Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (5)
Raspunsuri - Pagina 13
anasia spune:
camy, felicitari scumpo!!!sa dea D-zeu sa fiti bine amandoua! ma bucur pentru tine, pentru voi!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
vias spune:
va multumesc mult! Va multumesc din suflet
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
4+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
monica_dicut spune:
camy, te-am visat azi-noapte ca fusesei la eco si ghici ce ascundeai in burtica ?? Doua punctulete, aveai gemeni si ne spuneai ca sunt in placente diferite si ca sunt fata si baiat. Si ne pusesei poze. Doamne dac-ai sti cat de real a fost visul...
Abia astept sa imi spui ce faci la eco. Tin pumnii strans strans
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
andruskandu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut camy, te-am visat azi-noapte ca fusesei la eco si ghici ce ascundeai in burtica ?? Doua punctulete, aveai gemeni si ne spuneai ca sunt in placente diferite si ca sunt fata si baiat. Si ne pusesei poze. Doamne dac-ai sti cat de real a fost visul... Abia astept sa imi spui ce faci la eco. Tin pumnii strans strans POZNICI CU NOI POZICI CU BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 12+ Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Vai, ce frumos ar fi...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
Luna1 spune:
Camy felictari iubito. Offf am plans cand am citit, sa ai o sarcina usoara, fara nicio complicatie si un bebe cel mai sanatos.
N-am scris prea des insa ti-am citit fiecare cuvant si am plans alaturi de tine. Acum am plans de fericire.
Continui sa te citesc.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
dma2007 spune:
inca o data o spun: DUMNEZEU FACE MINUNI!
camy ma bucur enorm...este extraordinar ce ti se intampla, felicitari din toata inima
minunea mea
Aurorra spune:
Camy,felicitari,sa ai o sarcina usoara si un copil perfect si sanatos!
Ma bucur tare mult pentru voi si vreau ca peste putin timp sa ne dai vestea ca tii in brate o minune frumoasa,grasuta si jucausa.Doamne Ajuta,totul va fi bine mamicutzo.
Aurora si delfinas iubit Robert Matei.
Robert Matei
Pozici
Mateut
vias spune:
Toate sunteti extraordinare si va multumesc din suflet pentru ca sunteti alaturi de mine.
Monica de te-ar auzi BUNUL DUMNEZEU...si sa am 2 in burtica...as fi MACAR cea mai fericita femeie din cate exista..
Am si o intrebare pentru cine citeste si cine stie cum e cu sarcina cu risc, pt ca eu vreau sa intru in risc maternal...daca stiti ceva despre asta, ce sa vb cu medicul poimaine, ar fi super!
Multumesc mult inca odata!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
4+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
monica_dicut spune:
camy, cand te duci la doctor, ii spui ce si cum. Ca lucrezi in conditii de stres, in ture etc si il intrebi cum te poate ajuta. Eu stiu, si asa scrie in LEGE, ca in sarcina sunt obligati sa iti schimbe locul daca ai scrisoare de la medic ca asta afecteaza sarcina. Vezi ca poti sa iti micsorezi si timpul de lucru la 6 ore cu recomandare de la gineco si adeverinta de la medicul de familie. Asta FARA sa iti afecteze salariul. Eu am citit si paracitit legea veche.
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata