Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(43)
Raspunsuri - Pagina 15
beatrice75 spune:
AditzaC, eu eram terminata de dureri, bine, nici nu-s operata....si ma tin la suprafata cu acupunctura si tincturi, nu-ti spun ca mi-au disparut durerile definitiv, dar sunt suportabile, iar alteori uit de el....
lucialu spune:
Aditza
Sunt binisor.
Saptamana viitoare merem pe sfarsit.Mie imi place oloiul de masline.
Il folosesc in mancare,pe cap si acum pe corp sa se intinda usor pielea cand creste burtica.![]()
Goldisor
ai mare dreptate!
Am discutat noi si de treaba asta pentru ca era vb de acele faimoase vaccinuri de ex(polidin,Cantastim)...polologhie multa(sunt linkuri pe prima pagina),ideea era ca e deosebire intre intre imunitate scazuta si disfunctie imunitara ori mai ales suspiciunea ca este boala autoimuna,dar care cu siguranta poate mere de mana cu alte boli autoimune.Deci cum spuneai poti alimenta o reactie imunitara exacerbata,pui gaz pe foc.Insa,Viusid si Flavin(flavonoide si antocianine) sunt imunostimulatoare bune ambele au efect antitumoral,puternic antiinflamator,ultimul are si functia de a reface celulele care isi pierd forma corecta,datorata enzimelor eliberate de endometrioza,de a fluidiza fluxul sanguin,etc.Au foarte multe chestii,iar o cura de Viusid e ok mai ales ca si el la randul lui este format din multe vitamine(complex de B-uri).Despre bioflavonoide am citit prima data pe un forum foarte bun american.Acolo mentionau fetele de nevoia noastra speciala pt ele si de deficitul de Zn de asemenea constatat cam la majoritatea pacientelor cu endometrioza.
my little sunshine
aditzaC spune:
luci
.....si eu folosesc ulei de masline la mancare , salate , dar nu pot sa il inghit asa pur si simplu ![]()
mi-am cumparat de la plafar niste supozitoare care au aceasi compozitie ca si Carpiconul ( sunt identice numai ca se numesc altfel ) . Aseara mi-am facut un ceai de coada soricelului + musetel in care am pus doua linguri de sare de buc si am stat acolo in acel abur pana s-a racit ceaiul . Apoi am folosit un supozitor si m-am bagat in patut la caldurica . Ma simt un pikulet mai bine . De dimineata am avut niste crampe puternice , ca si cum ar tb sa imi vina menstruatia . Voi repeta cateva zile.
Supozitoarele le fol 2 pe zi si am sa folosesc 5 zile , crezi ca e ok ?
Sper sa imi treaca . Fetele cu endo .......vi s-a intamplat ca dupa trat cu Diph sa mai aveti crampe puternice specifice menstruatiei ?
pupici
iliraluca spune:
Fetele,
Declar Z2 dupa tratament cu Diphereline. Mi-a venit la 65 de zile. Am fost si la doctor fix in seara de dinaninte sa imi vina si era totul ok. Stia domnul doctor ca urmeaza sa imi vina repede.
Luna aceasta incerc natural iar de luna viitoare incep cu inseminari.
Pup
fetele cu burtica iar celor in asteptare le trimit o floricica
si sa stiti ca ma rog pentru voi
fireyes spune:
Lucia, muuulti 
Sa stii ca in ciuda aparentelor (si a celor intamplate in trecut) sunt f optimista... acum, eu sper sa se potriveasca si la mine statistica buna, ca de aia naspa am beneficiat
poate si mersul asta la sala m-a ajutat mult, de am asa un tonus muuult mai bun decat in celelalte dati ori ca vine primavara... habar nu am... dar de aia, mi-am si "permis" sa sper ca luna asta poate, poate se face vreun loc de minuni pt mine. ma rog, n-a fost sa fie, acum sper sa iasa hormonalele de z2 bune ca sa pot sa dau startul![]()
La chestia asta cu noroceala, eu m-am considerat intotdeauna f norocoasa (si chiar cred ca am fost), doar aici, la capitolul asta s-a terminat rezervorul. si acum, ma gandesc ca atatea ghinioane ar face bine sa se spele cu un maaare noroc, ca doar e incercarea 3![]()
drept sa zic, m-am bucurat de lucruri mai mici in perioada asta, m-am bucurat ca am reusit sa fentez depresia post-incercare, ca dupa 2 luni am reusit sa dau 2 kg jos (e ingrozitor de putin, dar e mai bine decat acum 2 luni
si tot asa. daca era sa invat vreo lectie, eu cred ca asta era+sta in puterea mea sa imbunatatesc ceva, oricat de dificil pare si oricat de mult timp iti ia. si asta cred ca putem invata fiecare, sa ne "incordam" pt sansa noastra. iar tu esti un alt exemplu (si inca cu happy end) ca lucrurile astea chiar conteaza
still counting: 1,2,...
aditzaC spune:
iliraluca..........poti sa te apuci linistita de tb ![]()
sa dea domnul sa vi cat de curand cu vesti bune !
si eu sunt in asteptarea CM , mai am multe zile de asteptat, pe 12 febr am facut ultima injectie
ai dureri ? simti ceva schimbat ?
Pupici
mada23 spune:
Iliraluca..
gata iti tinem pumnii 

Flacarica...
de tzuc tare tare sa te molipsesc, vezi ca pe la noi se poarta naturelul, asa ca ai de grija 

Aditzule...
si eu am avut crampe dupa diher, lucreaza pe acolo medicamentul, dar e de bine 
Lushic...
burtikul mishcaret
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
5+
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
aditzaC spune:
madutzule .....poop fata si ms pt ras
m-ai linistit un pikulet , daca sti cat imi este de frica !!! aseara am aflat o veste grozava , prietena mea a ramas din nou insarcinata , dupa ce in ianuarie a pierdut sarcina , nu a putut sa o tina , nu se stie de la ce !
Acum mi-a zis ca ia intarziat 8 zile si a facut un test si este pozitiv
....iar eu voi fii nasica 
Abia astept ! sapt viitoare merge la medic , i-am zis sa ii ceara medicului ceva pt a putea sa pastreze sarcina , ea fiind ffffffff stresata din cauza jobului .
poop endo-moasele !
lucialu spune:
'Neata!Nu va spun de la cat suntem treji,ca suntem pisaciosi,dar...m-am obisnuit.Am hapait capsuni,o placinta cu branza sarata si marar si inca jumatate de placinta cu varza

Si parca-parca mai ar fi loc de ceva,dar trebuie sa ma gandesc
Motanu are combinatii, n-a binevoit sa parcheze de dimineata la dormitor,sta si-i sopteste la una la ureche vrajeli motanesti,doar-doar...
Vb serios,era ridicat in doua labute,dansa pozitionata mai sus iesita doar cu capul dintr-o boxa de bloc
![]()
Frumoasa-i vecina noastra,scoate capu' pe fereastra![]()
Ieri de dimi executat sange and pipi pt analize.Am un dr sa-mi traiasca si sa-I tina DD "naravu'"!
Aditza
, endo-moase???![]()
![]()
Pai de ce nu spuneti ca eu nu ma simteam cu musca,dar nu mai cautam prin alte parti,facem tot in famelie.![]()
Iliraluca
SUCCES!Sa fie!
Sa se lase cu okisori cat mai repede!Doamne ajuta!
Firerina
asa te vreu.Optimista mama,ca conteste.Si laxata.Ca si asta conteste.N-are treaba ghinionul si norocul cu gravideala.Ti-am mai spus:vin BBeii cand le este dat sa vie.Noi propunem si ne rugam si asteptam sa vedem de e si voia lui DD a.c ne dorim noi.Uneori imi pare ca sunt ca in gara,intr-o continua asteptare de ceva anume.Dar vine trenuletul pana la urma.Noi suntem aici pe baricade,ca vin si suporterii mici sa tina pumnii pt alti BBici si viitoare mamici.Si permite-ti in continuare sa visezi,ca nu aiurezi.Ori faci pui de Romania ori faci pui de Austria
Sa vedem puiul-puii tai ce vor?![]()
Madut
dragut pupacim burtica aia cu inimioara mica si dulce,dar ne facem noi mari!
Ti-ai facut bagajele pt Odisee?Ori mai tatonezi terenu'?Dupa cum vezi eu fac naveta![]()
Mai,voua nu vi se pare ca lipsesc mai multe mandre de la apel?Booon intelegem ca sunt unele ocupate cu puiutii,dar asa un semn?Si celalalte?
WE EXCELENTUS ALATURI DE CEI DRAGI!
acu' pe bune...imi chioraie matzele
Tre sa ma hotarasc ca ma ia deja cu lesin.
KISSES
my little sunshine
iliraluca spune:
AditzaC,
Este exact ca inainte, pe mine nu ma durea nici inainte de laparo doar ca imi curge extraordinar de mult. Sper ca e ok...
Si pe mine ma mai intepau ovarele din cand in cand si am intrebat la doctor si mi-a zis ca e ok. Mai mult, inainte sa imi vina m-a durut burtica si am fost la doctor, mi-a facut eco si mi-a spus ca e totul ok si ca nu e grav ca ma doare.
Mada, multumesc pentru majorete 
Lucia, pupacesc fata si burtica.
Ileana