpul acum...
Imi tot doream sa ajung iar la manastire, aveam nevoie de alinare si...intr-o zi vorbesc cu Hera
pe mess, si imi spune de ce nu faci si tu un tratament homeopat pentru endometrioza mea, daca tot vrei sa faci o pauza nu are ce sa iti strice, hai suna doctorita, fara sa stau pe ganduri , a fost un impuls neasteptat o sun si imi spune sa vin peste o saptamana, adica cand credeti? exact cand era hramul Sfantului nostru drag, coincidenta?? nu cred...si uite asa o noua minune se intampla ajung sambata de Sf Mihai si Gavril la slujba,si apoi scoaterea Sfantului afara din biserica pentru hramul de a doua zi, o ce minunatie, ce trairi, ce inaltare, nu am credinta dreptilor sa pot exprima cu adevarat ce trairi..
,...ne-am rugat mult sa faca asa cum este mai bine si sa ne dea multa rabdare sa primim totul asa cum vine, cu bune, cu rele.
In fiecare seara i-am multumit Maicutzei si Sf Nectarie pentru tot ce ne-a dat si nu au foat putine.
Prietena mea a reusit sa ajunga la un control la Viena, acum e un pic mai bine, e un pas mare.
Dupa sarbatorile de Craciun pana in Ianuarie nu am mai citit acatistul, in schimb l-am pastrat pe noptiera, sa-mi vegheze somnul, dar ma chema, am prins drag, nu puteam sta fara, si am inceput iar sa citesc, acum pentru mine,l-am rugat sa ma binecuvanteze pe mine pacatoasa, in gand staruindu-mi ideea daca fac doua fete, celei de-a doua sa-i pun numele Sfantului drept multumire, prima fetita va fi Maria, asa simteam, nu stiu ce va fi si cum voi simti mai departe.
Zile trec si iata ca pe 14 februiarie, Maicuta Sfanta si Sf Nectarie au mijlocit neincetat pentru mine pacatoasa si un test cu doua liniutze si-a facut aparitia.
Am vrut sa scriu povestioara ca sa stiti, deja stiati,dar sa mai intaresc credinta ca Maicuta noastra Sfanta impreuna cu sfintii nostri dragi mijlocesc neincetat pentru noi, trebuie sa credem cu toata fiinta si sa lasam lucrurile in voia Domnului, El stie mai bine ce avem trebuinta.
Sunt prea pacatosa sa merit acest minunat cadou, dar iubirea Bunului Dumnezeu este nemarginita ![]()
Va multumesc din suflet si voua ca ati contribuit la regasirea mea, ma pierdusem in valtoarea vietii, fara Dumnezeu nu suntem nimic 

Doamne ajuta tuturor!
Va doresc din suflet sa va impliniti dorintele!
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
ellenii spune:
Mada 23, am asteptat povestea minunei tale. Chiar in seara asta am gasit blogul acesta si am citit acolo multe. http://www.danionvasile.ro/blog/2007/09/11/binecuvantarea-sfantului-nectarie/
Ma treceau fiorii ori de cate ori citeam cate o intamplare. Ma bucur din inima ca am descoperit cu ajutorul vostru calea care m-a ajutat sa-mi gasesc linistea si impacarea!
Noapte buna si pace in suflete!

Another day goes by 
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Laura lasa visele, nu incerca sa le interpretezi.....e normal sa fii un pic speriata, dar gandeste-te ca Dumnezeu te protejeaza neincetat pe tine si pe bebicul tau! O parte din temeri le ai si din cauza informatiilor bune sau rele care le citesti si de pe forum....nu-ti fa griji pt bebic!......la suferinta fetala, BB-le se dezvolta mai greu....daca BB-le tau creste normal in raport cu graficul saptamanilor lui, atunci e in regula....BB-le meu era mult sub greutatea pe care trebuia sa o aiba....mie , dr imi spunea ca o sa fie un copil un pic mai mic, dar ca e sanatos!Bebicul tau o sa fie un grasan si un frumos! Fetelor, eu am intrat de curand in "Rugaciune" si nu stiu despre ce snurulete vorbiti....imi spuneti si mie? MONICA mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) ![]() |
multumesc mult pentru incurajare, chiar ma ajuta cuvintele tale si te apreciez ca mai ai putere sa incurajezi pe altii.Dumnezeu o sa-ti vada sufletul tau bun si plin de amaraciune si o sa-ti dea bucurie incat sa simti ca-ti iese inima din piept.
Te pup cu drag
25 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
laurraa spune:
| citat din mesajul lui jesika Laura subiectul visului tau sint de fapt fix temerile tale, proiectia gindurilor tale. Eu visez uneori asa de urit incit nici nu ar tb. sa ma dau jos din pat. Dar nu cred in vise si chiar nu le iau seama. Ma deranjeaza doar ca imi strica somnul, atit. Cindva, in copilarie-adolescenta eram foarte superstitioasa insa un var de-al meu a stat de vb cu mine si m-a facut sa inteleg cit de mult imi schimba viata faptul ca am acest viciu, sa-i spunem. Ulterior, cind m-am apropiat de Dumnezeu si am inceput sa citesc si sa aflu foarte multe, am desoperit ce e de fapt cu visele. Pt.ca nu sint o buna scriitoare, am sa postez in continuare ce a spus sf.Ignatie Briancianov despre vise. 1+1=3 sau 4, de ce nu? Doamne ajuta ! |
Multumesc mult.Ca de obicei, ai tu niste vorbe care ung la suflet si ajung unde trebuie
.M-ai linistit.Sa stii ca sunt exact temerile mele. Cand ma simt rau, intai pun mana pe icoana, mir si zic rugaciune si abia mai apoi pe pastile.
pupici
25 + minune de
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
laurraa spune:
| citat din mesajul lui caciantoni Doamne ajuta! Dragutelor, iertare pt. intarziere... mai jos aveti link pt. sinaxarul de azi... http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie13.htm Bun venit fetelor noi! E asa de buna si de puternica rugaciunea facuta in comun.... Fetelor.... eu sunt f. trista... o colega de serv. cu care ma inteleg f. bine si care m-a ajutat mult a fost operata cu ceva timp in urma de cancer pulmonar.... era bine, dar acum celule au reaparut... de luni incepe chimioterapia....este asa de speriata si este f. necajita pentru ca in vara baiatul ei are nunta si se teme sa nu ii fie mai rau....in plus simte ca le stirbeste bucuria prin faptul ca e bolnava si se gandeste ca le rapeste din timpul pregatirilor de nunta pentru ca atat baiatul cat si nora ei sunt alaturi de ea.... sunt niste copii exceptionali....indraznesc sa va rog sa o pomeniti si pe ea in rugaciunile voastre... se numeste Victoria...va multumewc mult si va rog sa ma iertati pentru indrazneala.... "Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman) |
De ce suntem aici? Sa ne ajutam!!!!!!
Dumnezeu sa ii dea sanatate si sa aiba grija de ea!
25 + minune de
just "us" si burticutza
laurraa spune:
| citat din mesajul lui georgia_c buna micutele multumesc livsy, ca de obicei un om de nadejde si un ajutor aportun ![]() ![]() fetelor va multumesc din suflet pt fiecare gand bun si rugaciune pt vladut ; au fost cu folos , caci deocamdata starea lui merge spre bine![]() jesika ai retinut bine , nepotelul meu a mai fost bolnavior si in dec ..se pare ca de acolo i se si trage toata problema asta ... diagnosticul este unul cel putin de speriat ca sa nu spun altfel .. inceput de septicemie , adica o raceala netratata corespunzator a "lasat" sau dezvoltat o bacterie in organism , astfel incat micutul facea febra f mare , convulsii f urate , i se invineteau buzele si degetele de la manute ..disperarea era cu atat mai mare cu cat toti medicii i-au dat tratament cu antibiotic si tot facea febra mare (40)... cumnata si fratele meu , mai aveau putin si isi pierdeau mintile , dar au reusit sa se programeze la un medic fff bun , la care a mai fost , dar care din pacate avea niste probleme cu sotia (azi o opereaza-s-o aiba DD in grija Lui) , si asa a aflat cat de grav este ...dr le-a spus ca este f grav i-au iesit toate analize ff proaste , dar acum sub supravegherea din spital lucrurile merg spre bine .. primul pas nu a mai facut febra Har Domnului, si nici convulsii vineri dupa amiaza cand am auzit de la mama ca e din rau in mai rau , pt ca plecasem un pic mai devreme de la munca ,nu m-am mai dus spre casa , ci m-am oprit la Manastire la Radu Voda , si l-am rugat pe DD ca decat sa-l ia pe Vladut , mai bine sa nu ne dea noua bb ... si asa acum , nu mai am de ce sa ma supar pe nici o z1 Doamne iti multumesc pt ceea ce mi-ai dat , pt ceea ce mi-ai luat , si pt ceea ce mi-ai lasat Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein |
Sa ii dea Dumnezeu sanatate si Maicuta Domnului sa ii vegheze la capusor sa-l faca bine.Ai sa vezi ca o sa se stabilizeze deodata.Doamne ajuta si fa-l bine pe Vladut!

25 + minune de
just "us" si burticutza
mvb spune:
Mada se simte ca tot ceea ce ai scris a fost un moment de traire intensa a recunostintei tale pt divinitate....sa te ajute si sa te protejeze neincetat toti sfintii pe tine si pe bebicul tau din burtica.....sa te fereasca de toate relele si sa-ti scoata in cale doctori buni si sufletisti! Iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara, iar peste 8 luni sa iti tii minunea in brate!
Nu stiu cum e sa-ti tii copilul la piept, dar sper ca intr-o buna zi Dumnezeu si toti sfintii sa ma ajute sa traiesc si eu fericirea asta!
Eu nu am inca Acatistul Sf Nectarie, dar o sa mi-l iau si o sa incep sa il citesc....acum citesc in fiecare seara Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului...il citesc in fiecare seara de aproape un an. Mi-am facut o obisnuinta din al citi, parca nu pot sa ma culc pana nu il citesc.

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...
mvb spune:
Laura multa lume ma intreaba cum de am avut atata putere sa trec peste un necaz atat de mare....le spun ca Dumnezeu este cel care te invredniceste si te face sa nu iti pierzi speranta! EL este cel care nu te lasa sa disperi si sa iti pierzi mintile!Cu toate ca initial am fost f revoltati pe doctori, pt ca trebuiau sa ne atentioneze din timp de problemele lui BB, am inteles f repede ca asa a fost voia lui Dumnezeu si ca asa trebuia sa se intample! Acum nu port pica nimanui!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
Dragutelor.... sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie17.htm