Pestisori... pestisori... (31)
Raspunsuri - Pagina 16
Nally spune:
La multi ani Anacami,Criss, Charlie, Miruta, Ada si Sephora!!!

Sa fiti iubite si fericite! Sanatate multa si ape limpezi tot anul!

Eu bantui pe net desi am treaba pana la genunchi de rezolvat! ![]()
Eu beau un capucinno de azi dimineata... nici acu nu il terminai!![]()
Puuup si we fain la toate sirenele! 
daniela_daneza spune:
Nally , spor la treaba ! Sa aveti maine o zi frumoasa , ac speciala este!

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
crig72 spune:
La multi ani ani Sephora si ada2021!!
noi azi reluam inotul cu Mariuca .in rest leneveala..
va pup pe toate!
elyanne spune:
La multi ani, Emilyjeuly!!!
Nally petrecere frumoasa
Abia astept sa ne arati poze ![]()
Nu am invatat pt. examen
Am fost mai mult singura cu trupa, sunt singura si acum... aseara am fost in vizite, a fost ziua unui prieten... si uite asa... Sper sa apuc sa le mai citesc odata astazi... e un examen usurel... probabil si pt. ca sunt lucruri de care m-am mai lovit in realitate
si le mai stiu... dar tot trebe citite...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
http://www.city-mall.ro/evenimente/217/&skip_ev=0&filter_an=0&filter_luna=0&filter_categ=all/Reduceri-EXTRA-LARGE-la-City-Mall.html
prima poza ca vedeta 
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
crig72 spune:
pentru vedeta
La multi ani emilyjeuly!!
elyanne daca spui ca e usurel atunci trebuie sa scapi si de asta. spor la citit si bafta!!
azi fac si eu o plimbare prin mall.am fost si aseara dar nu am prea gasit ce ma interesa.drept pentru care am urmarit spectacolul dat de o gradinita.![]()
pupici si o zi buna!
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor, am aparut dupa o lunga absenta, mi-e si rusine; din pacate timpul meu liber e pe cale de disparitie, abia ce am mai scris la topicul Bucuriilor, grupa de varsta a Narcisei...
Noi suntem bine, sanatosi.
Urez si eu "La multi ani!" pestisorilor care s-au aniversat pana acum: danamunti, Criss, babylina, criss75, Anacami, Charlie, Miruta, Sephora, ada2021 si emilyjeuly! 

Sper sa reusesc sa intru mai des. Va pup!
elyanne spune:
Am fost al examen si am facut tot
Am reusit sa citesc cap coada cat a dormit picimea... iar acolo am incercat sa nu ma grabesc... asta-i buba la mine... nu citesc enuntul pan' la cap si bifez tampenii
Mi-am stors creierii la o intrebare
... nu pot sa scriu aici cum am retinut raspunsul... ca sa nu scriu prostii
... mereu raspundeam aiurea... se apre ca a functionat ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI CRISTINA!

...iti doresc tot bine din lume draga mea,sa fii iubita,fericita si mereu vesela,sa te bucuri de Mariuca ta scumpa si de Ionut,sa fiti mereu fericiti!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100