Rugaciune ortodoxa pt.a dobandi prunci (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

madutz - cand poti tu sa povestesti! Bucura-te de minunea ta! Te imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Madutz, felicitari din suflet si aici iubita mea, o sarcina de vis iti urez si un bebelus perfect. Sa te bucuri de fiecare zi in care creste minunea din burtica, cred ca este intr-adevar o perioada minunata, perioada sarcinii.
Georgi, condoleante draga noastra . Sanatate maxima nepotelului tau si Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa il aiba in paza .

Ilie Vlad
Victoria
Ana

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Felictaaaaari,Mada!!!Mamica scumpa,sa va apere Dumnezeu,Maicuta Domnului si Sf.Nectarie in fiecare zi pana la marea intalnire cu bebe si sa nu ai nici o indoiala ca asa va fi!!!

Georgia,de cate ori "te citesc"imi plange" sufletul de bucurie,cand vad cata curatie si bunatate ai in sufletelul tau...te va rasplati Dumnezeu cu un pruncut nobil,pentru cata daruie ai pentru ceilalti.Pana atunci,sa-l apere Dumnezeu pe Vladut,(ai mir de la Sf.Nectarie???) si sa o odihneasca pe bunica!!!Cand bunica mea se pregatea sa plece la Domnul am rugat-o sa-mi puna si mie "o pila"pt bebe si se pare ca a venit bebe dupa 3 ani.

Anadomnica,Doamne ajuta,pe bunica Ana,si daca Dumnezeu va ingadui isi va vedea stranepotii curand!!!

Eleniimultumim pentru milostenie,sa fie grabnic ajutatoare si pentru tine Cuvioasa Parascheva!!!

Stiti ca si noi suntem o minune a Maicutei Domnului,a Sf.Nectarie , a Sf.Ioan Rusul si a tuturor sfintilor de fapt...insa,am avut oarecare neliniste in suflet pana la botezul Mariei,pentru ca asa cum stiti hotarasem ca numele sa fie Ioana Nectaria,de la cei doi sfintisori grabnic ajutatori noua...intreband insa parintele cu care am fost in Grecia,ne-a spus ca bine ar fi sa multumim Maicutei Domnului si sa alegem un singur nume...asa am ajuns la numele sfant Maria,si atat.Eu tot cu indoiala ,insa,desi ne spusese parintele ca Sfintii nu se supara,chiar daca am promis,ca doar o slavim pe Maicuta Domnului.Am ajuns in saptamana botezului si Sf.Nectarie a mai facut o minune,ca sa-mi arate ca nu este"suparat"m-am trezit intr-o dimineata cu acatisul(carticica) lui, undeva sub tricou,spre gat...si daca as fi fost adormita,nu aveam cum sa ajung in somn la acatistul sau,ca peste el aveam alte carticele de rugaciuni.Deci,inca o data ne arata cat este de minunat,cand nu cerem semne si minuni,ci avem toata increderea in mijlocirea sa!!!Doamne ajuta-ne pentru rugaciunile Sale si ale tuturor sfintilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna fetelor
Ce multe s-au intamplat in lipsa mea!!!!
In primul rand multa sanatete Cameliei si puisorului, Antonia.
Si lui Vladut, si bunicii Ana (a Anei-Domnicai).
Mada felicitari!!! Haideti cat mai multe, sa trecem de pe lista de aspirante la gravidute!!!
Eu am fost racita, am stat in concediu medical saptamana trecuta. Am luat ce mi-a zis Virginia, oscilococinum, stodal si inca niste pastilute, toate homeopate. Mi-a trecut raceala, dar tare as mai fi stat acasa....
Am un somn urias Si niste greturi....
Chiar ma amuzam ieri cu sotul meu, cand ne intorceam de la biserica, cat de somn imi era mie in timpul slujbei. Cel putin la Acatist, aproape ca visam. Dar am rezistat eroic pana la urma
Salut noile fete, ma bucur ca sunt mai multe din Botosani, orasul meu natal.
Am mai fost o data la dr saptamana trecuta, pe 9, si bebe crescuse pana la 1.79 cm. Din pacate si fibromul a crescut de la 3 cm in iulie la 4.16 cm acum. Dar cu ajutorul lui DD eu cred ca va fi bine.
Am primit o carte despre sarcina si nastere si am inceput s-o studiez, sa nu ma mai alarmez din nimic.
Cam asta-i, v-am scris toate activitatile mele!
Va pup si sa stiti ca mi-a fost foarte dor de voi. Chiar ma intrebam ce mai faceti si am decis ca e musai sa-mi pun net si acasa la un moment dat, cand voi intra in concediu.
Va pup pe toate si It's good to be back!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Ah, si multumesc tuturor celor care s-au interesat de sanatatea mea

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Anaomaria - bine ai revenit cu forte proaspete!
Fetele, tuturor, multumesc pt. sustinere si pt. rugaciunile pentru bunica mea - Doamne ajuta!
Georgic - cum se mai simte Vladut, nepotelul?
Caciantoni- Multa sanatate Victoriei si putere in lupta cu boala.
Fetelor, mult ma ajuta rugaciunile voastre... mai ales ca eu sunt acum intr-o faza mai... cum sa-i zic, "rece"? Astept postul Pastelui sa ma mai "redresez" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Georgia, nepotelul tau se va face bine.Doamne-ajuta!
Condoleante pentru bunicuta ta. In cazul meu, taticul meu a "mijlocit" asa de bine de cind a ajuns in Cer, asa incit la fix un an de la plecarea lui, m-am casatorit si la fix 2 ani de la aceeasi plecare, l-am nascut pe Nicolas. Ce parere aveti? Si se mai spune ceva: cind pleaca un suflet la Cer, intr-o familie, imediat vine altul sa il inlocuiasca. In familia mea am mai multe exemple in acest sens. Poate e un semn si la tine.

Anaomaria...putere si multa sanatate pentru bunicuta ta!

La mine...nimic nou.

Mada23, ma bucur din suflet pentru vestea pe care ne-ai dat-o!Asteptam sa ne istorisesti intr-amanunt minunea Sf. Nectarie.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

felicitari ptr samburelul ala mic din burtica mada23. sa te ajute Dzeu sa duci sarcina la capat fara probleme si sati vezi pruncul peste 8 luni nu???

condoleante ptr moartea bunicutei georgiac.asa a vrut domnul, poate ii e mai bine acolo sus in cer decat pe pamant, caci aici e multa suferinta si chin

fetelor cat despre mine, ii multumesc lui dezeu si sf meu Nectarie ca ma invrednicit si ma simt minunat, parca nici nu am avut probleme cu coloana, a fost un vis,cel putin asta pot spune acuma, cat despre proiectul bb, ma rog la Dzeu sami trimita si mie rusii pe cap ca mie dor de ei, ..nu iam mai vazut de pe 29 decembrie, doamne nici nu vreau sa socotesc de cand nu au mai venit....iau in continuarea duphaston, mai rau ca aseara ma durut burta so ovarele de mor de zicem ca gata gata vin, iar sanii nu mai zic, ma dor de 3 zile, nu suport nici sutien asa sunt ed sensibila..sunt toate simptomele de CM dar el nui, unde sta oare uraciosul?????/
ma rog la doamne doamne sa faca cum crede ca e mai bine ptr mine si ptr organismul meu..dar sincer grea e suferinta atat fizica cat si pshica

doamne te rog si noi un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

seara buna ,dragutele mele
in primul rand va multumesc inca si inca o data pt tot suportul , ajtorul , rugaciunea , gandul bun , absolut tot ceea ce ati facut pt mine .. conteaza atat de mult .....
vladut , parca , parca este mai bine ... asteptam rezultatele analizelor ..caci la eco , abdominala , rinichi .. nu s-a vazut nimik .. la plamini nu-i fac caci se pare ca este f nociva pt un copilas asa mic

virginia , nu sunt nici 1% asa cum ma descri tu .. mi-ar place mie ..si de fapt pt asta ma lupt ... io sunt o fire mai revolutionara, spun ceea ce gandesc cu voce tare , ma lupt mai cu vorba mai cu fapta , pt o cauza pe care io o consider dreapta ,... la munca mi se spune vocea sindicatului .. .. insa am ajuns sa-mi consum energie , acolo unde poate nu este chiar benefic ...sa argumentez ce gandesc , sa ma lupt sa conving sau sa ma fac inteleasca ...insa alaturi de voi am inteles inutilitatea acestui gest,am inteles ca nu e un scop in sine , si asa ma rog la DD sa-mi dea intelepciunea sa tac , sa ma fac ca nu vad, sa nu incerc sa schimb lumea ... sa-L las pe El caci stie mai bine ca mine , ce trebuie facut ....
uite pt ca tot am atins un subiect delicat, vreau sa va intreb ceva ... voua vi s-a intamplat vreodata sa simtiti ca puteti face mai mult , pt cei de langa , dar din comoditate ,sau din alte motive nu ati facut ?

domnicuta ... ii doresc bunicutei tale , o batranete usoara , si o boala scurta ...si daca DD a randuit sa o cheme la El , sa-i fie calea lina... o pun in gand la ruga

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Giorgi condoleante
Ma pentru Vladut sa se faca bine cat mai repede sar ma rog si pentru tine iubita me asa te binecuvanteze Maicuta Domnului cu un prunc

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput