LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(185)
Raspunsuri - Pagina 16
aurel_cris spune:

LAURA DIMITRIS 

Sa fi fericita alaturi de familia ta frumoasa Eleni,Dimi si sotul tau.

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
aurel_cris spune:
Roli ai niste feciori frumosi foc,ce stau ei acolo in patut la fotografiat.![]()
Raluca multa sanatate Soniei,sper ca reusiti sa mergeti cat mai curand la un dr. bun sa scapati de tot ce o supara pe fetita.
Laurad spor la treaba,vad ca ai o gramada....
RO ANA bine ai venit,ai 2 copi frumosi foc sa iti traiasca.
Natalia nasoala rau treaba cu nemancatul,la mine sa indreptat putin caci si eu simteam ca o iau din loc in ritmul ala.Efectiv nu stiam ce sa ii mai fac,nu mai vroia nici iaurtelul ei preferat.Sper ca se va indrepta si la voi curand situatia.
Gratiela cum sa nu-l iubeasca mami cand are un pui asa de scump,rade asa frumos
.
Cornilia felicitari pt bulina plimbareata,nu ne pui niste
pozici cu ingerasi tai.
Laladce frumos era acolo,sunteti niste frumosi,ce schior ai tu acolo
,cred ca a fost obositor totusi dar sa meritat.
Silvia ma bucur ca Mariuca adoarme asa repede singurica,cum te mai simti,vad ca deja ai 8 sapt.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
gattasalvaje spune:
Salutare zuzici !
In primul rand vreau sa urez si eu La multi ani ! Laurei , mami de Dimitris si Eleni , pentru ziua de ieri cand n-am putut intra . Scumpa , sa fii sanatoasa , vesela , optimista si tonica la fel ca pana acum !

La multi ani fericiti si piticilor aniversati in ultimele zile :
Eleni 
Eveline 
Andrei 
Laura 
Ralph Gabriel 
Daniel 
Milan 
Matei 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Vera, nu ai ce sa faci. Nu o poti tine acasa, o sa treaca perioada de imbolnaviri, se imunizeaza si gata. Asta se intampla la orice varsta. Si daca tinem copilul acasa pana la scoala, se imbolnaveste acolo. Eu l-am dat pe Marc la gradi cand Andrei avea 2 luni. A adus ceva microbi acasa...a durat cam 6 luni imunizarea. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
Asa e, ai dreptate, ma consolez cu gandul ca va fi imun cad va merge la randul lui la gradi
Lala am vazut pozele, super copilasi super vacanta!
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
gattasalvaje spune:
In alta ordine de idei , raportez una bucata copil bolnav si marait
. De 2 zile tuseste si azi-noapte mi-a facut febra 39.3 ...abia am reusit sa i-o scad cu Novocalmin , Nurofen si sosetele cu otet pana la 38.8.
Am fost azi la dr. si se pare ca nu are nimic pulmonar ...diagnosticul a fost angina , gat rosu si inflamat , cai respiratorii pline de secretii , asa ca de azi luam Augmentin 3.5 ml la 12 ore , Tantum verde spray , Eurespal , Nurofen si Panadol alternativ.
Problema este ca nu vrea sa ia niciun fel de sirop. Am incercat si cu lingurita si cu seringa si este chinul naibii...scuipa , isi provoaca voma , urla ...sunt cu nervii prastie
. Dr. mi-a zis ca in loc de Panadol sa-i bag supozitor cu paracetamol si in loc de Nurofen sa-i pun supozitor Diclogesic ...a mai folosit cineva schema asta?...nu stiu cat de eficient este in scaderea febrei.
Cum ma asteptam , odata cu chinul cu medicamentele a inceput si greva foamei...nu mai deschide gura nici la papa. De azi dimineata n-a mancat decat 300 ml. de lapte.
In plus , simt ca ma paste si pe mine viroza , am gatul inflamat , stare generala de kko si ma doare capul groaznic. Si ca sa fie tacamul complet , m-am certat si cu sotzul azi dimineata , ca eu eram disperata ca nu-i puteam scadea febra Sarei si el imi zicea ca sunt exagerata , ca sigur e de la dinti si eu fac din tzantzar armasar , ca stresez si copilul degeaba...imi venea sa-l strang de gat de nervi
Noroc cu maica-mea ca a veit si m-a ajutat , ca altfel cedam psihic.
Acum Sara doarme , deja are 2.5 ore de somn . E franta , ca azi noapte a bodoganit pana dimineata. Cred ca e si kkcita , dar mi-e mila s-o trezesc s-o schimb.
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
roli25 spune:
Gatta imi pare rau de Sara bolnavioara si de chinul tau...stiu cum e...dar eu zic ca dr. s-a cam grabit cu Augmentinul. Eu as fi incercat cu antitermice 3 zile si daca nu scadea as fi trecut pe antibiotic. Sa nu uiti de Biotics sau iaurt, poate asta il papa.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
anca.b spune:
LalaD, foarte frumos a fost in vacanta ta! te invidiez! asa mi-e de dor de mers la munte, de mers la viena, de mers oriunde, numai sa mai iesim din oras...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
stancutza spune:
Buna zuzici!
Eu azi stau acasa cu gaza, tanti a avut treaba si a trebuit sa-mi iau o zi libera.
Puiuta mea e in a treia zi la rand cand adoarme singura in pat la somnicurile de zi, eventual citind din carticica ei cu coperta ca o blana de oaie :-))) E o mare victorie, de vmai mult de 2 luni adormea doar in brate :-( Si bineinteles ca, adormind singura, are si somnul mai lung si mai odihnitor. Aleluia!
Uitati o veste buna: http://www.t-a-t-a.ro/2009/02/09/legea-privind-ziua-tatalui-si-ziua-mamei/
Am lipsit motivat, gaza e din ce in ce mai neastamparata: imi schimba programele la masina de spalat (in timp ce spala:-((( ), trage de aragaz, deschide si darama tot ce poate, cauta in gunoi, linge presul de la usa etc.
Dar vreau si eu sa urez cu intarziere mamicii LAURA: 

LA MULTI ANI! SANATOSI SI FERICITI, ALATURI DE SOTUL TAU SI DE CEI DOI PUI MINUNATI!!! SA RAMAI MEREU LA FEL DE TONICA SI OPTIMISTA CUM TE STIM!!!
Si clopoteilor: MILAN, MATEI si DANIEL, La Multi Ani, sa fie sanatosi si fericiti si sa aiba petreceri frumoase la sfarsitul primului an de viata!!!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Laura Ioana spune:
LauraD
sa fii fericita, sa ai parte de tot ce-i frumos si bun in lume si sa te bucuri de famila ta frumoasa!
Imi cer scuze pt itnarziere, dar ieri am fost plecati la plimbare prin Bacau.
N-am citit decat ultima pagina si vreau sa-i spun sanatate multa Sarei
Mamica de Sara
sper sa nu fie totusi o raceala (la tine), sa fie doar o alarma falsa!
Am inceput sa-i dau Theei lapte la dorna de 3,5% si-i place. De acum ii voi da dimineata 300 ml de lapte de maga si seara lapte praf, ca-i mai consistent.
Azi i-am facut si eu spanac cu ou batut (in tigaie de teflon, fara ulei), dar nu s-a prea ingramadit cu mancatul. Cred ca n-a mancat nici 100g
Dar nici ieri nu a prea mancat, i-am dat borcanel si tot mai putin de jum a mancat
O fi de la maselute, ca tare-si mai roade degetelul mare (la masele, ma mir ca nu o doare si degetelul).
Merge pe picioarele ei fff bine, a inceput sa fuga, ma distreaza de nu mai pot cand o vad
Daaar nu vrea sa ma tzina de mana deloc pe afara si nu stie de nicio regula, nu asculta de NU-I VOIE, ba chiar face exact ce-i spui sa nu faca si asta de mai multe ori (daca o iau de unde nu-i voie, ca sa nu mai puna mana pe ceva de ex, se duce imediat inapoi si in mod repetat
). Ce ma fac? Mi-e groaza sa nu fie un copil neascultator si capos/obraznic! Nu vreau sa ma asculte cu tot ce-i cer, dar macar sa stie de o regula, cave, nu? Voi cum procedati?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
ginnette spune:
Ciao,
Sa nu plec fara sa va "salut" - azi am avut o zi de kko si mai am si pb la munca ![]()
Am apucat insa (dimineata) sa vad poze cu Mihai (de nicole), Sofia (de Mada), Antonia (de Cristina), picii blonzi Andrei si Marc, ingerasii Corniliei si cei ai RoAnei - bine-ai venit, si vacanta de vis a LaleiD.
Am retinut ca Sonia are iar pb; poate de data asta, mergand in Ungaria se termina necazul.
La fel, Sara iubita mica; off; ce sa spun, cred ca-ti vine sa-ti iei campii, Simona.
Am citit de 'grevistii foamei' Andrei si little Fanny. Neplacuta situatie, mai ales pt voi, mamicilor.
felicitari Andrei, pt primii pasi singurei ! (sper sa te fi retinut)
Am mai retinut ca si Bianca (de Cristina UK) are o somn 'criminal'; dintisorii bata-i vine.
Mai erau ceva 'evenimente' dar cred ca le-am pierdut in eter 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela