Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(43)
Raspunsuri - Pagina 17
lucialu spune:
O primavara cu mult soare si un martisor si de la noi pentru fiecare endo-mumoasa!

Alexia LA MULTI ANI!!!

Iti doresc sanatate,muuuuuuuuuuuulti-muuuuuuulti ani sa ne traiesti,implinita,iubita,alintatata si alaturi de cei dragi!!!Sa-ti creasca printesa mare,sanatoasa si sa o faca pe mami mandra tare!!!![]()
![]()
![]()
Aditza
ma bucur ca te simti mai bine si dap ai dreptate.De tot nu dispare,decat raaar,dar mergem inaninte,poate se gaseste si un leac adevarat.
Beatrice
Viusid gasesti in orice farmacie obisnuita.Este siropel sau pliculete.Flavinul se face comanda pe net si Vitex gasesti in farmacii naturiste,doar daca iei Mastodynon-preparat homeopat care contine si vitex,gasesti in farmacii obisnuite.Nu mai am dureri de endometrioza in sarcina.De alea am scapat!
Insa ma mai doare burtica,dar acum mi-e drag ca stiu ca e pt BB si e OK(se intind ligamentele,creste uterul,una-alta
).Ma mai sperii,dar si asta e normal,ca vreau sa fie BB bine.In timpul sarcinii si endometrioza stagneaza,ia o pauza sa spun asa.
O saptamana excelenta!

KISSES
my little sunshine
rala spune:
Buna dimineata dragele mele! Raportez si eu: aseara ultima injectie. Am intrat in linie dreapta. Acum mai trebuie sa ma adun sa fac si histero si prin mai cred ca intru din nou in cursa incercarilor. Abia astept sa scap de bufeuri care m-au terminat efectiv. In rest, nu ma pot plange, dureri de cap nu, dureri de oase nu (iau oricum omega 3), kilograme... chit ca tin regim nu dau jos dar nici nu pun, starile de nervozitate s-au epuizat in prima luna. De luna asta as vrea sa incep sa iau si eu viusid si ma batea gandul sa inghit si niste zinc. Ma poate ajuta cineva cu un sfat: ar fi bine sa iau si cam cat?
Va pup pe toate si pentru ca scriu rar nu voi mentiona niciun nume pentru ca sigur as omite pe cineva. Ma gandesc des si cu drag la voi si la faptul ca suntem norocoase ca luptam atat de mult pentru bebelusul nostru, e dovada ca suntem puternice si speciale si este probabil marea incercare care ne modeleaza caracterele.
Good things happen to good people!
alexia28 spune:
Multumesc foarte foarte mult
Multumesc la fel iubita

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008prietene DC .
aditzaC spune:
gagicutze ..help me !!!
as dorii sa fac niste analize la sange , care sa imi fie folositoare si atunci cand voi devenii mamica , insa vreau sa le fac gratis cu trimitere de la medicul de familie , imi puteti spune , va rog , ce analize pot face ?
urmeaza sa merg la med de fam sa ii cer un set de analize pt alte afectiuni ( probleme cu stomacul/ bila ) si daca tot merg as vrea sa le fac si pe cele de mai sus mentionate .
pe langa acestea tb sa mai fac si o cultura din col si o secretie , credeti ca ar fii necesar sa fac si un papanicolau ?
luci ......m-am linistit daca mi-ai zis ca ovarele dor chiar daca ele nu au nimik , endometrioza asta ...
multam endo-mumoaselor !
beatrice75 spune:
Am picat intr-o pasa asa de proasta dupa ce o prietena cu endo imi plange la tel ca nici dupa operatie nu se simte deoc bine, durerile au revenit si e la fel ca la inceput....ca i-a reaparut chistul si nu a reusit sa ramana gravida.....ufff....acelasi chin toata viatza?pai innebunesc numai la gandul asta!
aditzaC spune:
Am picat intr-o pasa asa de proasta dupa ce o prietena cu endo imi plange la tel ca nici dupa operatie nu se simte deoc bine, durerile au revenit si e la fel ca la inceput....ca i-a reaparut chistul si nu a reusit sa ramana gravida.....ufff....acelasi chin toata viatza?pai innebunesc numai la gandul asta!
beatrice .....hai nu mai fii trista ! dar dupa cat timp de la operatie ia aparut chistul? a facut diph ?
sincer si mie imi este frica si sunt ingrozita .......vb ta , numai cand ma gandesc ma apuca groaza , macar daca aveam un bebe , puteam sa suport mai usor , zic eu ! dar asa .......cand ma zbat pt acest vis si vad ca este posibil ca el sa nu se implineasca niciodata ......imi vine sa o iau la sanatoasa !
OFFF .....dar ce sa facem ? tb sa fim tari si puternice si sa ne gandim ca trecem peste o pasa mai grea iar D-zeu ne este alaturi si ne va ajuta ! 
magdita spune:
Buna endo-frumoasele mele,
O primavara minunata va urez, plina de bucurii si impliniri 

.
Alexutza
, La Multi Ani iubita, sa fii sanatoasa in primul rand, sa iti traiasca fetita care e o scumpa, si sotul si Tano, sa va mearga bine si sa fii fericita 

.
Ioana
, ce mai faci draga mea?
Lucic
, ma bucur ca te simti bine, ca ai pofta de mancare, ce m-as bucura sa am si eu cu motiv, ca fara motiv am oricum
, ca bebe creste... De-abia astept sa ne spui ce ascunzi in "bultica"
.
Madutz
, pup mamica si ghiocelul scump
.
Rala
, sa fie intr-un ceas bun si ultima injectie, si cu noroc aceasta perioada post-diphe. Ma bucur ca nu te-ai simtit prea rau de la tratament.
Raluca
, deci cm-ul tau a venit la 65 zile? Eu azi am 53 zile, teoretic luna asta spre sfarsit ar cam trebui sa apara si la mine cm. Vedem
. Bafta multa si sa vii cu vesti
.
Boo
, Ralu_t
, ce va fac flacaii?
Fire

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla 
![]()
!
beatrice75 spune:
AditzaC, dupa o juma de an i-a aparut prietenei mele iar de la operatie...nu a facut injectiile pt ca nu i le-a recomandat dr. eu i-am spus de acest forum, de injectii, dar e asa de satula de tot si de toate!!!
aditzaC spune:
beatrice .......imi imaginez ca este satula de medici , dureri , pastile , etc , dar tb sa faca ceva pana la urma este vb de sanatatea ei !
am auzit si eu tipe care nu au facut trat cu Diph si s-au trezit la scurt timp de la operatie cu chisturi
din fericire Diph ajuta si intarzie ca sa zic asa , acest proces ! pacat ca nu vindeca definitiv , insa iti da sansa de a ramane insarcinata , tinand cont ca el ajuta mult si la FIV
tu cum te mai simti ? si eu am dureri de ovare ( intepaturi ) si sunt balonata , am zile si zile !
sa speram ca in curand vom scapa si noi de asta
pupici
ciol spune:
Buna seara fetelor,
Am revenit si eu dupa un timp cu dorinta de a va citi ce ati mai postat.....
fetelor, si eu am fost operata in dec 2007 de endometrioza de catre dr Herghelegiu, (aveam niste dureri ingrozitoare inainte de menstruatie cu vreo 2 saptamani de ma tavaleam pe jos) si dupa operatie mi-a recomadat sa fac 3 injectii de depo-provera, una la 45 zile......pe ultima am facut-o in iunie 2008 (nu le-am facut imediat dupa operatie ci cam la 2 luni), problema este ca nici pana in ziua de astazi mie nu mi-a revenit menstruatia si totusi au trecut 9 luni de la ultima injectie.
Burta, ma mai doare din cand in cand.....parca simt ca imi vine si nimic, sunt doar cateva pete maronii....si nu inteleg cand o sa-mi revina la normal.
Am fost la doctor in oct 2008 si mi-a spus sa stau linistita ca totul este ok acolo, si ca o sa-mi revina (depinde si de organism) dupa care pot ramane linistita insarcinata.
voi ati facut careva aceste injectii? cum a fost la voi? la cat timp va revenit menstruatia?
multumesc mult si va pup