Pestisori... pestisori... (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Yasmine!

Crig haioasa foc fii'ta Si ati pus banuti?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Buna la toate sirenele! Si "LA MULTI ANI!" , cu intarziere, tuturor celor care si-au sarbatorit deja ziua pana acum !!!

Raspund la apelul lui Marami ... insistent, insistent ... si ma inscriu si eu in baltuta... Aveam de gand s-o fac mai de mult... da', cam luasem pauza de la scris pe forum ... doar citeam... si... intru acum ...
Is o pestoaica de martie, 4 martie, la cutremur... si am un baietel, Robert, de trei ani jumatate. Sunt mama singura de vreo doi ani, dar mi-e tare bine asa ... baietelul meu e poznas din cale afara... sau mi se pare mie ... Marami stie ... cand o sa am timp o sa va pun si ceva poze ca sa-l cunoasteti... Mno... momentan nu stiu ce sa va mai zic... mai revin eu... si cu altele...

la toate sirenele de aici ! Pe mai tarziu... la toate...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mi se spune "argint viu"...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani pestisorilor: danette, crig72, Nadia si Yasmine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CRISTINA,hihihih,criminala Mariuca...si chiar,ati prestat cu ceva banuti...frumos tortuletul!!

CRYNA,bun venit in baltuta...am si eu un Robertel acasa,putin mai mare ca al tau,si tot "argin viu" i se zice...sa iti traiasca puiul scump!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Cristina , adevarata surpriza .Cel mai frumos cadou , cred pt . ziua ta si ceva care cu siguranta ti-a incantat sufletul !Multi pupici pt . nor*mea

Cryna, bine ai venit in baltuta .Sa iti traiasca baietelul si sa mai vii pe la noi .

Ca sa stii eu sunt res[ponsabila cu optimsimul .

Dana , tu chiar vrei bataie ? Vezi ca acus ma sui in trin si vin la tine , ai intales ...... Veselie!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Oficial.... Cryna, bun venit si plutire placuta!!!

Asa si daca Daniela e responsabila cu optimismul, iaca eu sunt cea mai tinericaam doar 27 de ani, conform testului psihologic, pfoooai, cred ca niciodata nu o sa ma maturizez, drept ii ca aseara eram in galeata, noroc cu Baby, care a intins muzicile pana in msg meu

Emma este iubire, lupta continua

Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

M-i s-a stricat tv -ul din sufragerie plang pt . ca este primul obiect cumparat din primul meu salariu

deci cred ca va trebuie sa cer cadou de ziua mea tv sau mai bine nu , ceva pt . mine ....mai am unul....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Cu intarziere,La multi ani mami de Mariuca!

Xandrutza,bine ai revenit!

Cryna,bine ai venit in baltuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna dimineata, uite cine s-a trezit sa va faca cafeaua!!!!!!!!
DAniela DAneza am vazut poza de vedeta.
La mulit ani cu intarziere yasmina,
Cryna bine ai venit.
Xandruta bine ai revenit.
O zi superba tuturor.
Cum stai cu depresia pesteasca?
Ati vazut ca dupa unele horoscoape eu ( si inca cateva respectabile doamne) sunt tradator de neam si balta si sunt varsator?!?
hai gata cu somnul .Toata lumea la si apoi la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaaaaa

Dany am vazut de dim. reclama la emisiunea care urmeaza sa inceapa... ce-ai facut? te vor sau nu te vor

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput