Pestisori... pestisori... (31)
Raspunsuri - Pagina 15
babylina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andanii imediat vine si ziua mea ![]() ![]() ![]() ![]() ANDANII ![]() ![]() ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma." s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta" ![]() |
suntem aici, alaturi de tine. cu

, etc.
daniela_daneza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andanii imediat vine si ziua mea ![]() ![]() ![]() ![]() ANDANII ![]() ![]() ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma." s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta" ![]() |
si ce te smiorcai
ia vezi ca acuma vin la tine si iti dau o bataie ac sa ai motive de plans .....ce am vb . noi , de optimism 

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Atentiune baltutza : comunicat important de la MARAMI " La multi ani , sarbatoritelor zilei !
P.S. Am vb . cu ea la tel si m-a rugat sa fac asta deoarece ea nu are momentan calculator ...e virusat ....
Dany
andanii spune:

ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
CRISMIR spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui daniela_daneza
si ce te smiorcai ia vezi ca acuma vin la tine si iti dau o bataie ac sa ai motive de plans .....ce am vb . noi , de optimism ![]() ![]() Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
DANY,esti criminala

...sa sti ca tot vreau eu sa te intalnesc cand oi venii in Ro,data trecuta am ratat,acu' am sa fac tot posibilul sa te vad,ca-mi esti tare draga
ELIANA,
,bafta la examene si sa o scoti cumva cu cineva,sa lasi copilasii!!LA MULTI ANI pestisorilor nascuti azi!

la toata baltuta,pe maine!!!Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
daniela_daneza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui CRISMIR
DANY,esti criminala ![]() ![]() ...sa sti ca tot vreau eu sa te intalnesc cand oi venii in Ro,data trecuta am ratat,acu' am sa fac tot posibilul sa te vad,ca-mi esti tare draga![]() ELIANA, ,bafta la examene si sa o scoti cumva cu cineva,sa lasi copilasii!!LA MULTI ANI pestisorilor nascuti azi! ![]() la toata baltuta,pe maine!!!Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004) Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 http://community.webshots.com/user/CRISMIR100 |
Abia astept!

He he ....mi-as dori sa ajung si eu in America , am un var la NY ....dar poate daca castig la concurs mai mult decat am datorii

Dany
daniela_daneza spune:
sa incepem in primul rand cu urarile pt . sarbatoritele zilei : LA MULTI ANI , SEPHORA si ada2021!

asa ...acum hai la o cafea , un suc, o apa ceva 

si ceva de haleala pe langa , ca sa nu va ia ameteala
si nu in ultimul rand un moemnt de reculegere pt . cei dragi care nu mai sunt printre noi 

Dany
elyanne spune:
La muuulti ani: Sephora si ada2021!
Mai sarbatoritelor, macar acum de ziua voastra mai dati un semn ![]()
Dany 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
Ely , nu cred ca vor da vreun semn 
Ce faci ? Ai gasit pt. maine cu cine sa lasi bebei ?
Dany