Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Lucisor, sa stii ca deja "colectionez" multi pumnisori mici,mici (si de samburei si sper sa fie toate semne bune care sa imi aduca si mie in burtica alte perechi de pumnisori dulci!
Va pup si sa aveti grija de voi, ca deocamdata ma bucur doar asa, de la distanta

Mada, sa inteleg ca mai am o pereche de pumnisori de la voi? vezi ca eu ma intind imediat, cand e vorba de delicatese din astea

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Va pup, scriu si eu un pic ca ma bate Lucialu, va citesc sa stiti dar nu prea am ce sa raportez, am pitica un pic mucioasa si sunt consemnata acasica, cu una bucata sot plecat in delegatie de vreo trei zile....chestii din astea naspa noroc cu voi ca va mai citesc pe aici.
Lucia ce am mai ras de motanu' tau, parca e Tano al meu vesnic indragostit Am si eu o intrebare stii ce ascunzi in burtik sau am pierdut eu ceva? Si tu nu mai intri nene pe mes? Vroiam sa te pup asa mai de aproape
va pup pe toate toate

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare actuale si viitoare burtici
va multumesc pt sfaturile voastre ....as vrea sa stiti ca inteleg perfect de ce unele fete nu pot parasii acest topik , ma simt f bine alaturi de voi
apropo de durerile de ovare : si mie la eco mi-a zis ca e ok , aveam ovarul stang de 20 si cel drept 32 ( din stangul mi-a extirpat un pik )
daca ziceti ca sunt normale intepaturile si durerile .....atunci incep sa ma linistesc , sper sa fiu ok si sa nu fac vreo complicatie
din pacate le simt inflamate , parca sunt balonata in zona pelviana , habar nu am de la ce ! am facut doua seri la rand si am sa continuii , baitza cu ceai coada soricelului + coada calului+ musetel + sare ..........fierbinte ( am stat acolo ''deasupra '' in acel abur fierbinte ) si am folosit dim si seara supozitoare gen Carpicon ( sunt la fel ca si compozitie numai ca au alta denumire ) .
Ma simt un pik mai bine , cum ziceam continui. Credeti ca in doua zile ar fii tb sa ma lase definitiv inflamatia ?
Saptamana viitoare am sa fac o secretie , cultura din col si papanicolau , plus alte analize la sange .
Va pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Fire astept ziua in care voi sari de 5 m in sus de bucurie si pentru voi asa cum a fost aici pt fiecare(si pt mine )dintre fete.Si va veni!Nici nu se poate altfel ca ai o intreaga galerie
Alexia intru pe mess,adevarat ca nu mereu,dar de obicei te nimeresc si eu offline.Nu stau cu el deshkis ca mananca multe resurse pc-cesti si e cronofag pe deasupra.Pup scumpetea mica si mucioasa!Sanatate!Doamne cate e de dulce!M-am uitat la pozici mai demult si imi place mult cum o imbraci,are domne' niste rochite mai-mai!Dar mai ales mi-a placut pozica unde sunteti voi doua langa bradut.Foarte reusita si foarte emotionanta,sa spui sincer!Cat despre motanu meu...hehe...Cyrano de Motanc!I-ai gasit la Tano gagica sau il lasi sa suspine platonic?
Aditzac e bine tot ce faci.Si daca spui ca te simti inflamata-balonata inseamna ca asa e,insa nu poci sa spui cat o sa dureze pana iti trece.Chiar am vrut sa-ti scriu de bai de sezut cu coditza calului.Sper ca nu te-ai supi cu gluma me.Eu mi-s mai suie de felSi nah cu tastele astea-romaneasca bat-o vina!fiind si gravi normal ca o vad cum ma doare pe mine acu:moase,nasteri,alea-alea
Cred ca ma leg in camasa de forta ca prea sunt dependenta de DCOricum la cat am bagat azi in mine sa nu va mirati daca intr-o zi nu mai intru pe forumO sa scrie gabarit depasit pe mine

my little sunshine

Mergi la inceput

buna seara
luci.......stai linistita ca nu ma supar asa usor
ma simt un pikulet mai bine , imi pare rau ca am sarit o seara si nu am mai facut baitza cu ceai, este destul de complicat pt mine , stau la curte, in baie nu e asa de cald , am centrala dar casa nu are izolatie iar baia este mai racoroasa, asa ca dupa ce fierb ceaiul ma duk sus ( camera mea este la etaj unde din pacate nu am baie ) si imi asez toate cele si fac ´´ exercitiul ´´ , iar dupa o jumatate de ora de stai in aburul fierbinte tb sa duk jos toate cele .........
cum sanatatea mea este mai importanta , incerc sa nu scap nici o seara fierbinte cu ceai
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

De la ghiocelul din burtika un martisor pentru toate endo-mumoasele

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea 5+
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, endo-mumoase!Lucialu, vroiam sa te intreb cum te simti, te mai doare acum cat esti gravida de la endo? Dar dupa operatii?zici ca doar usturimile au disparut, nu?eu sunt mereu balonataSunt aceiasi persoana nedumerita care nu stie pe ce drum sa apuce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si inca ceva, cu ce sa incep? Vitex, viusid sau Flavin? Si fetelor din Bucuresti, unde le pot gasi, mai précis?

Mergi la inceput

neatza
mada ...multumim pt ghiocel ........sa creste-ti mari si sanatosi !
beatrice eu m-am operat si sunt balonata in continuare , se pare ca pana nu vom ramane gravidute endometrioza asta o sa ne dea mari bataii de cap .
de la spalaturile cu ceai si supozitoare ma simt mult mai bine insa nu au trecut definitiv durerile si nici inflamatia ovarelor

va doresc O primavara frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

un pupic si un martisor, cu drag, si din partea noastra

mami de brotac rocker

Mergi la inceput