Pestisori... pestisori... (31)
Raspunsuri - Pagina 20
daniela_daneza spune:
Neatza!
Ely , deocamdata nu sunt decisa , astept sa vad prima editie, pt. ca s-au schimbat putin datele , vor sa fac si un pic de circ , sa vina sa filmeze acasa , sa se uite in frigider , alte alea .....si nu cred ca ma bag .....
O zi frumoasa! 
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andanii spune:
ooo dany cu filmat acasa in frigider , cu circ ??? nu-mi place atuncilea ..... las ca or mai fi alte emisiuni fara circoteca 

azi ma simt mai bine , nu stiu ce am , nu reusesc sa ies din butoi , parca nimic nu merge cum trebuie , toate merg pe dos 

bate vant depresiv la mine , optimism ,...., optimism si tot ma prinde depresia ... asta-i perioada ... oare o fi doar la mine-n cap ???
ma scuzati , nu intru si nu scriu pentru ca sa nu va indispun si pe voi 

azi nu avem nici o petrecere ??? pauza de la sarbatorite ![]()
![]()
cryna bun venit in baltutza 

ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
marami spune:
`neatza! O cafea nu da nimeni? Sau neste scobitori, ceva, sa-mi tin ochii deschisi dupa noaptea ce a trecut? Oana a luat-o pe urmele lui Soso, am avut de schimbat doua randuri de asternuturi, a facut o indigestie, acu avem cur kkcios si ca si cum toate astea nu ar fi de ajuns, la 4 dimineata a luat-o pe Gina in brate si fie`mea a mare
, a plecat la scoala, are lucrare la mate, facand ca locomotiva, la ora 9 zbarnaiau telefoanele. Acu vazui ca dadu Baby o cafea, nu-i bai, in cazuri exceptionale fac si eu, adica fac cafea cu manuta mea, de-adevaratelea
in rest imi iau de la automat.
Xandrutza, bine ai revenit!
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!