Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (5)
Raspunsuri - Pagina 12
Carmenela spune:
Camy, din toata inima iti doresc sa fi fericita si sa iti tii bebelina in brate, sanatoasa si mancacioasa. Nu stiu daca mai tii minte, dar ti-am urat la un moment dat sa treci de tristetea ta avand un nou copilas si ca poate atunci cand eu voi fi fericita sa anunt ca am scapat de cosmarul cu operatia....sa ne anunti si tu ca ai un bebe... Operatia Allegrei a fost acum o luna....se pare ca bebeul tau are tot o luna.. Ti-am zis....cumva suntem legate...si ma bucur ca e asa...pentru ca asta inseamna ca toate zilele negre ale tale s-au dus. O sa ai un copil sanatos si grasun de care te vei bucura toata viata! Sigur! Nu te gandi altfel, alunga toate temerile si gandeste pozitiv, canta-i si arata-i ca esti optimista. Ea/el a venit cu ajutorul lui Dariusica, sa te consoleze si sa iti aline sufletul. Te va face fericita....Te rog, crede in inima ta asta si gandeste pozitiv.
Toate gandurile mele sunt la tine! Si binenteles la Cristi!
Te pup din toata inima!
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela
vias spune:
azi m-am gandit atat de mult la Darius...azi mi-a venit mai toata ziua sa plang...si nu stiu de ce...de fapt...cred ca stiu...mie imi e dor tare de puiul meu...pentru ca eu prima data i-am fost mama lui.
Ma bucur enorm de mult pentru sufletelul care creste in mine, il iubesc enorm de mult..dar acum ma gandesc la ce va urma...mult..foarte multe analize..probabil o perioada si la pat, deoarece bebe vine la 7 luni de la nasterea lui darius...atunci am ramas insarcinata....frica, teama, neincredere in medici...
Il am pe Cristi...si ma uit la el cate eforturi face sa-mi fie bine...si cat de fericit este pentru bebe....pentru asta ii voi fi vesnic recunoscatoare...
...nu vreau sa-i fac rau la bebe mic...pt ca plang...dar nu am pot abtine...stiu si eu ca fetita "este cea promisa" de ei (Cristi si DD) pt ca asa am visat eu...asa a visat mama mea...si asa a visat si Sun..
Sper sa fie bine micuta mea, sa creasca mare in bratele mele, iar pe Darius il sarut mereu in gand si-n vis..pt ca pe el l-am dorit atat de mult si-l iubesc atat de mult...
..merg sa ma tina Cris in brate ca eu nu stiu daca fac fata situatiei...inima mea jumatate rade si se bucura si e fericita, iar cealalta jumatate urla cat poate ea de tare de durere, si plange si-si traieste tragedia si dorul..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
4+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
vias spune:
va multumesc mult...
Carmenela atat tie cat si printesei tale. Ma bucur mult de tot sa aflu ca micuta e bine! Sper ca DD sa ma lase si pe mine sa ma bucur de acest copilas!
ingerasul Darius-Andrei
violeta29 spune:
CAMY, te-am felicitat si la scutecele, te mai felicit inca o data si aici.Ma bucur nespus ca in sfarsit s-a implinit minunea si ca o noua viata creste la tine in burtica
Si fiindca e 8 martie LA MULTI ANI MAMICO!si un buchet virtual de
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008
moni_or spune:
CAMY draguta, mamica de ingeras si de samburel, LA MULTI ANI de 8 Martie, fie ca primavara asta sa fie inceputul unei alte pagini din viata ta, in care sa nu mai ai parte de lacrimi si tragedii ci doar de clipe frumoase alaturi de sotul tau, de burtica ta momentan si din toamna alaturi de fetita ta frumoasa si sanatoasa!
Nu pot decat sa imi imaginez ce e in sufletul tau, dar cum zicea si Carmen TREBUIE sa gandesti pozitiv, tu care ai facut totul pentru Darius vei reusi sa faci totul si pentru samburelul din burtica, chiar daca asta va implica stat in pat, analize si alte lucruri nu tocmai placute, ce pret mic e acesta fata de fericirea de a fi mama! Incearca sa lasi teama si neincrederea in medici, chiar daca e greu, tu spuneai ca intotdeauna ti se implinesc visele, atunci crede si in visul acesta frumos, nu doar in cosmaruri, crede ce ti-a spus Darius ca vei avea o bebelina sanatoasa de care va veti bucura toata viata.
Monica, mami de Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
Ayla21 spune:
Camy, puiule tu azi esti femeie, si iti urez la multi ani, si maine esti mami de ingeras. Eu sunt mami si azi si maine. Nu sunt cuvinte simple ce iti spun, pt ca si eu le traiesc. Ai grija de burtica si vezi drumul inainte. Ne-am dorit alaturi de tine, si eu si Alex, sa vina minunea, ca sa vezi drumul inainte. Copilul meu care m-a facut mama m-a ajutat sa nu ma mai uit in urma cu durere, dupa copilul care m-a facut mama de inger.
Camy draga, Darius te iubeste si nu ar vrea sa suferi. E greu, dar poti sa faci asta pt el? Poti macar sa incerci, in asa fel incat suferinta sa nu afecteze minunea din viata ta? Eu cred ca ingerasul meu, daca ar mai putea, asta si-ar dori. Ca mami ei sa nu sufere, ci sa isi continue viata alaturi de surioara ei care e aici, si care are nevoie de mine.
Camy, la multi ani!
_
I love you so much my tiny princess
vias spune:
Va multumesc mult de tot...pentru toate cuvintele voastre frumoase!
Asa este, o sa incerc sa ma focusez pe viata din mine, asta bineinteles ca nu inseamna ca nu ma mai gandesc la Darius...asa va ramane intordeauna, jumatate din inima este pentru Darius, iar cealalta jumatate de inima este a vietii din mine.
Am spus din inima...pt ac de iubit am destula iubire pentru toata lumea!
ma rog bunului Dumnezeu sa aibe grija de bebe din burtica sa fie sanatos!
ingerasul Darius-Andrei
Ralu79 spune:
Camy scumpa te felicit si aici din toata inima. Sa stii ca de cand ne-ai anuntat m-am gandit in fiecare zi la tine si la minunea din burtica ta. Te imbratisez strans si te pup.
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
monica_dicut spune:
camy, draga mea. E normal sa plangi dupa Darius cum si eu plang dupa Andrei. Si stiu ca bebe mic din burta nu se supara pentru ca stie ca il iubesc la fel de mult ca si pe fratiorul lui/ei mai mare. Crede-ma te rog ca ma trezesc uneori noaptea si incep sa plang pentru ca mi-e frica, mi-e teribil de frica dar ma gandesc ca de data asta trebuie sa fie bine si o sa fie. Acum avem doctori mai buni care stiu ce sa ne faca si cum sa ne ajute. Avem familia, avem ingerasii nostri acolo. Si eu vorbesc cu bebe mic si ii spun ca il astept cu toata dragostea si ca o sa-l iubesc mult mult de tot si ca sa ma ierte daca uneori plang dupa fratiorul lui dar asta nu inseamna ca pe el nu il iubesc si ca nu o sa-mi bucure viata.
hai fruntea sus ca uite cata lume este alaturi de tine. Pentru mine comunitatea asta virtuala a insemnat enorm si sti foarte bine ca ne vor fi alaturi si de acum in colo. Tu iti dai seama cata lume se roaga pentru noi sa ne tinem puii sanatosi in brate?
O sa fie bine, iti garantez eu
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
vias spune:
asa este...o sa fie bine...imi e foarte teama...dar stiu ca va fi bine!
ingerasul Darius-Andrei